Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 35 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: vamo v5 postavke
 Post Postano: 16 tra 2014 14:41 

Pozdrav,

molio bih upućene informaciju na koliko v/w pare.

Meni je taj početni setup koji sam dobio uz ithaku ili premalo pare ili zapečen okus ili piše low V.

Što znači low v?

Kako mogu provjeriti stanje baterije?

Hvala unaprijed.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: vamo v5 postavke
 Post Postano: 16 tra 2014 15:18 
Moderator

Ljudi čitate li vi uopće manual od neke sprave kad ju dobijete, i kad neznate kako radi.
Rado ću pomoć svakom, ali dajte se malo i sami informirajte i učite.

Vamo v5 Instruction Manual

1. Click the big button 5 times to turn the unit on (or off).
2. Pressing the – button for 3 seconds displays battery voltage. Pressing the + button for 3 seconds displays the working resistance.
3. Single pressing of the +/- will increase or reduce with 0.1V or 0.5W increments depending on power mode.4. Press and hold down the + and – buttons at the same time to enter the Menu. Once in the menu the top right or + button will advance thru the menu and the top left or – button will change that menu setting. There are only 3 function settings in the Menu.
Menu functions:
Menu Power/Voltage: Hold down both +/- buttons and it enters at Menu 1 and says Power/Voltage. Use the left button to set to either Voltage or Power output. Power output is beneficial in that regardless of your atomizer resistance, the unit will hold constant Power setting for the same vape. You forget about voltage as the unit adjusts that behind the scenes to hold the Power constant.
Menu LCD Display: Once in the Menu by holding +/- buttons advance to menu 2 by pressing the top right or + button. Menu 2 will say LCD Display and then pressing the top left or – button will allow you to switch what is shown on the screen while vaping. You can choose Power(voltage if set from menu 1), Resistance, or Battery. If set to power it will show your setting in Watts (or Voltage if output set to voltage) during vaping. Resistance will show the Atomizer resistance, Battery just shows the current charge of your battery.
Menu LCD: Once in menu from holding +/- press top right or + until you get to Menu 3 and it will say LCD On/Off. This menu function just allows you to turn the OLED on or off during vaping.
5. Press the big button to operate the unit.
6.To turn off, click the big button 5 times.
7. Battery monitoring shuts the unit off once battery has reached end of charge.
8. LCD displays LO-Ω if resistance lower than 1.2ohm, LO-V if short circuit.
9. Press and hold + button for over 10 seconds to enter Mobile Out On mode. Press main button for Mobile Out Off.
10. Hold main button while inserting the battery to show current firmware version on the screen.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 tra 2014 20:26 

Hvala na opseznom odgovoru ( jednim dijelom nepotrebnom ) jer to mi piše u uputama ( koja sam pročitao ).

Ali mi ne piše kako mogu provjeriti stanje baterije pa sam takvo pitanje i postavio i iz tvojeg teksta nisam dobio odgovor...ali ipak hvala na trudu :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 tra 2014 20:31 

Lijeva mala tipka na dulje od 3 sekunde pokazuje stanje baterije, a desna mala tipka na više od 3 sekunde pokazuje otpor.

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 tra 2014 20:32 

I ja sam prestao je napisao:
Hvala na opseznom odgovoru ( jednim dijelom nepotrebnom ) jer to mi piše u uputama ( koja sam pročitao ).

Ali mi ne piše kako mogu provjeriti stanje baterije pa sam takvo pitanje i postavio i iz tvojeg teksta nisam dobio odgovor...ali ipak hvala na trudu :plus:

Pritisni lijevi gumb i drži ga dvije sekunde.

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 tra 2014 20:50 

Koje stanje baterije? Misliš koliko imaš do kraja? Pritisneš livu tipku i držiš dugo.

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 tra 2014 09:37 
Moderator

Opet ne čitaš

2. Pressing the – button for 3 seconds displays battery voltage.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 tra 2014 10:06 

ma on hoće da mu prikaže koliko % baterije, kao na mobitelu

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 tra 2014 13:39 

imand je napisao:
ma on hoće da mu prikaže koliko % baterije, kao na mobitelu

Tako je ...da mi pokaze za koliko mi je gotova tj.dal je puna,polupuna ili pri kraju...

Možda s vremenom skuzio kad se V počnu smanjivati koliko još do kraja ali sada još ne znam.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 17 tra 2014 13:43 

Puna je na 4.2 a prazna na 3.4 (ili 3.2,nisam siguran). U sl. da ju isprazniš blizu kraja ti elektronika sama ugasi mod da ne bi došlo do prepražnjenja.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Povratak na vrh 

[ 35 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club