|
.
Sada je: 23 sij 2026 22:57. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 22:57. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
ferdinandmax
|
Naslov: Ne vjeruj Danajcima i kad darove nose Postano: 10 ruj 2014 00:12 |
|
Pridružen: 26 ožu 2014 11:30 Postovi: 433 Lokacija: Zagreb, 10000 - Mobitel: +385921429184
|
|
Moja ljubav za modove s gornjim gumbom skupo me stoji. Par dana nakon kupnje originalnog Poldiaca s MTM-a, to okometrijski dopadljivo izrađeno smeće je krepalo. Nakon što je Valter ljubazno zalijepio originalno loše učvršćeni magnet, radi, kada je dobre volje, ali to nije to. I opet ću morati zamoliti Valtera da ga propusti kroz šake. Sličan je prpblem sa svojim originalom imao i Max. Na svaki način, ta razočaravajuća gvožđurija sigurno ne opravdava cijenu od skoro 200 eura, kojliko sam keširao za glavuđu s dvije tube i rezervnim parom gaća za onu dužu, jer realno ne vrijedi ni desetinu tog iznosa. No, pišem ovo potaknut i razgnjevljen drugim, onim večerašnjim slučajem. Pario sam KL V2 na origigi Rolleru, koji sam prije dva tjedna kupio rabljeni, preko Pero. d.o.o. i odjednom zaglavio se prekidač u unutarnjen položaju, a mod se poćeo grijati kao blesav pa sam odmah odšarafio donji pokrov i izvadio kratku baterije, koja je bila vruća, ali srećom, izgleda, nije krepala. Prekidač je ostao zaglavljen. U attyju s MC-om od 1,6 ohma nije probledm, jer sam nastavio na njemu pariti na drugom modu, već je problem očito u modu koji nov stoji više od 100 eura, a i ja ga nisam baš puno manje platio, otprilike kao četiri nemesisa s fasttecha. Zaključak: Stara izreka još iz doba trojanskog konja vrijedi iu 21. stoljeću za konje koji bacaju razmjerno veliku lovu na nedopustivo loša i nepouzdana grčka govna. Mislim da ću se nakon opisanih iskustava sve više orijentirati na suvremene, sve sofisticiranije elektronske modove. Točka.
_________________ MMV Poldiac V2, Roller, 2x DM 18650, Magneto, Ergo, Mini Nemesis SM Nivel V3, SVD, V5, 3x V2 2x SM KL+, 2x eX V2, eX v1, Magoo, RSST, K3.1., KLV2, Russ91, Taif, 2x Itha, 2x Cobra, 3x Prot 2, 2x T3s, T2, 2x iCle 16 Scar, 2x Origen, Phoenix, 3x Patriot, A7 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Ne vjeruj Danajcima i kad darove nose Postano: 10 ruj 2014 00:21 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Kad nesto skupo platis stvarno nema opravdanja da ne radi. Ali nemoj misliti da ces s elektronskim modom bolje proci, jer je osjetljiviji. Mehanicki mod je predvidjen da radi, da mozes podklocat kotac kad ti pukni sajla rucne i poslije da opet radi. Medjutim malo je sve to otislo u kitu i nije vise tako.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Ne vjeruj Danajcima i kad darove nose Postano: 10 ruj 2014 00:53 |
|
|
|
I opet cu reci da meh mod koji po kvaliteti te jednostavnosti i eventualno nekom potrebnom popravku koji moze bit na njemu je Devils Marble....to negovorim zato jer je kintin nego zato sto sam u ovih dve godine parenja raskopal more modova ali Devil je definitivno mod koji zasluzuje titulu naj naj..... Mnogi se nece slozit samnom ali jednom sam prilikom donio svoj raskopani devil u palfi Pa tko ga je vidio zna o cmu govorim....istina je nije lijep ali je definitivno pouzdan i praktican i bitna stvar za popravit nije skup....to je mod kojeg vrijeme polako gazi ali samo po pitanju estetike.... svi ovakvi kao poldiac sa cijenom od 160 eura ne smiju rikavat u prvim danima koristenja.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Postano: 10 ruj 2014 01:10 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
I meni bi bio odlican samo da ima on/off switch. Sjecam se jos dok je kinta bio u izradi tog moda, i tada ga nisam uzeo iz istog razloga.
_________________ Mods : Givo, SX mini, Vaporesso Target, SMPL, Dovpo gx200Atty : Lancia, NarDa, Yep RDA, Kayfun lite v2+, Soul, Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwarinstagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/facebook : https://www.facebook.com/sashasedmakweb: http://baby-viking.com
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Ne vjeruj Danajcima i kad darove nose Postano: 10 ruj 2014 01:11 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Od kad je magnet zaljepljen epoxy ljepilom Poldiac radi savešeno i bez problema. Znakovito je da je ovo drugi slučaj Poldiaca s MTM, moj je došao direkt iz Grčke. Ne tvrdim ništa, pogotovo ne nepadam MTM, ali.... Druga varijanta je da , e sad me nemojte napasti, vlasnici neznaju s modom, tj, složiti glavu Poldiaca nije neka nauka, ali iziskuje malo truda da se poštela da dobro radi, u osnovi je očajno jednostavna ali iziskuje malo muke dok se ne uhvati rutina kako ju složit. Donesite ih u Amarenu i složit ćemo.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Gocznet
|
Naslov: Re: Ne vjeruj Danajcima i kad darove nose Postano: 10 ruj 2014 07:19 |
|
Pridružen: 08 lip 2013 21:04 Postovi: 116 Lokacija: Zagreb, Maximir
|
|
Takodjer treba znati sloziti i gumb na Rolleru, evo ja ga imam od pocetka ove godine i pre zadovoljan sam. Doduse, na pocetku sam imao nesto problema sa gumbom (znao grebati kod pritiska i malo zapinjati) ali nakon gledanja uputa na netu kako posložiti prekidac sve sljaka bez problema.
|
|
 |
|
 |
|
weks111
|
Naslov: Postano: 10 ruj 2014 10:39 |
|
|
|
Ne znam što da kažem. Treba tu i sreće imati. Ljudi kupe novi BMW,pa imaju problema. Ja imam 3 Gusa negdje oko 6 mjeseci. Još se ni ne naziru ikakvi problemi,a jedan je završio u moru i mojom nesmotrenošću pogubio kuglice iz ležaja na prekidaču. I dalje radi bez problema.
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Postano: 10 ruj 2014 10:51 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Zato ljudi kupe Daciu, pa nemaju problema...
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Ne vjeruj Danajcima i kad darove nose Postano: 10 ruj 2014 10:59 |
|
|
Pretpostavljam da je tajna pouzdanosti DMa je u industrijskom mikroprekidaču Omron ili sličnom
|
|
 |
|
 |
|
ferdinandmax
|
Naslov: Re: Ne vjeruj Danajcima i kad darove nose Postano: 10 ruj 2014 13:17 |
|
Pridružen: 26 ožu 2014 11:30 Postovi: 433 Lokacija: Zagreb, 10000 - Mobitel: +385921429184
|
|
Sve potpisujem kaj su napisali Kinta i Medo... Znam da je elektronika osjetljiva i da su jeftini modovi kvarljivi. i sa Vamo-tamo sam imao sranja. Veliju da na SVD-u crkne prekidač. Ali dok rade - rade kak bog zapoveda. U najmanju ruku to sam očekivao od hebenog Poldiaca, a i Rollera. Ali, banana, Možda Max ima pravo, možda sam ja glup. To sam već jednom i napisao na ovom forumu pa mogu i opet. Ali, hebo ga paak, valjda ima i pokoji bedastiji vaper od mene. I di smo sad? Smatram da bi Poldiac i Roller nama kretenima trebali optimalno radit! Već mi je pun kuki svake subote vuć Valtera za rukav i uvaljuvat mu tu svoju smećad. A što da nema Valtera, Mede i Maxa? Sve bi letjelo u kantu! Što se DM-a tiče, toliko je jednostavan da na njemu nema kaj za poštelat. Ako se pravilno stavi baterija, po mogućnosti s prstenčićem protiv kratkog spoja i veći bedaki od mene, ako ih ima, mogu spokojno parit. A to je temeljni cilj, valjda, a ne stalno namasturbiravanje po hebenim modovima od 100 ili 200 eurića. Imam tri DM-a, dva velika i mali, dakle s ukupno tri glave i svi u svakom trenutku rade savršeno. Kad oslabi para, promijeni se bakterija i opet sve pet. Takav je i smiješno jeftini, glomazni yenkiyev ERGO, barem za sada. Kad krepa prekidač, laku noć! Jaka muda... Zbogom 150 kuna. Ali kad crkne "prestižno" grčko govno, par dana nakon kupnje, bogme i nije čovjeku svejedno. Da, DM nije osobito lijep, guta samo 18650, ne prima kick, ne može se podesit pin i nema kočnice, što mu je u smislu funkcionalnosti možda najveća mana, ali radi besprijekorno. Na njemu se praktički nema što pokvarit. Na neki me način koncepcijski podsjeća na originalnu, staru VW bubu!
_________________ MMV Poldiac V2, Roller, 2x DM 18650, Magneto, Ergo, Mini Nemesis SM Nivel V3, SVD, V5, 3x V2 2x SM KL+, 2x eX V2, eX v1, Magoo, RSST, K3.1., KLV2, Russ91, Taif, 2x Itha, 2x Cobra, 3x Prot 2, 2x T3s, T2, 2x iCle 16 Scar, 2x Origen, Phoenix, 3x Patriot, A7 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 23 sij 2026 22:57. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 22:57. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |