|
.
Sada je: 25 tra 2026 14:33. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 14:33. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
| Autor |
Poruka |
|
Malestorm
|
Naslov: Pomoć USB Passthrough Postano: 28 tra 2013 19:00 |
|
|
|
Ok ekipa potrebna mi je mala pomoć!!!!
Nakon što su mi riknule dvije ego-c baterije od 900mah, i nakon što sam kupio od lika s foruma "Novu" twisticu za 150kn koja je crkla za cca dan i par sati, odlučio sam napraviti USB Passthrough da se skrpam do plaće kad kupujem joytech!!!
I sad spojio usb na glavu od ega i stavio kengar mali atomizer 510 i radi ko švicarski sat, namontirao na kabel prekidać i super!!!!!!
Problem je u tome kad stavim CE5 atomizer, niti a niti b, ništa ne daje znakove života. (na normalnoj ego bateriji radi), Otpor atomizera je 2.4 ohma, napon usb 5 volti,(mjerio 5.08v) trebalo bi pržit!!!! Kupio zatim u chipoteci zener diodu od 3.6v da bude izlazni napon isto kao baterija ega no ništa, na svim manjim atomizerima radi i pari super. U čemu je kvaka ne kužim!!!!!
Možda je otpor atomizera prevelik!!
Ima li ko nadnadležan za slijedeću problematiku!!!!!!
Hvala
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Pomoć USB Passthrough Postano: 28 tra 2013 19:12 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Pretpostavljam da ti je centralni pin na novoj napravi potonio. Iscimaj ga za milimetar van cakalicom ili necim slicnim.
Dali ti neki od atomizera slini na konektoru? Ako da mozda je to razlog sto su ti baterije pokrepale.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
dbudak
|
Naslov: Re: Pomoć USB Passthrough Postano: 28 tra 2013 22:24 |
|
|
Malestorm je napisao: Ok ekipa potrebna mi je mala pomoć!!!!
Nakon što su mi riknule dvije ego-c baterije od 900mah, i nakon što sam kupio od lika s foruma "Novu" twisticu za 150kn koja je crkla za cca dan i par sati, odlučio sam napraviti USB Passthrough da se skrpam do plaće kad kupujem joytech!!!
I sad spojio usb na glavu od ega i stavio kengar mali atomizer 510 i radi ko švicarski sat, namontirao na kabel prekidać i super!!!!!!
Problem je u tome kad stavim CE5 atomizer, niti a niti b, ništa ne daje znakove života. (na normalnoj ego bateriji radi), Otpor atomizera je 2.4 ohma, napon usb 5 volti,(mjerio 5.08v) trebalo bi pržit!!!! Kupio zatim u chipoteci zener diodu od 3.6v da bude izlazni napon isto kao baterija ega no ništa, na svim manjim atomizerima radi i pari super. U čemu je kvaka ne kužim!!!!!
Možda je otpor atomizera prevelik!!
Ima li ko nadnadležan za slijedeću problematiku!!!!!!
Hvala Ja sam lik sa foruma koji ti je prodao bateriju koju si uspio pokvariti poslje dvije od 900 mAh. Nemože Svobo ništa izmislit što ti nemožeš uništit. LP
|
 |
|
Malestorm
|
Naslov: Re: Pomoć USB Passthrough Postano: 29 tra 2013 07:26 |
|
|
|
Dakle, prve dvije baterije nisu crkle s istim claromizerom CE5, prva mi je crkla prošli mjesec bila neka kineska kopija!! Tako da nije povezana problematika!!! Samo sam naveo da sam ostao bez baterija!!!
Kupijo sam dva nova CE5 na staroj knežiji!!!! , i isti dan kupio Bateriju twist!!! Oba Nova CE5 rade na svim baterijama probao sam na ženinoj egici!!!
Dotičnog nisam htio imenovat isključivo da ne rušim ugled čovjeku, a moguće je da nova baterija crkne, samo koliko je vjerojatno da se novoj bateriji pregori cijeli sklop regulacije voltaže!!!!! Otvorio sam je i potenciometar crn!!!!! No nije bitno, htio sam uštedit 50kn a to je najskuplji sport!!! Drugi i zadnji put.....samo dućan i garancija!!!
No to nije tema, tema je Passthrough!!!
|
|
 |
|
 |
|
Malestorm
|
Naslov: Re: Pomoć USB Passthrough Postano: 29 tra 2013 19:12 |
|
|
|
Evo zahvaljujem svima uspio sam rješiti problem!!!! CE5 radi ko singerica!!!
Napravio sam, usb Passthrough s promjenjivom voltažom od 3-5 volti na ego navoju!!!!
Za razliku od twist i ostalih baterija kako izlazna snaga tako i parenje je konstantno tako da je jačina dima i okus uvijek isti!!! Tokom tjedna kupujem kučište i stavljam slike!!!
Bila je stvar u odnosu otpora i snage USB-a!!!!
Dakle, ukoliko se tko upušta u izradu nečeg sličnog treba obratiti pozornost na otpor atomizera(clearomizera) i snaku (Amperaža) usb-a koja se može podesiti u windows 7!!!
Sve baterije imaju jaku amperažu tj. više od 700 mA
Zahvaljujem svima još jednom pozdrav!!!
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Pomoć USB Passthrough Postano: 29 tra 2013 20:09 |
|
|
|
Pa na twistici mi je konstantno drzala napon,time dakle i snagu,prijasnjem gazdi,meni i evo jucer mi kupac reko da je super,sve stima,kako twistica ne drzi?? Ne drzi zadnja dva dima prije nego crkne
Egica obicna je nesto drugo,al joyetechiva se da stavit na 3.3v i ona drzi stvarno solidno
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
Sada je: 25 tra 2026 14:33. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 14:33. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |