qark je napisao:
Ovo me čisto interesira i trenutno nije ponuda/prodaja (pa ako treba prebaciti post u neki drugi dio, slobodno).
Jedan od mojih hobija je to što sam oduvijek volio kavu, i to različite kave iz različitih područja svijeta.
Nema ništa bolje od svježe pržene kave iz Costa Rice, oni mirisi kada otvorite teglicu pa zamiriši cijela prostorija... to se ne može dobiti sa ovim današnjim šrotom iz Konzuma.
Neki misle da je sve to isto, ali nije. Ovisno o regiji i načinu prženja svaka kava ima drugačiji šmek, okus, aromu, miris. Ove naše iz konzuma su sve redom iz Brazila i to je generička kava.
Kada i uspijem nač negdje prženu kavu tipa Jamaica ili Kolumbija, to je uglavnom prženo tko zna kada, preprženo do bola i ponovo ista ili vrlo malo različita aroma.
Dal bi netko bio zainteresiran za recimo 100g kave po 29 kn (+ poštarina). Pržena odmah po dogovoru na nivo prženja koji odgovara, spakirano u posebne troslojne vrećice kako bi se sačuvala aroma, potrošiti obavezno unutar 2 tjedna (3 tjedna max).
S obzirom da pržena kava mora i ovako i onako odstajati (stepati) dok dođe do vas bit će taman.
Ima zainteresiranih?
Al ajd sad.. Jel ne može biti 30? Ili 25? Zašto 29?
Gdje si iznašao brojku 29.