Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 44 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Vamo v5 ili neki drugi
 Post Postano: 08 vel 2014 18:19 

Pozdrav,
Pročitao sam sve clanke vezano za vamo i druge modove .

Iako nisam danas stigao na druženje gdje bih mozda probao mod molim par infa obzirom da sam odlučio kupiti iako nisam bas 100 posto uvjeren (osim baterije ) da je bas ....vau.

Razlika između mehaničkih i elektro moda ( da li su oni na netu elektro? )
Mogu li pogriješiti pri kupnji tj. Kojimeni treba?

Na netu ima cijena od cca 50€ do 190€ za teslu ili druge?
Zašto takve razlike?

Molio bih i preporuku gdje kupiti atty,punjač i baterije ako je preporuka za nešto osim v5 jer za njega sam vidio preporuke.

Čitao sam da Vas puno hvali vama v5 pa bih volio ako se kome da par rijeci naspram itaste svd ili zmax v5 ili e vic ili već

Koja je najbolja opcija vezano uz bateriju tj.da izdrži bar 16 sati ....

Zahvaljujem zasada.

Da sada pušim evod twist sa mt3 ili ce4 atty,
Lp,Tomislav

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Vamo v5 ili neki drugi
 Post Postano: 08 vel 2014 20:07 

Nisam baš neki stručnjak al evo probat ću ti odgovoriti redom :)
-Razlika između mehaničkih i reguliranih modova (elektro) je kako i ime kaže dakle ovi drugi imaju neku elekroniku u sebi i ta elektronika regulira zaštitu, trajenje baterije, snagu itd. dok su mehanički samo cijev u koju gurneš bateriju :mrgreen:
-Cijene su niže za kineze i clonove mehaničkih modova, a više za originale (mehaničke) i neke naprednije regulirane kao što su provari, dna20 modovi itd
-To sve možeš kupiti na http://www.fasttech.com (baterije ne šalju) ako imaš jako puno vremena ;) , ali ako ne onda pogledaj na sljedećim stranicama https://www.e-dym.pl/, http://www.mtmstore.eu, http://www.thebestshop.eu/shop/, http://www.ecigareta.hr/...
-Prema nekim mojim iskustvima Vamo, SVD i zmax su dosta slični proizvodi s malom razlikom u cijeni, iako za Vamo kažu svi da je best buy, ali eto sve se svodi na to kakav izgled preferiraš. Evic je dosta skuplji ali on dolazi s malo naprednijom elektronikom koja se može povezati s računalom i dodatno podešavati.
-Ako uzmeš mod onda veličinu baterije sam određuješ jel večina ih dolazi sa 3 opcije ... 18350, 18500 i 18650 pa je samo stvar koliko dugački mod ti je ugodno nositi sa sobom :mrgreen:

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 vel 2014 21:01 

Zahvaljujem,reci da li je bolje uzet 2x350 ili 1 65o bateriju .

A ima li tko teslu jer imam mozda mogućnost cijene pa bi volio cut nešto.

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 vel 2014 21:15 

Darian, :dobar:
Osim ovo za eVic. Njega treba zaboraviti :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 vel 2014 21:40 

koji god mod uzmeš da je volt i wat u nekoj razumnoj cijeni je dobar za ulazak u ozbiljnije parenje.....pa zatim kad probaš budeš onda buš spreman za ozbiljne stvari.
Korisnici parilica se razlikuju po ukusu....neko preferira mehaniku neko elektroniku.
Pocetnici vole više elektroniku a iskusniji mehaniku....zašto...
Pocetnicima je zanimljivo opcije koje nude elektronicki modovi, dok iskusniji vole mehaniku jer sami sebi slažu performanse koje koriste na mehanici....a za to treba neko sitno iskustvo......
Uglavnom koji god mod uzmeš nemreš fulat....pružat ce ti zadovoljstvo kako god da okreneš.
Definitivno stoji cinjenica da modovi sa dobrim attyem pruža puno više u okusu i jacini parenja nego jedna ego baterija.....

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 vel 2014 21:58 
Administrator

Pokusavam zamisljati da pocinjem pariti i ne znam nista o tome. Sto uzeti? FastTech bi otpilio od prve. Prvo sto dostava traje, ne mogu se uzeti baterije i sto ocekujem da oprema radi i to kako treba. Nazalost kineski klonovi imaju vrlo veliku sansu da nece raditi ili ne kako treba. Sve iz Europe dolazi za tjedan dana, ali ni EU ducani nisu imuni na zajebanciju oko reklamiranja i brze isporuke nove parilice u zamjenu za neispravnu. Da sad pocinjem uzeo bi opremu u domaji. Domaci trgovci ne rade probleme oko zamjene, osim ako preko toga nije prosla Raba s prikolicom. Blizu su, tu je korisnicka podrska i garancija. Ili sve ono sto nije potrebno starom vaperu koji ima opreme za omanje selo. Ali pocetniku je to od bitne vaznosti i isplati se dati 200 kn vise. Ko ima jebiga.

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 vel 2014 22:06 

Kinta je napisao:
Pokusavam zamisljati da pocinjem pariti i ne znam nista o tome. Sto uzeti? FastTech bi otpilio od prve. Prvo sto dostava traje, ne mogu se uzeti baterije i sto ocekujem da oprema radi i to kako treba. Nazalost kineski klonovi imaju vrlo veliku sansu da nece raditi ili ne kako treba. Sve iz Europe dolazi za tjedan dana, ali ni EU ducani nisu imuni na zajebanciju oko reklamiranja i brze isporuke nove parilice u zamjenu za neispravnu. Da sad pocinjem uzeo bi opremu u domaji. Domaci trgovci ne rade probleme oko zamjene, osim ako preko toga nije prosla Raba s prikolicom. Blizu su, tu je korisnicka podrska i garancija. Ili sve ono sto nije potrebno starom vaperu koji ima opreme za omanje selo. Ali pocetniku je to od bitne vaznosti i isplati se dati 200 kn vise. Ko ima jebiga.
slazem se......mi nekad zaboravimo kako je to bilo kad smo pocinjali parit.....podrska i garancija kod pocetnika igra nekad i presudnu ulogu

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 vel 2014 22:14 
Moderator

Ovak da i ja nešto napišem, mehaniku zaboravi dokle god ne savladaš samostalnu izradu grijača.
Naime, mehanika nije ništa drugo nego sprava za direktno spajanje grijača na bateriju, i da bi taj grijač davao ono što ti želiš od njega moraš ga znati i napraviti.
Dakle druga opcije je neki mod s elektronikom koja će podešavanje bilo kojeg grijača napraviti umjesto tebe tj ti ćeš pomoću nje moći regulirati kako i koliko će grijač raditi. To naučiš i sam za 5 min.
Taj mod s elektronikom nikada ti neće biti višak i bez obzira hoćeš li prijeći na mehaniku u budućnosti uvijek će ti dobro doći.
E sad koji mod .
Svaki ima svoje prednosti i mane. Da se razumijemo svi su manje više takvi, mnaravno ovisi o cjenovnom razredu.
Govorimo o modu za početnika, ne previše skupom. 3 opcije VAMO, SVD, Vmax.

Vmax dobar ali nije VV/VW nego samo VV tj ne možeš kontrolirati s njima snagu nego samo napon na grijaču i ja ga zato nebi preporučio.

SVD dobar,VV/VW, nekom lijep nekom ne, zadovoljava sve funkcije besprijekorno,ohmmetar, mana gumb za paljenje koji će vremenom prestati raditi kako treba i onda treba mijenjati cijelu elektroniku na njemu a to je onda skupo i ne isplati se.

VAMO VV/VW, jeftiniji od SVD, gumb pouzdan, ohmmetar, ma sve ko SVD ali mana mu je lošiji navoj na konektoru i to onaj 510, unutarnji koji se ako se ne pazi vremenom potroši. Riješenje toga je zamijeniti glavu moda koja košta nešto sitno €, i imaš novi mod. Ako se pazi i ne prešarafljuje stalno čeličlne tankove može trajati mjesecima i godinama.

Vamo radi u tri kombinacije baterija 1x18650, 1x18350 i 2x18350

Dakle moja preporuka

VAMO v.5 stainless steel
http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... ge-mod-apv
punjač
http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... mart-batte
baterije obavezno unprotected, Panasonic 18650, AW 18650, Efest za 18350

Stranice se samo primjer što kupiti, a gdje to ovisi o tebi, najbolje vrijedi pravilo što jeftinije to duža dostava i manje prava oko garancije i problema.

na kvalitetnim baterijama i punjaču se ne štedi, ne kupovati nešto drugo bez obzira što gore pišu veći kapaciteti za manje para

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 vel 2014 01:29 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
moje kupovine su počele kod domaćih...(i povremeno se nastavile)
http://www.ecigareta.hr/shop/totalna-ra ... etail.html

a nađe se i sve ostalo što ti treba... dostava za dan-dva za kupovine preko 150 kn besplatna... cijene i ponudu sam usporedi...
...i ne bih rekao da modove s elektronikom preferiraju samo početnici (a da je dobro imati i jedan i drugi i to stoji) ... (ma zapravo i treći i četvrti , tj peti...hm ;) :con: :)

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 09 vel 2014 08:32 

http://www.mtmstore.eu/e-cigarete/ego-a ... e-cigarete

Nije Vamo nego ego, ali je blizu i stiže u trenu... Možda je i to opcija?
U biti, nisam vidio na forumu ništa o ovome, pa ako je tko probao nek napise nešto o njemu.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Povratak na vrh 

[ 44 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club