stiglo, i nisam mu se toliko veselio ko nekim stvarima, al ovo je zbilja mod i pol ovako na prvu
dakle dolazi sa tubom za 18350 baterije, extender za 18650, i extender za kick, dakle može se koristit u varijanti 18650+kick!
čim skinuo okidač sav se rasipao, klasika loše zašerafljeno, feder daleko premekan, sav je woble woble po stolu, jedan od najmekših okidača koje sam probao, odmah ubacio jednu čvršću oprugu, sad je jedan od najtvrđih okidača na modu što sam imao:D nema šanse da imalo zapleše na stolu ako nije zakočen, a kamoli opali slučajno, treba sa dva prsta stisnut da bi opalio, meni ovako super
izrada onako, fifti fifti, i to samo zbog tih par ogrebotina, navoji sve 5, okidač je malo uži od moda, locking ring (normalni navoj) je malo širi od samog moda, za bolji grip, mada ga neću ni koristit uz ovako složen prekidač...tube lijepo sjedaju al imaju mali radijus pri kraju pa se i vide spojevi, al ok, plus pin sam odmah raskopao i provjerio, pod štelajući plus za bateriju odmah ubacio feder tako da nemam brige sa različitim dužinama baterije, ovi brass dijelovi se lijepo ukapaju vizualno, al se već javlja patina (a ganc novo kao)
gravure su ok, ne izgleda loše napravljeno,bolje je uživo nego na slici (ova slika iz prvog posta), nije sfušano, jedino ispod gravura na okidaču malo ima par sitnih ogrebotina, al neću zamjerit
u samom radu sam se iznenadio jako, avodno je 0,2V voldrop...ono što mogu potvrdit da ovo čudo lupa ko ludo, evo parim 2 sata na njemu bez prestanka, nema missfire-a, nema greške, zbilja jedan od najboljih modova što sam imao do sada, i ovo je čisti keeper...naspram silnih klonova sa FT koje sam probao ovo je definitivno nivo iznad, ali je i cijena malo veća, al eto zbilja vrijedi, sad sam miran do izlaska bulldog basic v2 kojeg čekam ko ozebal sunce, al moguće da ni neće nikad doć...