|
Ocekivana reakcija na spomenutog“pisca“,nakon procitanog posta imao sam osjecaj da sam te uvrijedio preporukom knjige,sto mi nije bila namjera,a ni na kraj pameti mi nije bilo usporedivati te sa njime.Nevidim razloga zbog kojeg bi se netko poistovjecivao sa autorom ili procitano shvatio kao pravilo ponasanja,svi smo mi ponekad klaunovi dok frustrirani pojedinci uzivaju u pretjerivanju.Svaka knjiga priča svoju priču i iz svake procitane knjige se nesto i nauci. makar ona bila i gola istina od svijetski poznate spisateljice nives na celzijusu,koju naravno nisam procitao.Najjednostavnije je živjeti iskreno.Istina je ta koja daje slobodu.Kakva god ona bila,s njom direkt u glavu.Ja tako pokusavam zivjeti i nekako mi je lakse.Bar se poslije ne izjedam razmisljajuci sto bi bilo kad bi bilo. Veže sadista mazohistu,Mazohista:Udarime,udarimeSadista:Neeeeeeecuuuuuu. Meni je takodjer svejedno tko je i odakle je netko,kojoj vjeri ili naciji pripada,dali je crn,zut,crven ili bijel,dali ima novaca ili ne,dali guzi ili ga prima,bitno da je „covjek“. Sto se provokacija/ vrijedanja tice neka proba pa da vidimo ko ima jace zube.naravno da nije dobro kada netko uzima sve srcu ali kada pokupi sve probleme drugih i doda svoje,negdje mora explodirati,neki se prave mutavi i predu preko toga,neki se povuku u sebe,neki psuju i vicu,neki piju i duvaju šišu,uglavnom neki Drencher mora postojati da ugasi sve prikupljeno......neznam mozda BEL MIRAN DAN?Dobro si napisao,jedino preko cega nemogu preci je nepravda od,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,do.Djeca su nam slicna,neznam dali sam ja pravio tvog ili ti mog,ili je postar imao prste u svemu tome,stariji je toliko njezan da se pred maslacom topi,dobar da ne pricam,svaki dan se pitam kako ce se on snaci u zivotu. A sada pravac suma,idem zakopati ovu bestiju koja mi neda pisati ,jer je bio zlocest,pa u vrtic po drugoga...Zivjela Sloboda i Power Trick
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|