| Autor |
Poruka |
|
444IN
|
Naslov: Postano: 24 lip 2014 20:33 |
|
|
|
Cek koji sam ja lik?? Pa sta ste se vi nasli uvrijedjenima oko ovog lool, nekakvo osobno shvacanje?? Ne kuzim...
Kinta ti trazis da ljudi koji ovdje pisu moraju imat nekakav degree iz necega ili, ljudi su sa egicama super zadovoljni i nemaju pojma o nicemu i sta sad tu nisu dobrodosli? Ovakva rasprava im samo moze pokazat ako se danas sutra odluce na nest ozbiljnije da znaju kako stvari stoje.
I da koliko god ste se svi nasli uvrijedjenima aoo vam je meh sa ft-a top parenja onda nemate pojma o nicemu i da pusite polovicno. Kao i ja do nedavno.... Sto ne znaci da mi nije drag moj Spinner i malo malo mi je u rotaciji, zapravo mislim da uopce niste ubrali poantu ove rasprave..
Sent from my HTC One X using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Postano: 24 lip 2014 20:53 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
444IN je napisao: Kinta ti trazis da ljudi koji ovdje pisu moraju imat nekakav degree iz necega ili, ljudi su sa egicama super zadovoljni i nemaju pojma o nicemu i sta sad tu nisu dobrodosli? Ovakva rasprava im samo moze pokazat ako se danas sutra odluce na nest ozbiljnije da znaju kako stvari stoje.
Trazim da ne lupetaju gluposti s argumentima koji nemaju veze s pamecu.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
markoveliki
|
Naslov: Re: Vamo vs Provari Postano: 24 lip 2014 20:54 |
|
|
|
Provari je brend. Najveci u svijetu parenja. Cijena je opravdana kvalitetom i tocka. Nije skup nego vi nemate novca. Sta mislite zasto ga nitko ne kopira? Brend sine brend. Oces vozit bmw, imat samsung s5,mozda provarija E onda ces da platis. Provari je institucija sineee
_________________  My Little mule & Fatty V3
|
|
 |
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Vamo vs Provari Postano: 24 lip 2014 21:02 |
|
|
|
Provari je kvalitetan ali meni je jednostavno ružan... Ali bi rado Semovara prije nego Vamo!
_________________ Klon od klona.
|
|
 |
|
 |
|
444IN
|
Naslov: Re: Vamo vs Provari Postano: 24 lip 2014 21:07 |
|
|
Kinta je napisao: 444IN je napisao: Kinta ti trazis da ljudi koji ovdje pisu moraju imat nekakav degree iz necega ili, ljudi su sa egicama super zadovoljni i nemaju pojma o nicemu i sta sad tu nisu dobrodosli? Ovakva rasprava im samo moze pokazat ako se danas sutra odluce na nest ozbiljnije da znaju kako stvari stoje.
Trazim da ne lupetaju gluposti s argumentima koji nemaju veze s pamecu. Na sta mislis? Sent from my HTC One X using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Vamo vs Provari Postano: 24 lip 2014 21:10 |
|
|
mateo je napisao: Provari je kvalitetan ali meni je jednostavno ružan... Ali bi rado Semovara prije nego Vamo! kako dobro izgleda u kompletu, strava! govorim o semovaru, a provari je stvarno ruzan, pickast totalno..
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vamo vs Provari Postano: 24 lip 2014 21:11 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
444IN je napisao: Na sta mislis?
OK snizujem kriterij, trazim da budu pismeni. A sad procitaj sve ispocetka. Ova rasprava vise nama smisla 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |