|
.
Sada je: 24 sij 2026 00:30. | Zadnji put si ovdje bio: 24 sij 2026 00:30. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Dentex
|
Naslov: Vamo vs Provari Postano: 20 lip 2014 01:10 |
|
Pridružen: 02 srp 2013 20:50 Postovi: 493 Lokacija: Zagreb - Maksimir
|
Nekima ce mozda zvucat smijesna i sama usporedba ali u ozbiljnoj dilemi sam za uzet provaria, vjerojatno polovnog.. Vamo sam imo, super mi je bio, provaria iskreno nisam nikad ni probo i mozda mi ustvari treba paralelna usporedba da vidim razliku jer ne razumijem bas razliku u nacinu rada njihovih elektronika, tudum sam za to... Ono sta me zanima je razlika u stvarnom osjecaju parenja, jel se isplati s obzirom na cijenu provaria? Za jednog dobijem 8 vamoa, tako da sta se tice kvalitete i trajnosti provaria tu mi to ne igra veliku ulogu, zanima me samo rad uredjaja.. Tako da ako netko ima ili je jedno vrijeme koristio oboje molio bi ga da napise koju rijec jel se isplati iskesirat tolko ili ne.. I nebi bilo lose kad bi se javio neko iz Zagreba sa provariem da popijemo kavu pa da vidim uzivo malo tu igracku 
|
 |
|
Darian
|
Naslov: Postano: 20 lip 2014 08:17 |
|
|
|
Nisam nikad koristio Provari pa ne mogu reći dali i koliko je bolji al ako te baš zanima sam rad uređaja potraži na youtube od pbusarda recenzije jednog i drugog. On baš ide u detalje. Ali ako ti kvaliteta i trajnost ne igraju veliku ulogu onda ni ne vidim razlog za kupovinu Provarija.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
_________________ "Life. It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."
|
|
 |
|
 |
|
444IN
|
Naslov: Postano: 20 lip 2014 10:26 |
|
|
|
Osjecaj parenja je isti ali kvaliteta izrade, gumbica i svega je daleko bolja.
Sent from my HTC One X using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Vamo vs Provari Postano: 20 lip 2014 12:41 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Koliko ja znam provari koristi nivel čip...samo je VV i nije PWM (osim ako su to promijenili u novijim modelima). Ne čuje se kao vamo...jednoličnije baca struju na zavojnicu. ispravite me ako griješim (helou Valter  ).
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
444IN
|
Naslov: Postano: 20 lip 2014 12:57 |
|
|
|
PWM je
Sent from my HTC One X using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vamo vs Provari Postano: 20 lip 2014 13:19 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Sve je to isti klinac, grijac je glupi ohmski otpor i nikakvi cipovi, impulsi i frekvencije nece mu pomoci. Jedino je vazan efektivni napon, a s njim uspjesno barataju i najjeftiniji moduli. Da se radi o nekim specificnim zahtjevima onda bi to bilo vazno ali parenje je nezahtjevno za elektroniku. S cistim kontaktima na konektoru dobit cete vise nego s nekim ultra, turbo, deluxe chipom. Vrijeme je da netko veli Car je gol ili nastavite slusati zadojene jamericane.
Izmedju Vamo i nekog skupog VV/WV moda razlika je u kvaliteti obrade i njegovoj trajnosti.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
444IN
|
Naslov: Re: Vamo vs Provari Postano: 20 lip 2014 14:52 |
|
|
Kinta je napisao: Sve je to isti klinac, grijac je glupi ohmski otpor i nikakvi cipovi, impulsi i frekvencije nece mu pomoci. Jedino je vazan efektivni napon, a s njim uspjesno barataju i najjeftiniji moduli. Da se radi o nekim specificnim zahtjevima onda bi to bilo vazno ali parenje je nezahtjevno za elektroniku. S cistim kontaktima na konektoru dobit cete vise nego s nekim ultra, turbo, deluxe chipom. Vrijeme je da netko veli Car je gol ili nastavite slusati zadojene jamericane.
Izmedju Vamo i nekog skupog VV/WV moda razlika je u kvaliteti obrade i njegovoj trajnosti. Ima razlike u elektronikama u odzivu, ne znam u cemu se radi oko tog dc-a u odnosu na pwm ali dna cak i sugavi klon sa ft-a puno bolje radi i grije od recimo Inokin SVD-a na istoj snazi, skroz je drugacije, e sad nisam elektronicar ali razlika je velika, mozda ce netko znat objasnit zbog cega. Sve u svemu nije isto to sve i na kraju se ipak sve svodi na plati pa se rugaj...
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vamo vs Provari Postano: 21 lip 2014 00:51 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
444IN je napisao: Ima razlike u elektronikama u odzivu, ne znam u cemu se radi oko tog dc-a u odnosu na pwm ali dna cak i sugavi klon sa ft-a puno bolje radi i grije od recimo Inokin SVD-a na istoj snazi, skroz je drugacije, e sad nisam elektronicar ali razlika je velika, mozda ce netko znat objasnit zbog cega. Sve u svemu nije isto to sve i na kraju se ipak sve svodi na plati pa se rugaj... Evo ja sam elektronicar i bas zato mi se neda bakchat s elektronikom u modovima jer to nema smisla. Ima smisla za pocetnika da si moze podesiti vise/manje struje na attyu dok ne nauci motati grijace. I njemu ne trebaju nikakvi gumbici i displeceki jer je to sve trula sminka. Treba mu obican gumb kao na pegli i amen. Nesto kao spinner recimo. Snaga ti je cista matematika, umnozak struje i napona. I ako imam struju od 3 ampera na naponu od 4 volta imam i snagu od 12 wati. I tvojih 12W sigurno nije jace od mojih 12W. Ali ako u proizvodnju udje ekonomista ili se koriste dijelovi slabe kvalitete onda je sasvim lako moguce da tebi pokazuje 11W a meni 13W iako oboje imamo 12W. Ili jos gore kao sto je muzicka snaga od par kilowata u autu.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Vamo vs Provari Postano: 21 lip 2014 01:15 |
|
|
Kinta je napisao: 444IN je napisao: Ima razlike u elektronikama u odzivu, ne znam u cemu se radi oko tog dc-a u odnosu na pwm ali dna cak i sugavi klon sa ft-a puno bolje radi i grije od recimo Inokin SVD-a na istoj snazi, skroz je drugacije, e sad nisam elektronicar ali razlika je velika, mozda ce netko znat objasnit zbog cega. Sve u svemu nije isto to sve i na kraju se ipak sve svodi na plati pa se rugaj... Evo ja sam elektronicar i bas zato mi se neda bakchat s elektronikom u modovima jer to nema smisla. Ima smisla za pocetnika da si moze podesiti vise/manje struje na attyu dok ne nauci motati grijace. I njemu ne trebaju nikakvi gumbici i displeceki jer je to sve trula sminka. Treba mu obican gumb kao na pegli i amen. Nesto kao spinner recimo. Snaga ti je cista matematika, umnozak struje i napona. I ako imam struju od 3 ampera na naponu od 4 volta imam i snagu od 12 wati. I tvojih 12W sigurno nije jace od mojih 12W. Ali ako u proizvodnju udje ekonomista ili se koriste dijelovi slabe kvalitete onda je sasvim lako moguce da tebi pokazuje 11W a meni 13W iako oboje imamo 12W. Ili jos gore kao sto je muzicka snaga od par kilowata u autu. ...parafiram... 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
ferdinandmax
|
Naslov: Re: Vamo vs Provari Postano: 24 lip 2014 10:48 |
|
Pridružen: 26 ožu 2014 11:30 Postovi: 433 Lokacija: Zagreb, 10000 - Mobitel: +385921429184
|
Slično ti je i s ćukama... Ura od 250.000 eura i ona od 5 eura jednako pokazuju vrijeme, dok se ne pokvare... Samo što je ona prva puuuno kvalitetnije izrađena... i malo skuplja! 
_________________ MMV Poldiac V2, Roller, 2x DM 18650, Magneto, Ergo, Mini Nemesis SM Nivel V3, SVD, V5, 3x V2 2x SM KL+, 2x eX V2, eX v1, Magoo, RSST, K3.1., KLV2, Russ91, Taif, 2x Itha, 2x Cobra, 3x Prot 2, 2x T3s, T2, 2x iCle 16 Scar, 2x Origen, Phoenix, 3x Patriot, A7 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 24 sij 2026 00:30. | Zadnji put si ovdje bio: 24 sij 2026 00:30. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 10 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |