|
.
Sada je: 24 sij 2026 00:54. | Zadnji put si ovdje bio: 24 sij 2026 00:54. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Grimm
|
Naslov: Smowell DPV-50W Mini Box Postano: 10 ožu 2015 09:08 |
|
Pridružen: 20 sij 2015 08:32 Postovi: 55 Lokacija: Šenkovec(Zaprešić)
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Smowell DPV-50W Mini Box Postano: 10 ožu 2015 09:25 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
nije klon nego imaju istu elektroniku
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Grimm
|
Naslov: Re: Smowell DPV-50W Mini Box Postano: 10 ožu 2015 23:37 |
|
Pridružen: 20 sij 2015 08:32 Postovi: 55 Lokacija: Šenkovec(Zaprešić)
|
|
Hvala na odgovoru.
|
 |
|
Draskas
|
Naslov: Re: Smowell DPV-50W Mini Box Postano: 16 tra 2015 11:22 |
|
|
|
Max moze koja rijec o smowell-u? Jel jos netko narucio i isplati li ga se kupit? Hvala
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Smowell DPV-50W Mini Box Postano: 16 tra 2015 19:57 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
S obzirom da ima istu elektroniku kao i smok xpro m50, kojeg posjedujem, budem ja napisao štogod. Elektronika je sasvim u redu...ali nije za one koji očekuju da će davati 50w. Čim voltaža baterije malo padne snizit će automatski na 45w..pa na 40w i tako dalje sve dok ne dođe do sigurne snage za bateriju po njegovom mišljenju. Problem je što minus baterije ide preko poklopca od kromiranog mesinga...i ima poveći voltdrop...oko 0.4v...obavezno maknuti krom sa unutrašnje snage poklopca da se smanji VD. Osim toga (a meni osobno to uopće ne smeta...ne parim preko 15w gotovo nikada...najčešće sam oko 9w) svoj posao elektronika odrađuje vrlo dobro. Tipke, nažalost, nisu neka sreća...koristi iste taktilne tipkice kao i Vamo pa treba biti malo nježniji sa njima...ako se ne stišće ko konj, trajat će. Najniži otpor koji prepoznaje je 0.2...sasvim dovoljno za većinu. Prazni bateriju do 3.4v, ali najbolje je koristiti do 30% pa staviti na punjač...na 30 % napon baterije je oko 3.6. Koristiti High Drain baterije. Kada se ugasi ekran pa stisne tipka a paljenje, ima jedva primjetno zakašnjenje...ali to primjetite samo ako jaaaaako pazite...u svakom slučaju je puno bolje nego dna30 klonovi ili cloupor mini. Oni koji vole mjenjati baterije nemaju sreće...ovaj mod je namjenjen za one kojima ne smeta puniti mod preko usb-a, s obzirom da nema magnetni poklopac već imbus šarafiće na poklopcu. Kod punjenja nema nikakvih problema...probao sam puniti sa 0.35, 0.5, 0.65, 1 i 2A usb punjačima i sve radi kako treba, jedino se kod punjenja sa 2A punjačem dosta grije tako da bih ipak preporučio punjač malo niže amperaže. Treba paziti sa atomizerima koji imaju oštre utore na 510 plus šarafu...zagrist će u plus pin na modu, a on je spojen iznutra sa dvije žice koje se počnu savijati zbog rotiranja plus pina kod zavrtanja atomizera te može dovesti do odvajanja žica od elektronike. Ili pobrusiti glavu šarafa na atomizeru ili zamjeniti za neki sa glađom glavom. S obzirom na cijenu, jako dobar mali mod i preporuka by fek0™ 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Smowell DPV-50W Mini Box Postano: 16 tra 2015 20:26 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Feko , hvala za text slažem se sa svime, a ovaj modi ima sve isto kao i smok xpro m50 samo je vanjsko kućište malo manje. Aluminijsko, rekao bi čovjek jeftino, ali OK. Gumbići malo zveckaju i nisu baš precizni ali , OK. Ja sam ga kupio prvenstveno za nosit okolo gdje mi nije žao hoće li se ogulit ili past. (Ribičija) Sve u svemu za tu lovu, a kupljen je uz onaj popust za preporučit.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
smmania
|
Naslov: Re: Smowell DPV-50W Mini Box Postano: 08 svi 2015 18:19 |
|
Pridružen: 17 tra 2015 10:54 Postovi: 81 Lokacija: Rijeka,Viškovo-Baška,Krk
|
|
ljudi moji kako vam kaya i slicni rba atomizeri sa vidom na 510 prikljucku sjedaju na ovaj mod? meni kaya uhvati navoj dva kruga i nece dalje da je bozja (nema kontakta dok ne otsarafim vidu par kruga i ima puno zracnosti izmedu moda i kaye 3.1 es) dok npr genitank od kangera ide bez greske do kraja i sjedne uz mod ....
|
|
 |
|
 |
|
smmania
|
Naslov: Re: Smowell DPV-50W Mini Box Postano: 08 svi 2015 20:40 |
|
Pridružen: 17 tra 2015 10:54 Postovi: 81 Lokacija: Rijeka,Viškovo-Baška,Krk
|
smmania je napisao: ljudi moji kako vam kaya i slicni rba atomizeri sa vidom na 510 prikljucku sjedaju na ovaj mod? meni kaya uhvati navoj dva kruga i nece dalje da je bozja (nema kontakta dok ne otsarafim vidu par kruga i ima puno zracnosti izmedu moda i kaye 3.1 es) dok npr genitank od kangera ide bez greske do kraja i sjedne uz mod .... riješeno,malo jače okrenuli i ide do kraja 
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Smowell DPV-50W Mini Box Postano: 08 svi 2015 21:33 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
nije problem u modu, problem je u kayfunu koji ima predugačak plus pin na 510.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
alois
|
Naslov: Re: Smowell DPV-50W Mini Box Postano: 08 svi 2015 22:28 |
|
|
|
nije Feko, taj Kajfun nema predugacak pin..pitaj mene , znam ja.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 24 sij 2026 00:54. | Zadnji put si ovdje bio: 24 sij 2026 00:54. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 10 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |