|
.
Sada je: 26 tra 2026 12:34. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 12:34. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
alois
|
Naslov: Re: Kupnja prvog moda (mehanički) Postano: 20 lip 2015 21:52 |
|
|
|
bok, evo me natrag , malo sam morao "napuniti baterije" vulja , kad se vidite , molim te objasni sve oko KICK-a , zashto , kako , zbog cega i da li treba ili ne , ali da postoji mogucnost nadogradnje . Hvala unaprijed. LP alois
|
|
 |
|
 |
|
Yeti
|
Naslov: Re: Kupnja prvog moda (mehanički) Postano: 20 lip 2015 22:00 |
|
|
I davidklc, kako si zadovoljan?  Jel drugaciji dozvljaj parenja? Sad polako mozes i uzet neki kayfun posto mod imas i tako polako krenut u samogradnju grijaca i jos malo ugodnije i jeftinije parenje... 
_________________ "It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas." "I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free" 
|
|
 |
|
 |
|
hkmentor1
|
Naslov: Re: Kupnja prvog moda (mehanički) Postano: 21 lip 2015 05:23 |
|
|
davidklc je napisao: ... spavlitis,ali nisam skuzio kakva je to vrsta zaraze? PANDEMIJA
_________________  Janje - draga i ukusna životinja
|
|
 |
|
 |
|
alois
|
Naslov: Re: Kupnja prvog moda (mehanički) Postano: 21 lip 2015 10:25 |
|
|
dobro , nije pa bash tako strashno , nismo "svi" chesic roys , pa da samo "janjetinu" vrtimo u glavi , ima "nas" kaj volimo i kulene i kobasice i shunke sushene i kuhane ( tamo oko uskrsa) , nemojte covjeka "strashiti" , ima On ima iskustva ( koliko mi je napisao ) , sam si premotava kangerove grijace i tak.  . Apropo' "SPAVLITIS" ili "SPAVLETITIS" je jedan divna , skoro, pa naucna disciplina , samo josh nije zazivjela u cijelom svijetu pod tim imenom , to se bude rjeshavalo na sljedecoj konvenciji UN-a. Samo josh da to Spavle stavi patent na naziv i imamo sve.  joj , ima da me spavle  kad ovo sad procita , ali stvarno je OK. Da , nije bilo njega , josh danas bi Paril Kayfuna sa primjesama mashinsog ulja i sredstva za hladjenje glodala i borera. LP alois
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Kupnja prvog moda (mehanički) Postano: 21 lip 2015 10:53 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Spavlitis: kupovanje stvari vezano za parenje iz kine koje prerasta u opsesiju te unosi razdora u bracnu zajednicu, a i sire. Manifestira se u gledanju svakog jutra oko 10 sta ima novog na Fasttechu, te nemogucnoscu ne stiskanja na Buy ikonu. Isto tako, moze se prepoznati po pomno izracunatim dolascima posiljaka iz kine, tako da kad covjek duze vremena ima ovu bolest, svaki tjedan otvara bar jedan do dva paketica. Prepoznaje se i po uskom kolotragu tomos motorcica na asfaltu uz prebivaliste zarazenog.
Lijeka nema, prenosi se oralno i vizualno i ima efekt skidanja kao apstinencijska kriza, te udara po sadrzaju novcanika.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
alois
|
Naslov: Re: Kupnja prvog moda (mehanički) Postano: 21 lip 2015 11:39 |
|
|
|
ha ha, definicija je tu , josh samo i br, shifre , lijecnicke (to je pod slovim F : ?? )
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Kupnja prvog moda (mehanički) Postano: 21 lip 2015 12:08 |
|
|
fek0 je napisao: ... razdora ... sto sam sad napravio 
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Kupnja prvog moda (mehanički) Postano: 21 lip 2015 12:13 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
alois je napisao: . Samo josh da to Spavle stavi patent na naziv i imamo sve. Aha, pa da svaki put kad mi stigne paketic iz Kine spavle pokuca na vrata i zatrazi svoju pinku. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
alois
|
Naslov: Re: Kupnja prvog moda (mehanički) Postano: 21 lip 2015 12:20 |
|
|
ako moze Josipovic , za tipkanje po klaviru pobirati "shtibru" ....? Ovak' Ti bude bar drago ... Znash da ide za dobru stvar. 
|
|
 |
|
 |
|
davidklc
|
Naslov: Re: Kupnja prvog moda (mehanički) Postano: 22 lip 2015 23:41 |
|
|
Yeti je napisao: I davidklc, kako si zadovoljan?  Jel drugaciji dozvljaj parenja? Sad polako mozes i uzet neki kayfun posto mod imas i tako polako krenut u samogradnju grijaca i jos malo ugodnije i jeftinije parenje...  Evo,samo da se javim i odgovorim na pitanje,nisam stigo prije(jucer se kuhalo 18L graha,haklao se nogomet u kvartu,pila se hladna piva(gemišt),a to se svake godine odrzava u nasem kvartu u sjecanje na dvojicu jako dobrih prijatelja kojih vise nema(sad ce bit 10 god),a danas bio na vikendici,roštiljanje,opet hladne pivice,uzivanje i sve sto ide uz to)...  ...moram iskoristit godisnji maksimalno...  Da Yeti,zadovoljan sam,jako zadovoljan za sad,a nadam se da ce tako i ostat  i naravno,drugaciji osjecaj parenja je definitivno,privikavam se na to,al doci ce i kayfun na red jednog dana pa cemo probat i sa njim(samo Vulja ce me morat poducit malo oko toga kad sjednemo na pivu  )... Motam ti ja grijace godinu dana vec (kangerove),od kad sam kupio Mini Protank 3 i dovoljno sam vec izvjezban sta se tice toga...  neznan zasto imam osjecaj da bi sa kayfunom islo jos i lakse,neznam,mozda se varam,al jednog dana cu probat i to...i da,hvala vam na ljepom objasnjenju znacenja pojma (bolesti  ) "spavlitis",mislim da sam sada shvatio i to...  Pozdrav! 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 26 tra 2026 12:34. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 12:34. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |