Ovak da i ja nešto napišem, mehaniku zaboravi dokle god ne savladaš samostalnu izradu grijača.
Naime, mehanika nije ništa drugo nego sprava za direktno spajanje grijača na bateriju, i da bi taj grijač davao ono što ti želiš od njega moraš ga znati i napraviti.
Dakle druga opcije je neki mod s elektronikom koja će podešavanje bilo kojeg grijača napraviti umjesto tebe tj ti ćeš pomoću nje moći regulirati kako i koliko će grijač raditi. To naučiš i sam za 5 min.
Taj mod s elektronikom nikada ti neće biti višak i bez obzira hoćeš li prijeći na mehaniku u budućnosti uvijek će ti dobro doći.
E sad koji mod .
Svaki ima svoje prednosti i mane. Da se razumijemo svi su manje više takvi, mnaravno ovisi o cjenovnom razredu.
Govorimo o modu za početnika, ne previše skupom. 3 opcije VAMO, SVD, Vmax.
Vmax dobar ali nije VV/VW nego samo VV tj ne možeš kontrolirati s njima snagu nego samo napon na grijaču i ja ga zato nebi preporučio.
SVD dobar,VV/VW, nekom lijep nekom ne, zadovoljava sve funkcije besprijekorno,ohmmetar, mana gumb za paljenje koji će vremenom prestati raditi kako treba i onda treba mijenjati cijelu elektroniku na njemu a to je onda skupo i ne isplati se.
VAMO VV/VW, jeftiniji od SVD, gumb pouzdan, ohmmetar, ma sve ko SVD ali mana mu je lošiji navoj na konektoru i to onaj 510, unutarnji koji se ako se ne pazi vremenom potroši. Riješenje toga je zamijeniti glavu moda koja košta nešto sitno €, i imaš novi mod. Ako se pazi i ne prešarafljuje stalno čeličlne tankove može trajati mjesecima i godinama.
Vamo radi u tri kombinacije baterija 1x18650, 1x18350 i 2x18350
Dakle moja preporuka
VAMO v.5 stainless steel
http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... ge-mod-apvpunjač
http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... mart-battebaterije obavezno unprotected, Panasonic 18650, AW 18650, Efest za 18350
Stranice se samo primjer što kupiti, a gdje to ovisi o tebi, najbolje vrijedi pravilo što jeftinije to duža dostava i manje prava oko garancije i problema.
na kvalitetnim baterijama i punjaču se ne štedi, ne kupovati nešto drugo bez obzira što gore pišu veći kapaciteti za manje para

Modovi, akrilni stalci i 3D printanje