Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 45 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Crni VAMO
 Post Postano: 10 vel 2014 14:37 

Daklem, crni vamos...nakon evo, neznam možda mjesec dana korištenja, tu negdi...vidjeh ga slučajno onomad, neko ga linkao, a kako volim malo prominit doživljaj s vremena na vrime, a pogotovo volim crno, (kad je mat još bolje, nisam ko jedan moj frend koji voli žuto pa makar i iz nosa :mrgreen: ) odlučih se na narudžbu. Na FT-u je koštao 25 dolori, mislim da je najjeftinija verzija od svih vamića. Sad, neću ga uspoređivat s drugim modovima, to nema smisla, možda jedino s ovim Vamosima što sam vidio ili probao vlastoručno. Kažem, privukao me prvo izgled, koji je na kraju kad mi je došao u ruku čak i puno ljepši nego na slici sa FT-a. Preciznu vagu nemam, ali o težini mogu reći da je ovaj crni vamo kad je sa „ful opremom“ :D dakle baterija 18 650 panasonic 3400 mah, i driper igo-L malu mrvicu teži od moje ego twistice sa mini protankom na njoj, dakle vrlo vrlo lagano. Čak sam i to bez šale prvih puta uzimajući ga mislio da nema baterije u njemu dok ne stisnem botun . E, da botuni su mu istog izgleda ko na V2 (samo crni jelte) i puno su lipše i bolje ugrađeni, odnosno nema onog ajmo to tako kazat „šuškanja“ ko na V2, sjede fino, učvršćeno, a hod je kratak i precizan. Elektronika u njemu je koliko dosad vidim Vamo V2. Ima modove NO 1 i NO 2 i sve ostalo isto ko V2, ekran nije oled, već V2, samo ima tamniju šoferšajbu, valjda da bude u tonu sa ostatkom tijela, šta mi uopće ne smeta, jer se sve dobro vidi, ovako je malo ono „sportski“ ;) . Na FT forumu sam vidio da neko spominje da je to VAMO 2,5 što sam prvi put tad čuo i nemam pojma koja je to verzija ?? Materijal izrade je eloksirani aluminij, odrađen jako dobro zasad i za mene, jer je moj uglavnom na stalku na stolu doma, par puta prošetan samo na splitski meet, i zasad na njemu nema nikakvih tragova ni ogrebotina, po rukama mi je stalno, al to zasad nema nikakav utjecaj, doduše kratko je i vrimena...navoji su mu odlično izrađeni, a to za me znači da se sve vrti bez zapinjanja, klizi lipo, donji čep kad staviš bateriju laganije duplo nego kod V2. Glava i navoji na njoj, zasad san super zadovoljan, čak na glavu svaki ati (čitaj kayfun, igo-l, itaka) legne ono knap, ne puše nikud kao kod nekih modova, jedino itaci moram malo više odvidat plus. Protok zraka ko kod V2, meni dobro. Sve se fino odvidaje i zavidaje, nema na glavi nikakvih znakova još habanja il nečeg sličnog, doduše ja to radim s pomnjom pa i to malo pomaže. Eto to su mišljenja mene kao prosječnog korisnika, u svakom slučaju topla preporuka za dobar, pouzdan, lijep i jeftin mod, ali naravno to je samo moje skromno mišljenje. :plus:

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Crni VAMO
 Post Postano: 10 vel 2014 14:56 

:brav: :dobar: .... a posebno zato jer uskoro očekujem takvog...

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 vel 2014 17:10 

Naručen isti prije 3 dana. Čeka se poštar nestrpljivo................... :hihi:

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 vel 2014 20:44 

Blago ti se Decard.....ja cu na normabel dok moj stigne..

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 vel 2014 21:37 

Haha, ma ne sekiraj se, da ti kažem odkad imam naručen paket sa FT-a (koji još ni krenija nije) tek bi se smija... :mrgreen: ali kad se uputiš, opskrbiš i naučiš na to onda im možeš pratit ritam :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 vel 2014 23:35 

Evo zarobija san fotić :D malo za par slija koje govore više od tisuću riječi
slika
slika
slika
slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 vel 2014 12:12 

Stiga je i meni. Mogu reči da sam se iznenadia završnom obradom. Ja sam uzea nesto kao black metallic color. Jako je lijep. Budemo ih usporedili u subotu.Moja preporuka. :plus:

My Little mule & Fatty V3

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 vel 2014 23:28 

stigao danas vamo -tamo sad je Vamo V5 chromed brass...nek je tezak,moze posluzit i za samoobranu :shake: jos samo bakterije i onda dalje..ako bude fatureta :sanja:

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 vel 2014 20:03 

Moj je u dolasku,ali još nisam naručio baterije jer se nećkam- naravno panasonic 3400 ali još nisam načisto koje . Koje vi koristite na v5, flat ili button top, pcb ili bez zaštite? :kuc:

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 vel 2014 20:10 
Moderator

spec je napisao:
Moj je u dolasku,ali još nisam naručio baterije jer se nećkam- naravno panasonic 3400 ali još nisam načisto koje . Koje vi koristite na v5, flat ili button top, pcb ili bez zaštite? :kuc:

Ja u vamoima imam i flat i Burton top jedino je bitno da nemaju zaštitu !

Povratak na vrh 

[ 45 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 8 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club