|
.
Sada je: 25 tra 2026 21:37. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 21:37. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Dentex
|
Naslov: 14500 mehanika Postano: 28 pro 2014 14:08 |
|
Pridružen: 02 srp 2013 20:50 Postovi: 493 Lokacija: Zagreb - Maksimir
|
|
Evo kompletiro sam si dugo zeljenu kombinaciju i uz to nabavio prvi original al imam problema. Mod je Sturm i super je, izrada je savrsena i tu sve stima. Euforija je ista prica ali na promjenjivoj voltazi. U ovoj kombinaciji ne mogu pogodit setup da me zadovolji em sto se tice kolicine pare i THa em kolicine arome pa trazim savjete za setup od vas koji koristite 14500 baterije. Kakav setup je vas zadovoljio?
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: 14500 mehanika Postano: 28 pro 2014 14:14 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Dentex je napisao: pa trazim savjete za setup od vas koji koristite 14500 baterije. Isti kao i za 18350.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: 14500 mehanika Postano: 28 pro 2014 20:22 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Euforiu slažem sa 0.18 kanthalom preko 3mm špage da dobijem 0.15-0.16 otpor. Uvijek odlično radi...osim sa Cinnamon Cookiem...sve si više mislim da je ustvari problem u keramici...izlgeda da Cinnamon Cookie ne voli keramiku. Nemaš pare i TH kažeš? Ajd ti fino provjeri Voltdrop na tom modu...tak je meni bilo na Novice-u...a on ima VD od onak...pola volta
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: 14500 mehanika Postano: 28 pro 2014 20:54 |
|
|
fek0 je napisao: Euforiu slažem sa 0.18 kanthalom preko 3mm špage da dobijem 0.15-0.16 otpor. Uvijek odlično radi...osim sa Cinnamon Cookiem...sve si više mislim da je ustvari problem u keramici...izlgeda da Cinnamon Cookie ne voli keramiku. Nemaš pare i TH kažeš? Ajd ti fino provjeri Voltdrop na tom modu...tak je meni bilo na Novice-u...a on ima VD od onak...pola volta cek, mjerili smo kod mene u amareni pred tjedan dana volt drop i bio je oko pol volta i veli sasha da je to normalno.... ko je sad tu lud?
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: 14500 mehanika Postano: 28 pro 2014 23:04 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Rossi je napisao: fek0 je napisao: Euforiu slažem sa 0.18 kanthalom preko 3mm špage da dobijem 0.15-0.16 otpor. Uvijek odlično radi...osim sa Cinnamon Cookiem...sve si više mislim da je ustvari problem u keramici...izlgeda da Cinnamon Cookie ne voli keramiku. Nemaš pare i TH kažeš? Ajd ti fino provjeri Voltdrop na tom modu...tak je meni bilo na Novice-u...a on ima VD od onak...pola volta cek, mjerili smo kod mene u amareni pred tjedan dana volt drop i bio je oko pol volta i veli sasha da je to normalno.... ko je sad tu lud? na čemu je to normalno? to nije normalno na ničemu...koji mod ste mjerili i zašto ja nisam prisustvovao??  Uglavnom...toliki VD nema smisla...staviš frišku bateriju i pariš na 3.7v...
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Dentex
|
Naslov: 14500 mehanika Postano: 28 pro 2014 23:14 |
|
|
fek0 je napisao: Euforiu slažem sa 0.18 kanthalom preko 3mm špage da dobijem 0.15-0.16 otpor. Uvijek odlično radi...osim sa Cinnamon Cookiem...sve si više mislim da je ustvari problem u keramici...izlgeda da Cinnamon Cookie ne voli keramiku. Nemaš pare i TH kažeš? Ajd ti fino provjeri Voltdrop na tom modu...tak je meni bilo na Novice-u...a on ima VD od onak...pola volta Cekaj jesi ti ozbiljan ili je tipfeler? 0.15 otpor?? Pa tak se nisam zajebavo ni sa 18650 baterijama :S ak moram ic tak nisko da budem zadovoljan onda ovo ide u oglas pa nek se drugi igraju.. koje baterije koristis za to, aw? Pare i THa ima nesto al meni bas nije dosta.. a voltdrop nemam sa cim izmjerit pa ako me put donese do amarene budemo izmjerili. Ustvari mislim da taj novice i je klon od ovog ak se ne varam pa nije ni nemoguce da je malo veci A sad si sve vise pocinjem mozgat da je mozda problem u baterijama, trebo bi probat s nekim drugima
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: 14500 mehanika Postano: 28 pro 2014 23:19 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Dentex je napisao: fek0 je napisao: Euforiu slažem sa 0.18 kanthalom preko 3mm špage da dobijem 0.15-0.16 otpor. Uvijek odlično radi...osim sa Cinnamon Cookiem...sve si više mislim da je ustvari problem u keramici...izlgeda da Cinnamon Cookie ne voli keramiku. Nemaš pare i TH kažeš? Ajd ti fino provjeri Voltdrop na tom modu...tak je meni bilo na Novice-u...a on ima VD od onak...pola volta Cekaj jesi ti ozbiljan ili je tipfeler? 0.15 otpor?? Pa tak se nisam zajebavo ni sa 18650 baterijama :S ak moram ic tak nisko da budem zadovoljan onda ovo ide u oglas pa nek se drugi igraju.. koje baterije koristis za to, aw? Pare i THa ima nesto al meni bas nije dosta.. a voltdrop nemam sa cim izmjerit pa ako me put donese do amarene budemo izmjerili. Ustvari mislim da taj novice i je klon od ovog ak se ne varam pa nije ni nemoguce da je malo veci A sad si sve vise pocinjem mozgat da je mozda problem u baterijama, trebo bi probat s nekim drugima Naravno da je tipfeler...navikao valjda u zadnje vrijeme slagat setupove za DNA40 pa mi ostali ti otpori...mislio sam na 1.5-1.6, naravno  Da...išao sam pogledati slikice od tog moda kaj si kupio..i Novice izgleda je klon toga...iako ima i Novice original od Chris Creations-a...što bi onda značilo da je i njegov original klon  Uglavnom...ako ti modima toliki VD, vraćaj to onome tko ti je prodao...to ili je neka zajebancija ili je mod jednostavno loš...pa toliki VD mogu imati samo s*ebani modovi poput magneto-a i Poldiaca (dok ih se ne doradi...čast iznimkama koji rade od prve). Što se tiče Euforie...pa ja sam mislio da si ti već nju koristio...na njoj gotovo nikada nećeš dobiti TH...bar ne neki jaki (osim umjetni, od dry hita)...jednostavno nije tako konstruirana, isto kao i Ithaka i Oddy...Isto ide i za količinu pare (iako sam ja vrlo zadovoljan istom na Euforiji...ima je prilično)...ako to dvoje tražiš u velikim količinama, bojim se da si fulao atomizer. Iako, meni se čini da su kod tebe problem samo dvije stvari: loš setup ili mod. Teško da je do same Euforie...to je iznimno kvalitetan klon.
|
|
 |
|
 |
|
Dentex
|
Naslov: 14500 mehanika Postano: 28 pro 2014 23:41 |
|
|
fek0 je napisao: Naravno da je tipfeler...navikao valjda u zadnje vrijeme slagat setupove za DNA40 pa mi ostali ti otpori...mislio sam na 1.5-1.6, naravno  Da...išao sam pogledati slikice od tog moda kaj si kupio..i Novice izgleda je klon toga...iako ima i Novice original od Chris Creations-a...što bi onda značilo da je i njegov original klon  Uglavnom...ako ti modima toliki VD, vraćaj to onome tko ti je prodao...to ili je neka zajebancija ili je mod jednostavno loš...pa toliki VD mogu imati samo s*ebani modovi poput magneto-a i Poldiaca (dok ih se ne doradi...čast iznimkama koji rade od prve). Što se tiče Euforie...pa ja sam mislio da si ti već nju koristio...na njoj gotovo nikada nećeš dobiti TH...bar ne neki jaki (osim umjetni, od dry hita)...jednostavno nije tako konstruirana, isto kao i Ithaka i Oddy...Isto ide i za količinu pare (iako sam ja vrlo zadovoljan istom na Euforiji...ima je prilično)...ako to dvoje tražiš u velikim količinama, bojim se da si fulao atomizer. Iako, meni se čini da su kod tebe problem samo dvije stvari: loš setup ili mod. Teško da je do same Euforie...to je iznimno kvalitetan klon. Ma koristim ja nju vec par mjeseci, i pase mi TH inace i nije mi bas slab, mada sam digo nikotin pa valjda zato. Sam kaj sam dosad koristio klasicne otpore 2.2-2.5 na spinnerici i bilo mi je super al to je way too much za mehaniku. 1.5 sam slozio i isto mi ne valja pa je valjda onda fkt do baterija, na spinnerici je taj setup dobar isto Ma kaj bi ga vraco, pa sve i da ima VD nije covjek kriv za to, a dosad sam na netu naiso sam pohvale za mod pa cu zasad opet optuzit baterije koje su neke trustfire pa cu probat nabavit bolje i vidit.. u svakom slucaju hvala, znaci taj od 1.5 bi trebo sljakat
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: 14500 mehanika Postano: 28 pro 2014 23:43 |
|
|
|
Uzmi Efest....rade odlicno
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: 14500 mehanika Postano: 29 pro 2014 00:08 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Dentex je napisao: Ma koristim ja nju vec par mjeseci, i pase mi TH inace i nije mi bas slab, mada sam digo nikotin pa valjda zato. Sam kaj sam dosad koristio klasicne otpore 2.2-2.5 na spinnerici i bilo mi je super al to je way too much za mehaniku. 1.5 sam slozio i isto mi ne valja pa je valjda onda fkt do baterija, na spinnerici je taj setup dobar isto Ma kaj bi ga vraco, pa sve i da ima VD nije covjek kriv za to, a dosad sam na netu naiso sam pohvale za mod pa cu zasad opet optuzit baterije koje su neke trustfire pa cu probat nabavit bolje i vidit.. u svakom slucaju hvala, znaci taj od 1.5 bi trebo sljakat Da, trebao bi...sa 0.18 žicom...najbolje NiCr a ne Kanthal
|
|
 |
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 21:37. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 21:37. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |