Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 4 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Templar mod-hcigar klon
 Post Postano: 14 lip 2014 22:32 

Stoji u cartu na greyhaze vec mjesec dana,sve bi nebi,mislim da cu ga ipak upiknut,gledo review pa kaze lik voltdrop 0.2v sto je vise nego prihvatljivo,dizajnom lijep jednostavan,samo me bodu u oci ova dva plusa,al mislim da ide gore komotno feder kao sto sam stavio na kinga...cijena 37£ sa popustom 10% i shippingom

slika

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Templar mod-hcigar klon
 Post Postano: 24 lip 2014 13:15 

stiglo, i nisam mu se toliko veselio ko nekim stvarima, al ovo je zbilja mod i pol ovako na prvu

dakle dolazi sa tubom za 18350 baterije, extender za 18650, i extender za kick, dakle može se koristit u varijanti 18650+kick!

čim skinuo okidač sav se rasipao, klasika loše zašerafljeno, feder daleko premekan, sav je woble woble po stolu, jedan od najmekših okidača koje sam probao, odmah ubacio jednu čvršću oprugu, sad je jedan od najtvrđih okidača na modu što sam imao:D nema šanse da imalo zapleše na stolu ako nije zakočen, a kamoli opali slučajno, treba sa dva prsta stisnut da bi opalio, meni ovako super

izrada onako, fifti fifti, i to samo zbog tih par ogrebotina, navoji sve 5, okidač je malo uži od moda, locking ring (normalni navoj) je malo širi od samog moda, za bolji grip, mada ga neću ni koristit uz ovako složen prekidač...tube lijepo sjedaju al imaju mali radijus pri kraju pa se i vide spojevi, al ok, plus pin sam odmah raskopao i provjerio, pod štelajući plus za bateriju odmah ubacio feder tako da nemam brige sa različitim dužinama baterije, ovi brass dijelovi se lijepo ukapaju vizualno, al se već javlja patina (a ganc novo kao)

gravure su ok, ne izgleda loše napravljeno,bolje je uživo nego na slici (ova slika iz prvog posta), nije sfušano, jedino ispod gravura na okidaču malo ima par sitnih ogrebotina, al neću zamjerit

u samom radu sam se iznenadio jako, avodno je 0,2V voldrop...ono što mogu potvrdit da ovo čudo lupa ko ludo, evo parim 2 sata na njemu bez prestanka, nema missfire-a, nema greške, zbilja jedan od najboljih modova što sam imao do sada, i ovo je čisti keeper...naspram silnih klonova sa FT koje sam probao ovo je definitivno nivo iznad, ali je i cijena malo veća, al eto zbilja vrijedi, sad sam miran do izlaska bulldog basic v2 kojeg čekam ko ozebal sunce, al moguće da ni neće nikad doć...

slika

slika

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Templar mod-hcigar klon
 Post Postano: 24 lip 2014 14:15 

Svida mi se.. To je 23mm?

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 24 lip 2014 15:15 

Da,tesko nac dobar mod,jos k tome 23mm,ovaj je super

Povratak na vrh 

[ 4 post(ov)a ] 

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: Bing [Bot], bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club