Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 44 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Vamo v5 ili neki drugi
 Post Postano: 02 ožu 2014 12:15 

Može jo par odgovora...

Da li se na v5 može samostalno izraditi grijač tj.špaga ili sta već ( ako bi htio probati )

Kako zanti koji atty daje toplu paru ( ako se to ne moze podesiti )?

Većina preporuča protank za početak ( imam ga na egu ) ali meni nije nešto..pušta mi tekućinu -koji bi preporučili?

Hvala...

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 ožu 2014 12:27 
Moderator

I ja sam prestao je napisao:
Može jo par odgovora...

Da li se na v5 može samostalno izraditi grijač tj.špaga ili sta već ( ako bi htio probati )

Vamo v5 je mod i on dostavlja struju atty-u, u atty-u je grijač, znači malo si fulao, u atty- u se samostalno radi ( reparira ) grijač

I ja sam prestao je napisao:

Većina preporuča protank za početak ( imam ga na egu ) ali meni nije nešto..pušta mi tekućinu -koji bi preporučili?

Hvala...

Protank je odličan za početak :plus: ovo su početničke greške ili su ti "pobjegli" dihtunzi ili nije dobar grijač ili ovo ili ono, ja na tvom mjestu nebi samo tako digao ruke od protanka. Bilo bi idealno kada bi mogao sjesti sa nekim iskusnijim pariocem ili doći na nekakav vaperski meet pa da ti iskusniji pokažu fore i kao sve to skupa ide, pa da se malo uvježbaš i ispraksiraš na njemu pa ćeš lako odlučiti dali ćeš kao i mnogi ostati na Protanku ili ići na nešto drugo.

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 ožu 2014 13:29 
Veliki Cezar zadarske podružnice

Kad smo već kod VAMO v5 ima li kakvih najava za v6?
MOD mi je super ali ima jednu veliku manu (po meni), a to je što zaboravi postavke čim mu se izvadi baterija pa kada još to riješe onda će biti idealan "all day" uređaj, a opet jeftin.

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 ožu 2014 14:24 
Moderator

ffroms je napisao:
Kad smo već kod VAMO v5 ima li kakvih najava za v6?
MOD mi je super ali ima jednu veliku manu (po meni), a to je što zaboravi postavke čim mu se izvadi baterija pa kada još to riješe onda će biti idealan "all day" uređaj, a opet jeftin.

Moj ne zaboravlja. Neznam na što misliš.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 ožu 2014 15:02 

Pa mislim na to da zapamti sa postavke VV ili VW. Ne pamti voltažu koju podesim i uvijek mu gasim display ali to se uvijek vrati na 4V i upaljen LCD.
Nije strašno ali bi volio da se riješe i te sitnice. Možda neki v6.

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 ožu 2014 17:49 

Vamo v5 je mod i on dostavlja struju atty-u, u atty-u je grijač, znači malo si fulao, u atty- u se samostalno radi ( reparira ) grijač

Moj bed-krivo sam pitanje postavio na atty sam mislio -znaci ( ovisi od modela ) špaga,vata ili sta već ide se na grijač postavlja kad izgubi okus ili se uopće ne mjenja

Protank je odličan za početak :plus: ovo su početničke greške ili su ti "pobjegli" dihtunzi ili nije dobar grijač ili ovo ili ono, ja na tvom mjestu nebi samo tako digao ruke od protanka. Bilo bi idealno kada bi mogao sjesti sa nekim iskusnijim pariocem ili doći na nekakav vaperski meet pa da ti iskusniji pokažu fore i kao sve to skupa ide, pa da se malo uvježbaš i ispraksiraš na njemu pa ćeš lako odlučiti dali ćeš kao i mnogi ostati na Protanku ili ići na nešto drugo.[/quote]

Budem došao na druženje u palfi ali kad su mi subote radne....već ću doći jednom....

Sada sam u fazi slaganja tekućine ( jer još nisam okudsio pravu-pa bih eksperimentirao ) i spominju se dripperi za probe -Što je točno driper?

Za tekućine ću postaviti u temi tamo...

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 ožu 2014 19:23 

Sada sam u fazi slaganja tekućine ( jer još nisam okudsio pravu-pa bih eksperimentirao ) i spominju se dripperi za probe -Što je točno driper?

Driper je atty koji nema tank za 3-4 ml tekućine,već se tekućina nakapava direktno na grijač.
http://www.fasttech.com/products/0/10004437/1439600-v12-rebuildable-dripping-atomizer
http://www.fasttech.com/products/0/10004437/1449600-v6-rda-rebuildable-dripping-atomizer
http://www.fasttech.com/products/0/10005100/1400500-igo-l-rebuildable-stainless-steel-dripping

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 ožu 2014 23:44 
Moderator

ffroms je napisao:
Pa mislim na to da zapamti sa postavke VV ili VW. Ne pamti voltažu koju podesim i uvijek mu gasim display ali to se uvijek vrati na 4V i upaljen LCD.
Nije strašno ali bi volio da se riješe i te sitnice. Možda neki v6.

Ali...ali...meni V5 normalno pamti SVE postavke..izvadim bateriju...stavim novu...upalim ga i parim na postavkama VW ili VV koje sam zadnje postavio...možda imaš defektni Vamo?

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 ožu 2014 01:02 

Ali...ali...meni V5 normalno pamti SVE postavke..izvadim bateriju...stavim novu...upalim ga i parim na postavkama VW ili VV koje sam zadnje postavio...možda imaš defektni Vamo?[/quote]

:plus: :plus:

My Little mule & Fatty V3

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 ožu 2014 10:29 

Kao što sam rekao, ostane mod VV ili VW ali sve ostalo poništi.
Mod je ispravan, a ako nije (jer prije nisam imao niti jedan VAMO) onda napad na Max_ZG jer sam ga od njega kupio (hehehehe, brzo sam prebacio krivicu). Ionako sam ga dao ženi pa mene više ne muče ti problemi. :)

Ma ne, sve je OK sa modom ali tako radi. Nije to ništa strašno ali bi volio da se u nekoj budućoj verziji malo dorade te sitnice.

Povratak na vrh 

[ 44 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club