Forum    FAQ

.

Početna » E-cigareta i zdravlje » Zdravlje

[ 16 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: Zbog prijateljstva se možemo ozbiljno razboljeti
 Post Postano: 30 sij 2012 16:52 

Ocekivana reakcija na spomenutog“pisca“,nakon procitanog posta imao sam osjecaj da sam te uvrijedio preporukom knjige,sto mi nije bila namjera,a ni na kraj pameti mi nije bilo usporedivati te sa njime.Nevidim razloga zbog kojeg bi se netko poistovjecivao sa autorom ili procitano shvatio kao pravilo ponasanja,svi smo mi ponekad klaunovi dok frustrirani pojedinci uzivaju u pretjerivanju.Svaka knjiga priča svoju priču i iz svake procitane knjige se nesto i nauci. makar ona bila i gola istina od svijetski poznate spisateljice nives na celzijusu,koju naravno nisam procitao.Najjednostavnije je živjeti iskreno.Istina je ta koja daje slobodu.Kakva god ona bila,s njom direkt u glavu.Ja tako pokusavam zivjeti i nekako mi je lakse.Bar se poslije ne izjedam razmisljajuci sto bi bilo kad bi bilo.
Veže sadista mazohistu,Mazohista:Udarime,udarimeSadista:Neeeeeeecuuuuuu.
Meni je takodjer svejedno tko je i odakle je netko,kojoj vjeri ili naciji pripada,dali je crn,zut,crven ili bijel,dali ima novaca ili ne,dali guzi ili ga prima,bitno da je „covjek“. Sto se provokacija/ vrijedanja tice neka proba pa da vidimo ko ima jace zube.naravno da nije dobro kada netko uzima sve srcu ali kada pokupi sve probleme drugih i doda svoje,negdje mora explodirati,neki se prave mutavi i predu preko toga,neki se povuku u sebe,neki psuju i vicu,neki piju i duvaju šišu,uglavnom neki Drencher mora postojati da ugasi sve prikupljeno......neznam mozda BEL MIRAN DAN?Dobro si napisao,jedino preko cega nemogu preci je nepravda od,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,do.Djeca su nam slicna,neznam dali sam ja pravio tvog ili ti mog,ili je postar imao prste u svemu tome,stariji je toliko njezan da se pred maslacom topi,dobar da ne pricam,svaki dan se pitam kako ce se on snaci u zivotu. A sada pravac suma,idem zakopati ovu bestiju koja mi neda pisati ,jer je bio zlocest,pa u vrtic po drugoga...Zivjela Sloboda i Power Trick

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 sij 2012 23:58 
Administrator

Karo je napisao:
Pise da je negiranje ljutnje lose i da je zbog toga bolje izrazavati ljutnju ali ne slazem se da to moras uciniti bilo gdje...pa ja se ne slazem ni samnom kad to radim :conf: .

Treba razlikovati bijes od ljutnje. Ljutnja je konstruktivna dok je bijes destruktivan i unistava sve na svom putu. Kad vec spominjes djecu, povezat cu s tjelesnim kaznjavanjem djece. Ja sam da se dijete napuca po guzi kad zasluzi pa makar u zatvoru zavrsio. Ali nikad, bas nikad ne dici ruku na dijete kad je covjek bijesan.

Ili ako me netko naljuti napravit cu sve da dokazem da je u krivu. Konstruirat cu potpuno novu stvar samo da ju mogu nabiti sefu na nos.
Ali ako sam bijesan zveknut cu sefa medju rogove. Pa nek si misli.
:lol:

Povratak na vrh 

Post Postano: 31 sij 2012 00:59 

Ma neeeeee Majka,nisi me uvredio prijatelju... :rotfl: pa nije mi ni na kraj pameti bilo takvo nesto :) .
Ovo mi se desavalo i drugi put da me netko krivo shvati a da mi namjera nije takva.Mozda nesto nije kako treba u mom stilu pisanja postova ali ipak mislim da je u pitanju nacin izrazavanja koji zna biti malo razlicit zbog jazicne barijere.Kad je Medo (clan ovog i ostalih e-cig foruma) bio ovde pitao sam ga u vezi ovakvih stvari jer mi nije lepo kad se desavaju....zaklucak je bio da nesto o cemu ja nemam pojma zna biti uvredljivo za vas a i obratno.Samo jedna jedina rijec u celom postu zna preokrenuti stvari a da ja nebudem niti svjestan toga. :conf:
He,ima i ovde par postova koji su krivo tumaceni,ja se objasnim kad skontam da nesto nije kako treba ali...
Kad me netko uvrijedi ja ne pisem da bi taj citao izmedju redova nego napisem jasno i glasno brate,kako bi se razumijelo na svim jezicima.
:plus: :hug:

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 vel 2012 12:30 

Evo da i ja neš kažem. Istina, kad god se nađem s prijateljima izopijam se i napušim i slijedeći dan mi padne imunitet i boli me sve živo i neživo. Dakle istina, zbog prijateljstva se stvarno možemo ozbiljno razboljeti.
:ali:

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 vel 2012 13:58 
Moderator

:alikako: :joj: :joj:

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 vel 2012 18:11 

Lipo, probarabila sam se, doma sam pristojna i parim cijeli tjedan al kad doje ta subota...ubi me...sve je kriva nova godina 2012...i e-power 18650 prekidač....nemojte probavat novi LD rozi 16kn duvan s prijateljima jer ćete se razbolit... :cop:

Povratak na vrh 

[ 16 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Početna » E-cigareta i zdravlje » Zdravlje

Trenutno korisnika: bot*, spider i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club