Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 176 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Koji mod kupiti?
 Post Postano: 30 lip 2012 15:23 

Evo 30 dana parenja i 30 dana bez analogne i osjecam se super. Parim na ego-t lr attiye i nekako mi je postalo malo slabo sve to i zelio bi kupiti prvi mod. Molim preporuke za modove, ali da su manji-tanji modeli (ne ko lavatube itd) a da opet nisu losi. Hvala

Sent from my iPhone using Tapatalk

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Koji mod kupiti?
 Post Postano: 30 lip 2012 15:34 
Administrator

Velicinu moda najvecim dijelom odredjuje baterija.
18650 baterija ima dimenzije 18mm promjera i 65mm duzine.
14500 baterija ima 14mm promjer i 50mm duzine ... i tako kod skoro svih Li-Ion baterija.

Mislim da ce ti ovo pomoci kod odluke.

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 lip 2012 15:49 

Aha nisam to znao. A reci koja je razlika izmedju tih baterija u snazi i trajanju? I da li imas koji modd na pameti :)?

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 lip 2012 16:11 
Administrator

Lethaldose je napisao:
Aha nisam to znao. A reci koja je razlika izmedju tih baterija u snazi i trajanju? I da li imas koji modd na pameti :)?

Trajanje zavisi od potrosnje. Recimo 18650 baterije imaju tri puta veci kapacitet od 14500. Ali 18650 baterija moze trajati dva dana dok se 14500 baterija isprazni za 4 sata. Sto je baterija manja to teze podnasa ne bas male struje koje se koriste kod parenja, tako da se isprazni i prije nego sto bi trebala.
Nekakva osnova parenja se uvijek vrti oko 18650 baterije. Takva kvalitetna baterija s lakocom podnasa sve nase pizdarije a atomizeru moze isporuciti svu struju koju on moze uzeti. E sad ako ti je prevelika onda ulazis u kompromise.

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 lip 2012 16:41 

Svidjaju mi se ovi modeli trenutno: ego twist, provari mini, vtube, silver bullet i epower.

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 lip 2012 17:43 
Moderator

Hm, gledaj ovako. nije sve u ljepoti moda. Znam, svi vole lijepe stvarčice, ali nisu baš svrsishodne. Nekad smo svi parili na 3,7V jer nije bilo izbora. Onda se počelo sklepavati svašta da bi se došlo do nekakvih optimalnih 5V. Danas je to jednostavno. Uzmeš neki VV mod za cca 50-tak$ i imaš sve što želiš.
Ipak razmišljaj o 18650 batt. Najgore šta se može dogoditi s malom baterijom dogodit će se.
Ispraznit će se vani, kad si daleko od kuće, a naravno nemaš rezervnu bateriju sa sobom, jer ti kao ne treba. Onda poludiš. prouči Murphyja.
Čovjek se vrlo jednostavno navikne na veći mod, kasnije se pitaš kako si mogao ono malo držati u rukama. Ali svakako uzmi VV mod. Ima VV baterija kao ego koje su VV, a imaju i 1100mAh.To bi te možda zadovoljilo.

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 lip 2012 19:43 

Da da jasno. Samo jos nekako nisam za te ogromne :) Uzet cu ego twist vv, radi od 3.2 do 4.8v i procitao sam puno dobrih komentara na ECF forumu o Twistu. A poslije ljeta ako Kinta krene za proizvodnjom kao sta je rekao onda Devils Marble ce doc u moje ruke ;)

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 lis 2012 04:09 

Šta znači, tj. označava to 14450 i 18650 na baterijama?
Šta znači VV?
Te sve baterije imaju regulator napona spojen ili se to nekako posebno označava?
Sorry na meni neukome, al teško mi je sve pohvatati iz već napisanog na forumu pa moram direktno pitati! :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 lis 2012 05:06 

1denis je napisao:
Šta znači, tj. označava to 14450 i 18650 na baterijama?
Šta znači VV?
Te sve baterije imaju regulator napona spojen ili se to nekako posebno označava?
Sorry na meni neukome, al teško mi je sve pohvatati iz već napisanog na forumu pa moram direktno pitati! :plus:

14450 znači da je baterija 14 mm promjera i 45 mm dužine (to su baterije koje se stavljaju u modove).

VV znači varijabilna voltaža odnosno mogu se podesiti različiti naponi (lava tube, lambo, vmax, ego twist i sl.) VV se odnosi na modove i manuelne baterije (ne obične koje se stavljaju u modove).

Pogledaj Kintin post (drugi na ovoj stranici).

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 lis 2012 10:24 

Danke! :plus: :sanja:

Povratak na vrh 

[ 176 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.