|
.
Sada je: 07 svi 2026 12:07. | Zadnji put si ovdje bio: 07 svi 2026 12:07. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Liječenje suncokretovim uljem Postano: 03 lis 2011 16:17 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Ondak evo mene nakon par dana terapije suncokretovim uljem. Rezultati su fenomenalni. Gibljivost vilice je nevjerojatna, nema vise skljocanja ni shkripe. Jezik leti po usnoj shupljini bez ikakve namjere zaustavljanja. Tako da ovo niukom slucaju nedajte svojim dragima zenicama. Jezik ce biti podmazan ko s PTFE-om.
he he a sad malo ozbiljno. Razliku ne osjecam nikakvu. Istina da sam Zdravko Dren, osim naravno masnoce koju ima 50% rvata. Tako da ako i suncokretovo ulje koristi necemu, kod mene nema sto izljeciti. Ono sto je pjesnik valjda htio reci je da to ulje pokupi na sebe bakterije i viruse? I da nam je onda usna shupljina sterilna? Ovo bas i ne drzi vodu jer ukupan broj bakterija i inih nevidljivih bica prelazi ukupan broja stanica od kojih se sastoji ljudsko tijelo. Masa tih stranih zivih bica kod prosjecnog covjeka iznasa kakvih 5Kg. I svi lijepo i sretno zivimo u zajednici pomazuci jedni druge. Ipak treba priznati da se radi o mocnom placebu a snaga autosugestije je nemjerljiva.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Liječenje suncokretovim uljem Postano: 03 lis 2011 18:12 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Izgleda da se vratio na staro, fala bogu, baš sam mislio da ćemo na sljedećem VC-u piti suncokreta, a PAN zaboraviti. Ajde ipak malo, ali samo malo pameti u ovom text-u. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Liječenje suncokretovim uljem Postano: 04 lis 2011 12:12 |
|
|
Kinta je napisao: Ondak evo mene nakon par dana terapije suncokretovim uljem. Rezultati su fenomenalni. Gibljivost vilice je nevjerojatna, nema vise skljocanja ni shkripe. Jezik leti po usnoj shupljini bez ikakve namjere zaustavljanja. Tako da ovo niukom slucaju nedajte svojim dragima zenicama. Jezik ce biti podmazan ko s PTFE-om.
he he a sad malo ozbiljno. Razliku ne osjecam nikakvu. Istina da sam Zdravko Dren, osim naravno masnoce koju ima 50% rvata. Tako da ako i suncokretovo ulje koristi necemu, kod mene nema sto izljeciti. Ono sto je pjesnik valjda htio reci je da to ulje pokupi na sebe bakterije i viruse? I da nam je onda usna shupljina sterilna? Ovo bas i ne drzi vodu jer ukupan broj bakterija i inih nevidljivih bica prelazi ukupan broja stanica od kojih se sastoji ljudsko tijelo. Masa tih stranih zivih bica kod prosjecnog covjeka iznasa kakvih 5Kg. I svi lijepo i sretno zivimo u zajednici pomazuci jedni druge. Ipak treba priznati da se radi o mocnom placebu a snaga autosugestije je nemjerljiva. 1. Kako ćeš vidit dal si se izliječio ako si zdrav. U svakom slučaju ne može naškodit pa da je i samo za preventivu. 2. Ulje navodno pokupi bakterije i viruse iz krvotoka kroz sluznicu a ne samo iz usta. I neki ljekovi se uzimaju tako da se stave ispod jezika jer se na taj način brže apsorbiraju kroz sluznicu. 3. Čak i da je u pitanju placebo efekt koji pali što je loše u tome? Pričica: Bila jedna baba Jeremija u jednom mjestu na moru. Svako malo je kukala da je loše i da će umrit i obitelj non stop zvala hitnu. A oni doju, daju joj nešto ali njoj nikako da bude bolje. Umrit će i gotovo, da ovi doktori nemaju pojma,da oće da je ubiju. Hitnoj dopxxxxlo više dolazit non stop, da su joj nalazi uredni i da je baba stara i ćaknuta i da joj nije ništa a ako i je oni tu ne mogu pomoć. I tako jedne noći nakon šta je hitna otišla a baba nastavila plakat sin nazove prijatelja mesara, i ispriča mu priču i kaže da ne zna više šta da radi da će puknit na živce. I kaže mu prijatelj da ne brine, da će on to riješit. I svrati on obučen u svoj bijeli mantil. I kaže babi da je čuo za nju da je bolesna i da joj niko ne može pomoć ali da slobodno zaboravi na one hitne i slično jer on ima jedan čudotvoran lijek iz njegovog laboratorija sve na prirodnoj bazi, sve liječi i da nema zime, kad njega uzme bit ka curica. Samo da triba i neke molitvene riječi izgovorit dok miša lijek u vodi, da je to čudo kako radi. I da babi lijek. I ona ''čudotvorno ozdravila'' da je blagosivala tog doktora cilu noć i nije potužila ni na šta mjesecima. I nije tila više čut ni za kakvog doktora osim tog. ( mesar ) Da je to najbolji doktor daleko, samo on ima pravi lijek. I svaki put kad bi se baba potužila, mesar doje, izmoli i izmuti - običan andol rastopljen u vodi. Hihi 
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Liječenje suncokretovim uljem Postano: 04 lis 2011 15:57 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ptichicaa je napisao: 2. Ulje navodno pokupi bakterije i viruse iz krvotoka kroz sluznicu a ne samo iz usta. I neki ljekovi se uzimaju tako da se stave ispod jezika jer se na taj način brže apsorbiraju kroz sluznicu.
Nish ne velim. Lijekovi se apsorbiraju ispod jezika isto kao sto i nikotinski flaster ispusta nikotin kroz kozu. Moguce i da ulje pokupi na sebe bakterije i viruse iz krvotoka. Samo pitam se u kojoj mjeri i cemu to? Meni su moje bakterije i virusi jako dragi i zbog njih imunoloski sistem funkcionira jako dobro. Kao sto je poljubac i shamaranje krajnjika jezikom zdravo zbog izmjena bakterija. Veli ginekolog: - Imate bakteriju kojoj je to prirodno staniste i nista ne smeta ali ja ju moram maknut zato jer sam ginekolog. A zasto bi ju morao maknut kad organizam zivi s tom bakterijom u savrsenoj ravnotezi? A ta bakterija ce se za koji mjesec (ili ove noci) ionako vratiti gdje joj je mjesto. Velim da na sebi imamo 5 kg raznih stranih organizama i nema razloga za zabrinutost dok je sve u ravnotezi. Ali ako neka bakterija pocne naglo bujati ... e onda trebamo pomoc antibiotika. Ili mozda suncokretovog ulja. A sto se tice price s dosadnom babom, to je isto moja sestricna uspjesno primjenjivala u klaicevoj bolnici jos sedamdesetih.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Liječenje suncokretovim uljem Postano: 04 lis 2011 20:02 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Danas grizem... ali bi se ipak složio s Kintom. Jednom davno u zemlji čudesa prikazan je dokumentarac BBC-a (iz perioda kad se BBC-u vjerovalo) u kojem su analizirali utjecaj glisti na čovjekov organizam. Jedan dio ljudi ima gliste i one im savršeno održavaju crijevnu mikrofloru - vrlo rijetko ih napadaju virusi i bakterije... kad su im uklonili gliste, organizam je podivljao i ti ljudi su morali biti hospitalizirani bez nekog očitog razloga...
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Liječenje suncokretovim uljem Postano: 04 lis 2011 20:38 |
|
|
Zanimljivo. Ajde probat ću i ja, jer sam to davno cuo od neke babe pa se smijao...rekoh baba je vrisnula. Kad vidi vraga, možda ima tu i istine. A ne znam jel bila tema HEMP OIL iliti ulje od konoplje. Ima i dokumentarac "Run from the cure" gdje lik tvrdi da ulje od konoplje liječi sve živo i neživo  Uglavnom, kad bi se to ulje napravilo, pa netko tko je stručniji to ubacio u e-liquid ja bih rado pario A nekidan mi je jedan stari travar rekao da kad netko ima rak treba piti jednu žlicu petroleja!!  I sad si ja mozgam zašto petroleja i sjetim se da se ulje za petrolej nekad davno dobivalo iz konoplje... Možda tu stvarno ima neke istine. Btw nisam bolestan ali prevencije radi 
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Liječenje suncokretovim uljem Postano: 05 lis 2011 09:11 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Industrijska konoplja - eto odgovora zašto su traperice trajale 3 generacije... s djeda na oca i onda na sina - tako je Levi's stekao slavu. A onda su krenula sraćkanja s pamukom, pravima crnaca i ostalo. Rezultat - ne treba nam konoplja, živio pamuk koji se raspada sam od sebe... kao i prava crnaca... Malo je off-topic, al je istina...
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Liječenje suncokretovim uljem Postano: 05 lis 2011 11:19 |
|
|
Normalno da bakterije i virusi žive s nama u simbiozi a imunitet ih održava na dozvoljavajućim razinama. Ali kad nam imunitet oslabi, baje se počnu nekontrolirano razmnožavat što ako se ne sanira na vrijeme vodi ka kroničnim boleštinama a kronične boleštine vode ka tumorima. Kad si zdrav, ne moraš se puno brigat oko ničega nego uživaš i bok. Ali kad si bolestan učinia bi sve da ozdraviš a bolje je isprobat neki prirodni stari način nego se kljukat s onim sintetikama. I obična prehlada ako se ne izlječi može dovest do kroničnih sxxnja a i kad se izliječi kažu da čoviku triba nekoliko mjeseci da se imunitet vrati na staro. Moja baba npr. koju su doktori pokopali već 20 puta u zadnjih 50 godina uspiješno liječi svoje boleštine s napitkom od kaktusa aloe vera po nekoj staroj ruskoj recepturi i to njoj paše u tolikoj mjeri da ni doktori ne mogu objasnit kako se iz po život opasnih stanja povrati na način da ne bude ni traga boleštini nakon te njene kure. Ko će ga znat, čudna je ta priroda o kojoj malo znamo i koju smo zapostavili tehnološko medicinskih napredaka radi. I slažem se da nismo svi isti i nekome neke gliste ili virusi pašu bolje nego nekom drugom. Npr. AIDS: Istraživali su davno neke prostitutke iz nemam pojma koje zemlje koje su bile zaražene, nisu se liječile a godinama bile zdrave i bez znakova bolesti. Odvelo ih na istraživanje i umrle su u kratkom roku. I otkrilo se da ''kad zaraženi spavaju sa zaraženima novi virus ždere stari i drži stvar pod kontrolom. Čim su prestale izmjenjivat virus s drugim zaraženima, umrle su''. Ne znam jel ovo drži vodu ali tako kažu. A ća se tiče ulja može valjda i konoplja i maslinovo i suncokretovo what ever nije bitno šta, samo da pali pa sve da je stvar u placebu i autosugestiji. Ima neki lik ne znam odakle ća pije benzin i veli da je to najbolja likarija. 100 ljudi,100čudi. Ko će ti ga znat. I neki bebači gule zid pa ga jedu ''radi nedostatka kalcija''. Al eto, najbolje je osluškivat svoje tijelo i dat mu ća triba ako niste još izgubili tu moć osluškivanja. 
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Liječenje suncokretovim uljem Postano: 05 lis 2011 11:30 |
|
|
Corto_1973 je napisao: Industrijska konoplja - eto odgovora zašto su traperice trajale 3 generacije... s djeda na oca i onda na sina - tako je Levi's stekao slavu. A onda su krenula sraćkanja s pamukom, pravima crnaca i ostalo. Rezultat - ne treba nam konoplja, živio pamuk koji se raspada sam od sebe... kao i prava crnaca... Malo je off-topic, al je istina... Ah to konoplje....stalno ga netko pomjesa sa gandjom  ...pa zato kazu da je ljekovito 
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Liječenje suncokretovim uljem Postano: 05 lis 2011 16:01 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Molim korisnike ovog foruma da ne iskazuju neistine o konoplji, bilo industrijskoj, bilo...hm nekoj. Ovo nije ni mjesto ni vrijeme da se spominje nešto takvo, ovo je forum gdje želimo svijet učiniti boljim, a ne ovisiti o raznoraznim halucinogenim sredstvima.FUJ. Napravite si svoj forum o tome, ja to više nemrem trpiti, idem se zbananirati.  P.S. Rvacka je u krizi, pomognite, a ne.........
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
Sada je: 07 svi 2026 12:07. | Zadnji put si ovdje bio: 07 svi 2026 12:07. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |