Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 44 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Caravella, ili Nemesis?
 Post Postano: 04 vel 2015 15:47 

Od loših konstrukcijskih rješenja su jedino gora loše izvedena loša konstrukcijska rješenja. Pod originale sam referirao na provjerene modove koji su konstrukcijski dobro rješeni,kvalitetno napravljeni i na kraju dana,što si platio,to si i dobio. Naravno da ima dobrih klonova,znaju kinezi napraviti kvalitetan reverse engineering i onda to i solidno izraditi za pristupačnu cjenu. Samo što je kod klonova šansa za naletjet na šrot puno veća,te se i provjereno dobrim klonerima desi da prodaju seriju lošije kvalitete. Samo kad netko mod plati 100 eura i on ne radi dobro,otić će onome ko mu ga je prodao i sparit bližu i dalju rodbinu i sve svetce dok mu ne vrati novce ili da ispravnu robu. Za klon on 20ak dolara ponekad ćeš i zažmirit na neke sitnice,malo se zezat jer na kraju dana,ni ne očekuješ toliko koliko očekuješ od originala (bar ja ne očekujem,držim se one kolko para toliko muzike ). Pristojni klonovi su super stvar za ljude koji imaju skromnije buđete. Dobiju pristojan proizvod,po pristupačnoj cjeni. Npr kolko god mi neke sitnice realno idu na jetra kod mog nemesisa,za tu lovu koju sam dao,radi super i daje mi mogućnost da se igram i uživam u ovom hobiju. Da me original tako zeza,popizdio bih,ovako me boli uvo.

Isprike na oftopičarenju,ali zanimljiva mi je ova rasprava. Profesionalna deformacija.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 04 vel 2015 17:14 
Moderator

samo ti daj...tice se to i caravele, nemesisa pogotovo

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 vel 2015 21:24 

imam obadva.
nemesis mi je ispao pa mi se razletili magneti. otad ga bas ne koristim jer ih nisam kupio jos. :))

u medjuvremenu nabavio caravelu. ok mod. radi.malkoc kraća od neme, al nis posebno.
jedino me kod nje zivcira onaj + pin. kod nemesisa je to bolje riješeno.

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 vel 2015 09:32 

Dečki, puno vam hvala na pomoći. Uletio mi jeftino Nemesis sa kajfačom za 250 kn, tako da sam bez grča to kupio.
Pa ovako u ruci je masiv živi, da nekog pogodiš u glavu sa tim, nije ti svejedno :zu:
Navoji su totalno ok, prilično dobra završna obrada, ne klapa ništa osiiiim aktivacijskog gumba jel. Sad je na magnetima, imam u feder sa strane, ako ga odlučim staviti.
Sve sam na njemu skužio osim ovog locking ringa. Znači sad nemam bateriju u modu i zašarafljen je i ring do jaja, skup sa gumbom. Sad kad stavim bateriju, kak ću znat koliko moram odšarafiti gumb, da daje kontakt kad ga stisnem, a opet da nije odšarafljen skroz kad ga pustim? Nema nikakav graničnik, to me malo muči. Pretpostavljam da to po osjećaju namjestim gumb di hoću da mi stoji?

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 vel 2015 09:37 
Moderator

odšarafiš malo prekidač, staviš bateriju odozgora i zašarafiš 510 na koji si našarafio atomizer i dotegnuo plus pin., zašarafiš prekidač do baterije. nije baš neka mudrost.

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 vel 2015 09:39 

Kada staviš bateriju onda ti gumb neće ići do kraja. Biti će mjesta za aktivaciju. Locking ring je na donjj tubi iznad gumga. Odšarafljuješ ga tok ne zacvika gumb.

Povratak na vrh 

Naslov: Caravella, ili Nemesis?
 Post Postano: 05 vel 2015 11:16 

Ma super je nemesis, treba malo po njemu čačkati dok ga ne skužiš, možda bude pokoja psovka ali nakon desetak dana ćeš bit sretan sa njim. Nemoj ga samo sa kombinirkama dirat, malo navlaži ruke sa vodom ako se koji segment ne bude htio odvrnuti ili ako pre jako nešto stegneš.

KFL+v2 on nemesis
Aerotank mini on spinner v2
Lula u razmatranju

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 vel 2015 11:26 
Moderator

je...super je...sa kayfunom 4 pogotovo :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 vel 2015 14:42 
Moderator

mario_tm je napisao:
Ma super je nemesis, treba malo po njemu čačkati dok ga ne skužiš, možda bude pokoja psovka ali nakon desetak dana ćeš bit sretan sa njim. Nemoj ga samo sa kombinirkama dirat, malo navlaži ruke sa vodom ako se koji segment ne bude htio odvrnuti ili ako pre jako nešto stegneš.

Za to su najbolje tanke gumene rukavice, ne treba ih ni navlačiti na ruke dovoljno je da komad rukavice bude između prstiju i metala i u 99,99% slučajeVa da se odvrnuti :plus:

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 vel 2015 15:05 

slika

Povratak na vrh 

[ 44 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club