Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 85 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Tražimo najbolji Kayfun v.4 klon
 Post Postano: 26 sij 2015 23:54 

madman je napisao:
nego mrvicu offtopica. na kayi 3.1 i lite sam koristio micro coil promjera 2mm sa o.30 zicom . dali se sto promjenilo. na netu vidim da svi forsiraju 3mm

Moze i 0.32 ali i 0.3 je cisto ok ;)

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 sij 2015 00:31 

madman je napisao:
nego mrvicu offtopica. na kayi 3.1 i lite sam koristio micro coil promjera 2mm sa o.30 zicom . dali se sto promjenilo. na netu vidim da svi forsiraju 3mm

meni je bolji 2.5 mm coil nego 3mm coil
a forsaju ga na kf 4 radi toga sto dobivas puno vise zraka nego na 3.1/lite verziji pa ti treba i nesto veci coil za isti rezultat
radi i na 2mm coilu bez problema, ali mrvicu je bolji na 2.5/3

i stavljaj vise vate nego u 3.1

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 sij 2015 13:05 

Wicked vape je napisao:
Rain je napisao:

ima puno jednostavnije rijesenje za one koji vole vise zraka na krayfunu 4(u tu grupu ja spadam)

odserafi se afc seraf, te se okrene tako da je urez za odvijac s gornje strane, nakon toga se namjesti seraf da kada je LC otvoren do kraja da ima kontakt sa plus serafom i to je to
sve i dalje radi kao i prije, samo sto kada je LC otvoren do kraja postoji cvrsti spor i opruga ne jebe po tavanu sto se otpora tice

A jesi pametan jeba te :D meni to nebi palo napamet nikad. Bas cu probat kad budem rebuildo, sad radi i ja zadovoljan pa necu cackat mecku :D dobra ideja, svaka cast.

Eto vrag mi nije dao mira. Jutros rastavio sve, ocistio, uglanco i stavio vijak od afc-a naopako i malo se igro dok ga nisam postavio tako da kad je liquid control otvoren da se vijak dira sa onom maticom na plus polu. Radi savrseno, otpor se nekad pomakne za +/- 0.02 ohma. Nista strasno.

Ugl hvala kolegi Rain-u na savjetu. Ko ima istih problema ovo definitivno rijesava pitanje omaze.

Evic VTC mini®

Atty:
Kayfun V4®
Aromamizer RDTA®
Taifun GTA2

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 sij 2015 15:08 

Evo stigla 2 tobeca jutros. Nakoj mukotrpnog rastavljanja i 4 puta prokuhavanja sa tekucinom za pranje sudja i jednom u demineraliziranoj vodi napokon slozeno. Na jednom je bilo 1mm hrdje na topcapu ali sam obrusio pa je sad ok. Slozen coil 2 mm sa 0.32 zicom. Isto kao i na kaji 3.1. Malo sam ga nakosio tako da mogu bolje poleci pamuk na deck. Sve u svemu zavrsna obrada jako dobra. Navoji odlicni kad se malo razrade. Nema okusa masinerije i rekao bi za 5-8 posto bolji okus nego na staroj kaji. Stakla su izrezana savrseno bez pukotina. Otpor na oba stoji na 1.3 i na clouporu mini nema otklona nito za 0.1 kad je zatvoren ili otvoren. Sce u svemu ja prezadovoljan.

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 vel 2015 12:51 

Evo još jednom hvala kolegi rainu na Fori s vijkom od AFC naopačke s cime mi je kf4 opet ustvari po prvi put postao simpatičan i dobar atty. Poz...

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 vel 2015 10:45 

Ma to sa federom su fulali i to žešće. Moram iskemijat tu nešto drugo jer i ovako otpor opet skače. Manje, ali skače, cca 0.1 Ohm.. Ako ništa drugo onda barem deblju oprugu koja će stabilnije provodit struju. Mislim da originalna još i kako tako radi (nagađam, ali vjerujem da je SM ipak pazio na to) ali ove na klonovima su koma. Izgleda da je posrebrena, ali ubija koliko otpor skakuće, sve me strah to nosit na posao kao što sam do sada nosio samo kaju lite i ništa više. Morat ću si i nju u torbicu pa samnom :/
Bačenih 40 dolara....

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 vel 2015 10:51 

kada koristim kanthal na kf4 otpor stoji kako treba sa oprugom
ovo sa afc vijkom koristim na ni200 coil.

inace, 20kn kosta originalna svoemesto opruga pa mozda ne bi bilo lose zamijeniti to u klonovima

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 vel 2015 11:05 

Originalna opruga nije ništa bolja od one kod klona. Jednako lijepo otpor skače i jednako je loš kontakt.

Kod normalnog setupa od 2 ohma to nema nikakvog utjecaja ali kod setupa u subohmu ili za DNA40 je to veliki problem. Taj dio originalna opruga neće riješiti.

Jedino primjereno rješenje koje sam našao je dulji šaraf centralnog pina koji ulazi ispod AFC šarafa. Ne treba ga okretati samo se izvadi opruga, br. 10 i br. 11. Naravno, šaraf mesingani i obrađen u obliku centralnog pina. Kod svakog punjenja se isti treba odšarafiti kako bi se LC mogao zatvoriti.

Opet kažem kako su omašili ceo fudbal.

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 vel 2015 11:10 

Ma meni je skakalo nenormalno. 2 puta sam skidao deck dolje i provjeravao jesam li dobro zategnuo setup i sve. Sve dobro zategnuto, a otpor skače od 1.18 pa do 1.76...
Sad se smirio, od 1.01 pa do 1.05...

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 vel 2015 11:38 

Kayfun V4 clon http://www.gearbest.com/electronic-ciga ... 27081.html , evo koristim ga več više od dva tjedna , oprao ga , napravio setup , 0.30 , 6 namotaja ,1.4 oHm-a. Kaya radi bez greške , ne curi ne grglja , aroma super, pare i previše , uzeli par komada i niko nema problema , svaka im čast na izradi , samo pohvala na hvaliteti !

Povratak na vrh 

[ 85 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club