Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 15 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: koji mod kupiti ?
 Post Postano: 05 pro 2014 12:17 

poštovanje, u dilemi sam!
dakle, u pitanju je kupovina mechanical moda.. koji materijal da je mod ? pada mi za oko sir lancelot jer je najvazniji kontakt na njemu ss - onaj za rda/rta naserafati.. frend govori da uzmem cijeli SS, neki drugi preporucaju drugi materijal.. je tesko odrzavati taj bakar ? ima tko kakvo iskustvo ? hvala :)
naravno ako ima tko viska mechanical mod viska neka se javi sa slikom i cijenom, budem zahtjev kakav stavio na pero doo kasnije :)

Povratak na vrh 

Naslov: Re: koji mod kupiti ?
 Post Postano: 05 pro 2014 12:42 

Prijatelj ti ne savjetuje loše. SS je jako zahvalan materijal. Preporuka bi bila da uzmeš neki koji je cijeli ss,po mogućnosti da nije polished finish. Nisam imao mod,ali imao sam spinnera sa tom polished obradom i otisci prstiju,packe i slične ljepote se vide i onda to sve izgleda prljavo. Barem meni. Brushed ss izgleda bolje i zahvalniji je,barem po meni. Recimo moj atty je kromiran,ljepi,sjajni. I prlja se užasno,sav je packav,glancam ga svako malo,a u principu ga ni ne diram puno,samo kad ga punim. Sad zamisli tjelo moda,kojeg držiš u ruci,na što bi ličio. Naravno,ovo je mišljenje osobe koja je picajzla po tom pitanju. Bakar ti od znojnih ruku oksidira i onda poprimi patinu,koja može fora izgledat,ali to prepuštam ljudima koji ih imaju da ti objasne.

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 pro 2014 13:00 

nissser je napisao:
Prijatelj ti ne savjetuje loše. SS je jako zahvalan materijal. Preporuka bi bila da uzmeš neki koji je cijeli ss,po mogućnosti da nije polished finish. Nisam imao mod,ali imao sam spinnera sa tom polished obradom i otisci prstiju,packe i slične ljepote se vide i onda to sve izgleda prljavo. Barem meni. Brushed ss izgleda bolje i zahvalniji je,barem po meni. Recimo moj atty je kromiran,ljepi,sjajni. I prlja se užasno,sav je packav,glancam ga svako malo,a u principu ga ni ne diram puno,samo kad ga punim. Sad zamisli tjelo moda,kojeg držiš u ruci,na što bi ličio. Naravno,ovo je mišljenje osobe koja je picajzla po tom pitanju. Bakar ti od znojnih ruku oksidira i onda poprimi patinu,koja može fora izgledat,ali to prepuštam ljudima koji ih imaju da ti objasne.

hmmmm to da.. ali caka s mechmodom je sta nekim cudom materijal kojim je raden radi ogroman otpor struji koja mora doci do grijaca.. sa vragovima koji imaju tehniku nutra koja regulira napon i dodaje ga pulsiranjem se taj pad ne osjeti.. a mech mi treba cisto jer VV/VW mod koji moze do barem 0.5ohma ici kosta previse.. dakle nista od dualcoila i quad coila na tome.. nemojte me kritizirati, ali zabrijo sam na ovo i svida mi se i necu miran biti dok ne dodirnem neki maksimum ili minimum na racunu po xy put :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 pro 2014 13:06 

Zašto misliš da materijal stvara značajan otpor :con:

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 pro 2014 13:16 

Fosna je napisao:
Zašto misliš da materijal stvara značajan otpor :con:

jer si trazim zivotnog zdruga i da je zbog materijala odmah najbolji, ne da svaki dan razmisljam sta ako tih 5% vise znaci..

Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 pro 2014 13:28 

U odnosu na ostale otpore, materijal nije problem.
Pravi otpor su drugdje.
Spojevi (loše održavani, prljavi spojevi)
konektori (loša konstrukcija, loše održavanje)
unutarnji otpor baterije
niski otpori grijača (mali otpor grijača - veliko voltdrop)

:conf:
Valjda bi se dalo dodati još kaj pametno al' materijal je daaaaaleko manji problem.

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 pro 2014 13:39 

istina da je.. nije u + konektoru ni problem meni, ali mi je bed jer je ogroman minus u pitanju i ako je npr 1ohm na grijacu, trebao bi sav pad napona tamo biti, a ne i poslije toga.. a i SS sam imao svega, od ledica, lasera i slicno, nekako mi ne pase taj materijal osim ako je super ureden i slicno, a bakar mi je fora i samim time se da popraviti, samo treba kupiti 22mm tubu i nareznicu za to ako ista zeznem.. ili uzeti lemilicu i udri, napraviti neki dio da se lako skine a ostalo da je uvijek zakaceno :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 pro 2014 13:54 

imal sam mesingani Nemesis. Ili je bil zaštićen nečim il' je bila neka legura, uglavnom nije oksidiral za onih dva-tri mj. dok je bil kod mene.
Svi se drugi žale na patinu i da im smrde ruke od bakra :conf:

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 pro 2014 14:02 

Malcbzt je napisao:
istina da je.. nije u + konektoru ni problem meni, ali mi je bed jer je ogroman minus u pitanju i ako je npr 1ohm na grijacu, trebao bi sav pad napona tamo biti, a ne i poslije toga.. a i SS sam imao svega, od ledica, lasera i slicno, nekako mi ne pase taj materijal osim ako je super ureden i slicno, a bakar mi je fora i samim time se da popraviti, samo treba kupiti 22mm tubu i nareznicu za to ako ista zeznem.. ili uzeti lemilicu i udri, napraviti neki dio da se lako skine a ostalo da je uvijek zakaceno :)

Bakar ce si navuci zastitu to je neminovno, potamnice da ga ne diras a kamoli u rukama, bude onako fora, kao stari kazan za rakiju a uvijek ga mozes vratiti u prvobitno stanje, malo pomijesas H2O sa malo H2SO4 i sija se kao nov

Sent from my D2005 using Tapatalk

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 pro 2014 14:05 

Nema ti druge nego ić na sterling srebro XD Zezam se,naravno. Više manje svaki meho bez problema ide u sub ohme. Materijal samog moda tu ne igra ulogu. Isto tako,teško da se mogu (subjektivno naravno) osjetiti suptilne razlike,tipa jel voltdrop 0.1 ili 0.05 veći ili manji. I naravno,ovisi koliko si sklon nesrećama. Konkretno,materijali koji su bolji vodiči su i mekši,te skloniji deformiranju prilikom padova. Nekako mislim da tu nema univerzalnog odgovora. Nađi ono što tebi osobno najviše funkcionalno i estetski paše :)

Povratak na vrh 

[ 15 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club