Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 13 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Pomoć u odabiru
 Post Postano: 09 tra 2014 20:31 

Pozdrav ekipa.

Uskoro si planiram kupiti neki mod,pratim ovaj forum več dugo i sve što znam o e cig. tu sam naučio.
Sad mi još pomozite u odluci koji mod uzeti,ako znate koje su prednosti i mane ova dva koja sam izabrao:

http://www.fasttech.com/products/0/10004394/1652600-vamo-v5-variable-voltage-wattage-apv-starter-kit

http://www.fasttech.com/products/0/10006734/1531200-authentic-sigelei-zmax-v3-telescopic-variable

I ako mozete preporuciti atomizer.Probao sam aqua,ona je ok,ali puno to curi na sve strane,pa ako ima nešto bolje.

Hvala.

Smok xPro m65,kayfun v.4,Lemo,Lemo2,GP Paps

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Pomoć u odabiru
 Post Postano: 09 tra 2014 20:41 

prvi mod vamo5 ok odabir.....
Kupit ga ali ne u kompletu, jer punjac i baterije koje se sobe nisu nešto.....znaci punjac posebno i baterije posebno.....
Mane- slabe tipke...sklone pucanju prilikom pada, navoj 510 sklon trošenju jako brzo.
Prednosti- velika kolicina u opticaju....stoga podrška sa rezervnim dijelovima dobra....lako ga se popravi i relativno jeftino......elektronika odradi što se od njega traži.
Za ostalo neka drugi memberi sugeriraju

Zadnja izmjena: Medo; 09 tra 2014 20:48; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 09 tra 2014 20:42 

Sve vec pise,milijun tema...uzmi vamo,nitecore i2 ili i4,panasonicove baterije

Ako neznas slozit aqua neces znat ni nista drugo jer je to isti vrag,isti princip,kaya taifun aqua

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 09 tra 2014 20:52 

moj prijedlog ti je da si pogledaš meh modove, sa dobrim baterijama nema puno razlike, atomizer aqua sam preskočio jer ne volim dualcoil, koristim kayfun 3.1 clon sa FT par mjeseci i prezadovoljan, imaš još i ithaku koju svi hvale, svaki od tih atomizera ima svoje mane i prednosti

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 tra 2014 20:57 

zmax v3....
Prednosti- manji od vama, koristi jednu tipku, kvalitetniji navij 510, elektronika ista ko i vamo, odradi sve što treba.
Mane- dihtung centar pina pre krut, propušta liqid unutar elektronike, labava elektronika unutar kucišta.....pomice se s vremenom i stvara problem.
Savjet....kupit z-max v5 ili v3 iz eu jer je podrška oko reklamacije adekvatnija negoli sa kinezima.

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 tra 2014 21:18 

Pridružujem se Medinom savjetu za zmax v3. Imam v2 ss tri godine i navoji su kao novi, elektronika radi savršeno. Nema što nije šarafljeno gore. V3 je još bolji zbog teleskopske opcije.
Od mehanike moj glas ide za DME... nema tog klona sa FT s kojim možeš razbiti pločicu ili izgrebati parket a da na njemu nema tragova :grin:

Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 tra 2014 21:28 

Nisam nešto iskusan ali ne idi postepeno. Kupi odmah nešto dobro jer ćeš i tako kasnije sigurno to kupiti. Tako je bar meni bilo.

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 tra 2014 23:21 

Ok odlično.Izgleda da če to biti vamo za početak.Mehanički me trenutno ne zanimaju previše,neznam zašto.Vjerojatno ču i za to s vremenom promjeniti mišljenje,kao i za to da ne bih nikad kupio mod poput Vama(jer je velik bla,bla,bla...i druga početnička sr...a.)

Prestao sam pušiti analogne 15.12.2012. i od tad sam na el. Do sada si nisam kupio čak ni tvisticu,da mogu mjenjati voltažu.Znaci na egici od početka.
Počevši sa ce4 naravno,ne informiranost itd,pa prvo što ponude u trg. to se kupi.Onda Kanger t2,pa t3,pa vivi nova,pa evod i to je to,probao od kuma protank.

Onda mi sodje frend sa inokin mvp i aqua-om...To je bilo to,rekao sam MOD it is,sa egicom se to nemre dobit.Savrseno,probali smo neke tekucine koje mi nisu pasale u mojim clearovima,a u ovom...Nebo i zemlja.Tak da eto,sad samo moram skupit pare.

E da još sam jedan mod nanjušio,neznam što za njega mislite:

http://www.fasttech.com/products/0/10004594/1525701-authentic-innokin-itaste-svd-telescopic-variable

Hvala ekipa.

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 tra 2014 23:56 

Inokin svd dobar mod.....
Ima tri proizvođaca.....original je dobar a ostali tak tak.....problem kod njega je glavni gumb....nema mogucnost da se popravi kad rikne, a kad rikne ode mod.
Razlika između originala i ova ostala dva je u pokrovu ekrana, original ima stakleni metalizirani pokrov a ostali imaju plasticni.
Na ft-u prodaju onaj sa plasticnim.
Ako kupuješ svd onda pazi na to da uzmeš original, inace svi oni koriste istu elektroniku, što se toga tice su dobri.
Navodno bu izašao novi svd sa drugacijim prekidacem, možda treba pricekat da se vidi jel to kcemu.

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 tra 2014 00:06 

Da,to potvrdjuje da je za sad Vamo najbolji izbor.Hvala vam momci.

Medo sad sam skuzio da je razlika izmedju tebe i mene,kad smo poceli pariti 40-ak dana,a ja još uvjek parim na ovim štapichima :kuc: lol...

Povratak na vrh 

[ 13 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club