|
.
Sada je: 07 svi 2026 14:01. | Zadnji put si ovdje bio: 07 svi 2026 14:01. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: dr Tullio Simoncini Postano: 23 lis 2013 23:43 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Preselio sam tvoj post u odgovarajuci topic. A sto se tice teorije zavjere ... vec odavno to nije teorija.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
DylanDog
|
Naslov: Re: dr Tullio Simoncini Postano: 05 stu 2013 17:05 |
|
|
|
oprosti, nisam uopće skužio da isto već imamo na forumu. Usput, par dana nakon što sam napisao post saznajem da mama od jedne moje prijateljice umire od raka. Žele je otpustiti doma. To znači samo jedno - kraj. Poslao sam ih Simonciniju. Nadam se (ali nekako ne vjerujem) da će poslušati savjet. Osim nešto novaca. Znam samo da bih to napravio iz istih stopa, ne bih ništa čekao niti razmišljao. Ako je Simoncini ne uspije spasiti to ne mora značiti samo promašenost njegove metode. Pravo je pitanje koliko su u bolnici izgubili vremena?
|
|
 |
|
 |
|
DylanDog
|
Naslov: Re: dr Tullio Simoncini Postano: 05 stu 2013 17:09 |
|
|
|
Kud sam uletio ono s novcima.... htio sam reći da ljudi koji umiru i konvencionalna medicina ih je otpisala nemaju izbora i nemaju što izgubiti ni sa Simoncinijem, ni sa bilo kojom drugom alternativnom metodom. Pa onda uopće ne kužim u čemu je problem, zašto slijepo vjerujemo, zašto se ne borimo? Javit ću se još sa završetkom ove priče kad saznam.
|
|
 |
|
 |
|
DylanDog
|
Naslov: Re: dr Tullio Simoncini Postano: 07 stu 2013 13:15 |
|
|
|
Na žalost - prekasno za ovu gospođu. Dok sam pisao prošli post ona je umrla. Ali kad tako otpuste bolesnika iz bolnice dan-dva prije smrti tu ionako više nitko ne može pomoći.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: dr Tullio Simoncini Postano: 22 sij 2014 23:14 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Službena medicina bijesna: Soda bikarbona je lijek protiv raka! Moderne metode liječenja ne garantiraju izlječenje unatoč brojnim fondacijama i agencijama koje desetljećima pokušavaju naći siguran lijek za kancerogena oboljenja. Neki, pak, alternativni načini obolijenja zabranjivani su, zataškani i proglašeni ilegalnim i štetnim. Međutim, upravo te metode često jedine potpuno izliječe rak, bez ikakvih nuspojava. Talijanski liječnik koji je otkrio kako jeftina i dostupna soda bikarbona liječi čak i rak i tumore, prognan je iz medicinske znanosti kao šarlatan i heretik, protiv njega je stvorena medijska kampanja, no on i dalje ne odustaje od svoje metode, kojom je izliječio stotine pacijenata. Nitko se od službenih agencija Ujedinjenih Naroda ne bavi pitanjem zašto se konstantno povećava broj oboljelih od raka? Naš je okoliš psihički i fizički postao toliko toksičan zajedno s hranom i vodom koju unosimo u tijelo da je čudo kako oboljelih i umrlih od raka nema još više, prenosi Ljekovito-bilje. Moderne metode liječenja ne garantiraju izlječenje unatoč brojnim fondacijama i agencijama koje desetljećima pokušavaju naći siguran lijek za kancerogena oboljenja. Neki, pak, alternativni načini obolijenja zabranjivani su, zataškani i proglašeni ilegalnim i štetnim. Međutim, upravo te metode često jedine potpuno izliječe rak, bez ikakvih nuspojava. Po mnogima daleko najuspješniji lijek protiv raka jest soda bikarbona (NaHCO3). Još kao stari narodni lijek protiv mnogih upala i gljivica, soda se bikarbona koristi tri dana za redom u juto i navečer po jednu čašu čiste vode u kojoj je razmućeno pola čajne žličice sode bikarbone. Doktor onkologije Tullio Simoncini, liječnik iz Rima u Italiji, otkrio je kako jeftina i dostupna netoksična soda bikarbona liječi čak i rak i tumore. Njegova fundamentalna teorija za borbu protiv raka je da treba spriječiti uzročnike nastajanja raka koji su uglavnom fungusi ili gljivice poimence Candida albicans. Soda bikarbona, za razliku od svih drugih anti-fungicidnih tretmana, na koje gljivice mogu postati imune, vrlo se lako širi tkivom u kojem ima gljivica i izrazito lako ulazi u tkivo s tumorom ili rakom, zbog te svoje odlike, soda bikarbona brzinski dezintegrira tumor. Zbog istih svojstava sode bikarbone gljivice više nisu u stanju praviti štetu i u stvari su u potpunosti bez obrane na napad ovim prirodnim kemijskim spojem. Zbog ovog svog otkrića, dr. Simoncini, nije nagrađen, dapače, prognan je iz medicinske znanosti kao šarlatan i heretik. "Izliječio sam na stotine pacijenata. Mnogi od njih su imali finalne stadije raka ili su imali kancerogena oboljenja u naprednim stadijima, naročito je bilo puno onih koji su mi se obratili za pomoć nakon neuspjelih konvencionalnih tretmana i terapija. Većina njih se u potpunosti oporavila nakon tretmana sa sodom bikarbonom i još uvijek normalno žive i rade", kaže onkolog, napominjući da se unatoč represiji vladajućih, mnogi liječnici slažu s ovakvim načinom liječenja raka sodom bikarbonom. Dodatne informacije potražite na stranici poznatog onkologa.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
DylanDog
|
Naslov: Postano: 23 sij 2014 02:21 |
|
|
|
Vjerojatno je on Galileo našeg doba. Samo neće reći ‘ipak se kreće‘ nego ‘ipak liječi‘
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: dr Tullio Simoncini Postano: 03 sij 2015 11:23 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Soda bikarbona u sebi nema aluminija, liječi rak i mnoge druge bolesti
Zar taj mit nikada neće umrijeti?! Ljudi još uvijek miješaju soda bikarbonu s praškom za pecivo koji u sebi može sadržavati aluminij. Soda bikarbona u sebi nikada nije imala aluminija. Nikada nije i nikada neće. Marketinški trikovi su uspjeli uvjeriti milijune, na račun zdravog razuma, a zapravo u pitanju je najjednostavnija kemija. Gotovo u svakoj trgovini namirnicama može se kupiti siguran, ekonomičan, čisti izvor natrij bikarbonata za razliku od drugih skupih marki koje tvrde da njihovi proizvodi nemaju aluminija kako bi zaradili na neznanju kupaca.
Soda bikarbona je lažno optužena i moramo je očistiti od njene krivice. Prvo što morate učiniti kako biste se uvjerili da imate kvalitetnu soda bikarbonu je pronađite na pakiranju da li ima oznaku da je 100% natrij bikarbonat.
Odakle konfuzija
Nastala je prije 10-ak godina kad su ljudi počeli miješati proces pravljenja praška za pecivo i sode bikarbone jer su neke tvrtke počele širi takve dezinformacije. Ako ćete tražiti proizvod koji je bez aluminija onda to činite na paketiću praška za pecivo a ne sode bikarbone.
Oba proizvoda se mogu koristiti kao sredstvo za dizanje tijesta što znači da ih možete dodati u smjese prije pečenja kako bi stvorili ugljični dioksid u tijestu koji će ih potaknuti da narastu. Prašak za pecivo sadrži sodu, no te dvije tvari nisu iste i koriste se u različitim situacijama.
Prašak za pecivo sadrži natrij bikarbonat ili sodu bikarbonu, ali i agens kiselosti ( tartar) i agens za sušenje (škrob).
Tipični sastav praška za pecivo je 30% sode bikarbone, 5-12% monokalcijum fosfata i 21-26% natrij aluminij sulfata.
Tekstovi su pokazali da većina praška za pecivo ima sličan sastav. Razlog za takav sastav se nalazi u regulacijama FDA (Američke agencije za hranu i lijekove) koja zahtijeva da svi prašci za pecivo otpuštaju najviše 12% ugljičnog dioksida. Drugim riječima, zakonima je određeno kakav će učinak imati prašci za pecivo, a varijacije između određenih vrsta su minimalne, točnije gotovo neprimjetne. Unatoč zabrinutosti zbog aluminija u prašcima za pecivo više bi nas trebala zabrinuti činjenica kako neki proizvođači tvrde da imaju praške za pecivo s duplim i super jakim učinkom iako to nije tako.
Nama je najvažnije da shvatimo kako je prašak za pecivo različita stvar od prirodne sode bikarbone, te da se prašci za pecivo koriste kako bi se tijesto u pecivima i kolačima dizalo, dok sodu bikarbonu prirodno proizvodimo u našem tijelu.
Prašak za pecivo se može stvoriti i u kućnoj radinosti no takav proizvod nikada neće imati oblik i djelovanje onih prašaka za pecivo koji su stvoreni tvorničkom tehnologijom.
Soda bikarbona kao snažan lijek protiv mnogih boljki
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: dr Tullio Simoncini Postano: 17 lis 2015 22:59 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
sterop
|
Naslov: Re: dr Tullio Simoncini Postano: 18 lis 2015 13:44 |
|
|
|
Ja vec mjesecima navecer poslije vecere jednu kasikicu sode (kemig) kupljene u apoteci kila 32 kune razmutim u 2 deci vode i ostavim da odstoji i nemam problema vise sa stomakom.zelucem probao sam prekinit i napravit pauzu da bih na forumima procitao da nesteti i da se moze non stop koristit kad pitrosim tu kilu napravit cu pauzu da vidim dali ce se bolovi vratit poceo sam koristit 7.8.2015. I mislim po kolicini da cu imat za jis barem jedno tri mjeseca ...
_________________ [url="http://electronic-cigarettestarterkit.com/signature-banners/"]  [/url]
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: dr Tullio Simoncini Postano: 18 lis 2015 20:10 |
|
|
sterop je napisao: Ja vec mjesecima navecer poslije vecere jednu kasikicu sode (kemig) kupljene u apoteci kila 32 kune razmutim u 2 deci vode i ostavim da odstoji i nemam problema vise sa stomakom.zelucem probao sam prekinit i napravit pauzu da bih na forumima procitao da nesteti i da se moze non stop koristit kad pitrosim tu kilu napravit cu pauzu da vidim dali ce se bolovi vratit poceo sam koristit 7.8.2015. I mislim po kolicini da cu imat za jis barem jedno tri mjeseca ... ...sode ?...kaustične ili bikarbonat ? 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 07 svi 2026 14:01. | Zadnji put si ovdje bio: 07 svi 2026 14:01. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |