Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 6 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Innokin iTaste VV V3.0
 Post Postano: 04 ožu 2014 22:37 

Pozdrav svima!

Planiram si uzeti sa fasttecha Innokin iTaste VV V3.0 http://www.fasttech.com/products/1632300 pa bih molio ako ga netko ima da mi potvrdi radi li kako treba ( VV, VW, mjerenje otpora ) i ima li kakvih skrivenih mušica.

Po opisu ima sve što treba i to u malom pakiranju pristojnog izgleda i cijene.

Još nisam u fazi da si nabavim VAMO ili sličan uređaj velikog kalibra, a zainteresiran sam za malo eksperimentiranja.

Također imam pitanje u vezi zaštite baterije, jer je moj prvi pokušaj izrade novog grijača završio usmrćivanjem jedne eGo baterije. Kako ta zaštita funkcionira odnosno što će se dogoditi ako pokušam izmjeriti otpor napravljenog grijača, a nešto sam pogrešno uradio?

Hvala!

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Innokin iTaste VV V3.0
 Post Postano: 04 ožu 2014 22:52 

Kod ocitavanja otpora ako je kratki spoj ništa se nece dogodit.....uređaji imaju svoju zaštitu.
Što se tice ego baterije ona nije prestala radit iz razloga kojeg si naveo.....vec zbog neceg drugog.
Doticna baterija je ok za pocetak da vidiš kako radi vv i w.....ali baterija po kapacitetu ce trajati kratko.....
Za te novce vamo je bolja opcija....
V/w baterije nemogu pružat one performanse koje mogu pružit elektronski modovi.
Ova stvarcica koju ti hoceš je prakticna i ništa više od toga.

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 ožu 2014 23:48 

Medo je napisao:
Kod ocitavanja otpora ako je kratki spoj ništa se nece dogodit.....uređaji imaju svoju zaštitu.
Što se tice ego baterije ona nije prestala radit iz razloga kojeg si naveo.....vec zbog neceg drugog.
Doticna baterija je ok za pocetak da vidiš kako radi vv i w.....ali baterija po kapacitetu ce trajati kratko.....
Za te novce vamo je bolja opcija....
V/w baterije nemogu pružat one performanse koje mogu pružit elektronski modovi.
Ova stvarcica koju ti hoceš je prakticna i ništa više od toga.

Ma svjestan sam da je VAMO bolji u svakom pogledu, ali glomazan je, moram nabavljati baterije, pa moram imati još jedan punjač. Još nisam spreman za to.

Što se tiče perfomansi bit ću zadovoljan ako bude kao prelaz sa obične eGo na eGo twist.

Baterija koja je prestala raditi je radila normalno dok nisam našarafio skrpani grijač. Kada sam ga testirao baterija se zadimila i više nije radila.
Možda je i do baterije, kada sam je otvorio nije izgledala sprženo. Još jedna mi je otkazala poslušnost ( samo blinka kada hoću pariti ).

U stvari mi je cilj ne nabavljati jeftinjare koje se kvare nego s vremenom nabaviti pristojnu opremu, a ovo bi trebao biti prvi korak.

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 ožu 2014 15:33 

spalio ti se cip na pcb-u, isto se i meni dogodilo kad sam u pocetcima motao t2, bio negdje u slusu i sam se spusilo.... baterija je uredu, moras samo nabavit elektroniku za egicu

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 ožu 2014 16:25 

Rossi je napisao:
spalio ti se cip na pcb-u, isto se i meni dogodilo kad sam u pocetcima motao t2, bio negdje u slusu i sam se spusilo.... baterija je uredu, moras samo nabavit elektroniku za egicu

Je li elektronika na svima ista? Imam jednu bateriju koja samo blinka pa bih mogao iz nje izvaditi. A možada i ona blinka jer je elektronika riknula. Neću za sada ništa pokušavati popravljati.

Naručio sam ovu iTaste. Čak i ako bude radila samo kao ego twist bit ću zadovoljan, jer ću moći mjeriti otpor grijača koje budem radio.

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 ožu 2014 23:46 

i tu je vjerojatno otiso pcb al te nis ne kosta probat ak obje ne rade

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh 

[ 6 post(ov)a ] 

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.