Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 7 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: sdog v2
 Post Postano: 06 tra 2014 10:33 

Jel ima tko kakvog iskustva sa sdog v2 originalom ili sa fasttecha? Jer probao sam original i svidio mu se ali neznam kakav je ovaj sa fasttecha, pa ako je netko pribao da mi kaze iskustva. Hvala.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: sdog v2
 Post Postano: 28 tra 2014 09:15 

Razlika je u upitnoj kvaliteti delrina, odnosno tek vrijeme mora pokazati da li je to delrin, teflon ili obična plastika koja će se rastopiti tijekom riješavanja hot spotova. Druga razlika je što klonjara dolazi samo sa jednom tubom, nisam siguran jel 18350 ili 18500, tako da si ograničen na samo jednu vrstu baterija. U ostalim stvarima je iskopiran dobro, samo eto, pitanje je kvalitete izolacije, jer ona je u principu duša uređaja i ako ne valja možeš bacit cijeli uređaj u smeće.

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 tra 2014 16:46 
Administrator

D-I-A-B-L-O je napisao:
da li je to delrin, teflon ili obična plastika

Delrin je obicna plastika koja je izmisljena prije doslovno 100 godina, nije to nikakav hightech.

Povratak na vrh 

Naslov: sdog v2
 Post Postano: 28 tra 2014 19:50 

Imam original i prezadovoljan sam s njim... Toči i pari..za ovaj s FT nemam pojma...

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 svi 2014 07:43 

Kinta je napisao:
D-I-A-B-L-O je napisao:
da li je to delrin, teflon ili obična plastika

Delrin je obicna plastika koja je izmisljena prije doslovno 100 godina, nije to nikakav hightech.

Paaa, nebih se baš složio oko toga da je "obična", jer da je tako obična moglo bi ju se kupiti svugdje, što baš i nije slučaj. Dok sam imao RSST-a tražio sam način da mu smanjim komoru pa mi je palo na pamet uzeti šipku delrina pa ju oblikovati po mojim željama. Problem je bila dobavljivost istog jer u maloprodaju ga nisam našao a u veleprodaji ga nemogu kupit za ono za što meni treba.
Teflon sa druge strane možeš nabavit gdje hoćeš, ali mislim da su svi već pročitali puno toga o teflonu, pa sam ga odluči zaobići.
Dok sam tražio Delrin, gledao sam mao što ja to tražim, pa sam našao ovu tablicu prilično korisnom.
http://www.tehnoguma-zg.hr/wordpress/wp ... astika.pdf

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 svi 2014 16:12 

S Dog V2 s Fasta je rika , stopio se za jedan dan , ošla izolacija , ne može se skinut tank,sve je zaliveno u plasiku ,a ako ti se plus pol odšerafi nemoguća misija ga je ponovno stegnut !

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 svi 2014 18:13 

Tank ide u delrin na knap pa ga je tesko izvaditi, ali ide s klijestima van bez problema

Povratak na vrh 

[ 7 post(ov)a ] 

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 10 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club