Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 6 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: mehanički mod KTS+ prestao raditi
 Post Postano: 25 stu 2013 12:43 

uzeo sam ga sa FastTecha prije mjesec dana, radio je odlično do neki dan, a onda je počeo štekati. Pritisnem gumbić - neki puta ne daje paru ili vrlo malo, neki puta proradi. Probao sa 18650 baterijama i sa 18350, bez rezultata. Probam ga malo odvrnuti-zavrnuti ali ništa. Ponekad mu se dosta zagrije gumbić (koji mi se na dodir čini skroz ispravan), ali pare nema. Ni čišćenje kontakata na attyjima i na samom modu ne pomaže. Sad ga više uopće ne mogu natjerati da makar koji put opali. Je li to stvar kontakta negdje u njemu?
Srećom, spašava me vamo i evod :)
Please help!

Povratak na vrh 

Naslov: Re: mehanički mod KTS+ prestao raditi
 Post Postano: 25 stu 2013 12:47 

DylanDog je napisao:
uzeo sam ga sa FastTecha prije mjesec dana, radio je odlično do neki dan, a onda je počeo štekati. Pritisnem gumbić - neki puta ne daje paru ili vrlo malo, neki puta proradi. Probao sa 18650 baterijama i sa 18350, bez rezultata. Probam ga malo odvrnuti-zavrnuti ali ništa. Ponekad mu se dosta zagrije gumbić (koji mi se na dodir čini skroz ispravan), ali pare nema. Ni čišćenje kontakata na attyjima i na samom modu ne pomaže. Sad ga više uopće ne mogu natjerati da makar koji put opali. Je li to stvar kontakta negdje u njemu?
Srećom, spašava me vamo i evod :)
Please help!

Jedan kolega je imao sličan problem, pričao je o tome da se rastopila nekakva plastika kod prekidača i blokirala kontakte, jesi pokušao guglati?

Novi članovi, molimo vas da se prvo predstavite.
Uvod u e-cigarete, mali priručnik za friške parioce.

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 stu 2013 16:49 

Morat ces raskopat prekidac u dijelove,sve poglancat,pocistit kontakte,imao ga,vjecno problema s njime

Sent from ViperS

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 stu 2013 20:11 

zafrljačit ću ga u zid! Možda proradi.
:)

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 stu 2013 20:24 

Posalji ga meni,daj 25kn za preporucenu posilku u oba smjera i sredim ti ga,il jos bolje ako mozes odi u palfi,neko ce ti ga sredit zabadave

Sent from ViperS

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 stu 2013 00:12 

poštena ponuda, hvala ti. Plaćam piće i marendu kad dođeš u zd. Ali me moraš naučiti kako to napraviti :) Javim ti se na PP ako budeš imao vremena baviti se time. Srećom meni nije hitno.
A Palfi....dečki su super ali taj posjet bi me koštao skoro 100 eura. Žao mi je što nije bliže da se mogu tamo zaletiti i naučiti iz prve ruke. Možda bude jednom prilike.
A evo i ovaj vrag sad je proradio. Nemam pojma zašto ali mislim da sam otkrio tehniku. Okrenem gubić prema dolje i stisnem dlanom ... i RADI!

Povratak na vrh 

[ 6 post(ov)a ] 

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club