| Autor |
Poruka |
|
gastarbajter
|
Naslov: innokin cool fire 1 Postano: 19 stu 2014 03:24 |
|
Pridružen: 18 stu 2014 23:26 Postovi: 10 Lokacija: zagreb/zurich
|
|
jel ima netko iskustva sa ovom modom i kakva su misljenja , dal mislite da je dobar za pocetnika? meni izgleda odlicno nije prevelik a i radje bi full meh mod nisam ljubitelj eletronike heh
nadam se da nisam fulao mjesto za temu
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: innokin cool fire 1 Postano: 19 stu 2014 05:34 |
|
|
|
Mod o kojem govoris nije skroz mehanicki ima neato sitno elektronike kao i ego baterije drzi konstantnu voltazu mislim da je 3,8 v za pocetnika ok ali brzo ces krenut na ozbiljne stvari.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Zecman
|
Naslov: Postano: 19 stu 2014 09:13 |
|
|
Mislim da taj cool fire ne ide preko 8w...tj da je namjesten da onom attyju kojeg dobijes uz njega isporucuje max tih 8w... Moja topla preporuka ti je da preskocis taj mod skupa s attyjem i za jos manje novceka uzmes kao sto je preporuka svakom novom vaperu: Vamo v5 SS verziju (nehrdjajuci celik) ili ako volis mehaniku uzmi za pocetak Nemesisa SS. Mozda s njim budes imao mrvicu problema jer je svaki klon drugaciji i ima svoje musice - ali sve ti ekipa s foruma moze rijesiti i pomoci ti...pogotovo kod Nemesisa i Vama - jer doslovce ne znam da li na ovom forumu postoji vaper s minimalno 6mj + vaperskog staza a da ne posjeduje oba moda. Ako ih nema - sigurno ih je imao 
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: innokin cool fire 1 Postano: 19 stu 2014 11:24 |
|
|
Postoje i oni koji ih nisu nikada imali 
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
gastarbajter
|
Naslov: Re: innokin cool fire 1 Postano: 20 stu 2014 18:11 |
|
Pridružen: 18 stu 2014 23:26 Postovi: 10 Lokacija: zagreb/zurich
|
|
narucio kanger aero tank i nemesis ss (klona) posto mi on stize u roku dva dana salje kolega iz njemacke jesu puno losiji klonovi nemesisa od orginala nije mi bas jasno sto mogu lose napravit na mehanici
|
|
 |
|
 |
|
Zecman
|
Naslov: Postano: 21 stu 2014 09:01 |
|
|
|
O vjeruj mi vidjeti ces... Nemesisu zna najveci problem biti prekidac... nekima nije dobro tokareno pa ne sjeda kako treba...neki imaju preslabu oprugu, nekima se komplet prekidac rasarafljuje - sam prekidac a i komplet njegovi navoji od moda...neki klonovi su u banani jer su ih pre duge napravili (a nemaju ukrasni prsten) pa u tom slucaju moras smisljati ekstenzije za batt jer je i batt s "bradavicom" kratka. Nekima steka prekidac ako je verzija s magneticima - cak zna i puknuti magnetic...na takve stvar se trebas pripremiti kad kupujes bilo koji klon jer s razlogom nisu skupi. Takodjer ni dva klona nisu ista...makar ih stancaju kao ludi...mozes s FTa kupiti dva ista klona da ti jedan stoji kao backup i iznenadis se kad su ista dva moda svaki svoja prica...jedan radi super a drugom su potrebne modifikacije... Ne boj se Nemesisa su dosad vec upristojili.
|
 |
|
nissser
|
Naslov: Re: innokin cool fire 1 Postano: 22 stu 2014 16:49 |
|
|
Kao zadovoljni korisnik kloniranog nemesisa,da podjelim svoje iskustvo. Ja sam svog naručio iz poljske,proizvođač je HCigar. Izrada je ok,solidna. Ponekad se neki dio zna malo zaglaviti pa iz nekog razloga se teže odšarafi. Završna obrada navoja bi mogla biti bolja. Nekoliko puta se porezao na njih. Vjerovatno bi se dalo malo pošmirglati to,ali za sad mi paše. Prekidač je bio onako,nekad jednostavno kao da ne hvata. Kupio magnete sa mtma i sad radi puno bolje. Napomena,na mtmu su magneti skoro duplo deblji nego na fasttechu. Ali zato su dva čisto dovoljna. Koristim ga samo sa 18650 baterijama i ne djeluje toliko glomazno. Kick ne koristim više,imam ga i sa tubom za kick je malo poveći. Ukratko,za mod od 30 i nešto eura,radi sasvim dobro. Upotreba je čisti gušt,bateriju nutra,sve fino prišarafiš da ne klapa i pari miško. Trenutno je gore Kanger Genitank (jeftinija verzija aerotanka,sve više manje isto,samo je aero ss,a geni je bakar+krom) i grijač od 0.8 ohma. Pare,arome,čisto zadovoljavajuće. Dakle,kao što su i meni savjetovali,tako bi ja i tebi. Uzmi nemesisa,neće ti bit žao. Što je najbolje,meni je taj isti coolfire zapeo za oko jer mi je dizajn bio fora pa su mi ljudi rekli da se ne isplati. 
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: innokin cool fire 1 Postano: 22 stu 2014 16:59 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
aloooooooooooooo ovo je innokin cool fire 1 tema a ne nemesis tema !!!! Držite se teme a o nemesisu otvorite novu temi ili pišite u nekoj od 1001 postojećih 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
nissser
|
Naslov: Re: innokin cool fire 1 Postano: 22 stu 2014 17:14 |
|
|
Isprika na oftopičarenju,pitao je otvarač teme za to kakvi su klonirani nemesisi,budući da je naručio jednog,pa napisao čovjeku osobni dojam,možda mu pomogne. Možda je otvarač trebao preimenovat temu  A evo,on topic,prema onom što znam o kul vatri 1,budući da sam bio na njegovom mjestu i skoro kupio isti. Zaključan je na 8.5w,elektronika je pa ima zaštite od krivog umetanja baterije,ide samo sa 18350 baterijama,ali nema opcije podešavanja V/W i ima dobar (bar po meni) dizajn kad je u kombinaciji sa ovim atijem s kojim dolazi. Izgleda ko lightsaber. Sad,jel dobra kupnja? Ako je jedini izvor pare,ja bi osobno preskočio. Ali ako čovjek ima i druge igračke,što ne? Nezahvalan posao je ikom savjetovat što da radi sa svojim novcima. 
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: innokin cool fire 1 Postano: 22 stu 2014 17:43 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
nissser je napisao: pitao je otvarač teme za to kakvi su klonirani nemesisi, To neka pita u temama o nemesisu ovo je tema o innokinu,,,,
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |