| Autor |
Poruka |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Liječenje suncokretovim uljem Postano: 05 lis 2011 20:32 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Liječenje suncokretovim uljem Postano: 05 lis 2011 20:53 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Corto_1973 je napisao: Ma kaj neces? Samo razvali. Za badem znam da se koristi kao lijek za srce a ima neke veze sa snizavanjem kolesterola. Tu je i velika kolicina ljubavnog vitamina E kao i ostalim orasastim plodovima. Steta sto vise ne mogu naci u trgovinama brazilske orascice.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Liječenje suncokretovim uljem Postano: 06 lis 2011 00:06 |
|
|
Ja ne mrem nać ni brazilske sexy sandale a kamoli oraščiće. Pa mrvim badem i orah pa otapam u šećeru -we love krokant-. I to je dobro umisto brazilskih oraščića naravno ako imaš zube koji ne probadaju u mozak kad se zaljepe u krokant. A ako bole, prati sa senzodinom i - mućkati sa sojinim uljem. Ho-ho-ho  
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Liječenje suncokretovim uljem Postano: 06 lis 2011 04:25 |
|
|
Ptichicaa je napisao: Ja ne mrem nać ni brazilske sexy sandale a kamoli oraščiće. Pa mrvim badem i orah pa otapam u šećeru -we love krokant-. I to je dobro umisto brazilskih oraščića naravno ako imaš zube koji ne probadaju u mozak kad se zaljepe u krokant. A ako bole, prati sa senzodinom i - mućkati sa sojinim uljem. Ho-ho-ho   Kakve su to brazilske sandale? Sad je sestra kupila neke brazilske sandale kod kojih je đon napravljen od neke kombinacije gume i kože... Kaže ona da su nevjerojatno udobne... jel to možda to? Ufff kakav offtopic, ali admin ce mi valjda oprostiti s obzirom da se radi o ženi i cipelama
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Liječenje suncokretovim uljem Postano: 06 lis 2011 06:11 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
 napokon je topic otišao u prave vode.Fala bogu.DOSTA ZDRAVLJA, dajte nam brazilske sexy sandale.Ima ih sigurno u DX-u, a i mala chi ih nosi. Admin. ovo ne bude brisao, pa vidi avatar.Ko bi se usudio??? 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Liječenje suncokretovim uljem Postano: 06 lis 2011 12:27 |
|
|
Buahahaha  ...Je, je i dosta slika od cigara, modova, attyja, ...izera i sl, daj vamo slike od brazilskih sexy sandala! I jesu najudobnije ako vas baš toliko zanima.  Imam jedan lipi model i ne vadim se iz njih, da sam znala da će bit toliko udobne, kupila bi zalihu za 20 god. Ne mrem ni na netu nać taj model i nije đon od gume, a guma se raspadne nakon ća odleži zimu u ormaru. Hm, a malo je nezgodno izać vanka i skužit da su te mrvice po podu ušminkanog kluba u biti komadići gume s tvog đona. 
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Liječenje suncokretovim uljem Postano: 06 lis 2011 13:02 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
   Da ovaj topic ode vrit, pobrinuh se ja. KOJE sandale, meni su ove zadnje superrrrrrrr.  To je sexy, valjda.  Ups, skoro zaboravih, pijte SUNCOKRETOVO ULJE, to je naravno reklama.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Liječenje suncokretovim uljem Postano: 06 lis 2011 15:37 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Ma kaki te. To su ti one sandale s ravnim djonom i hrpom remenceka. Ruzno za popizdit, dobro je jedino za ic u polje secernu trsku brat. I anakonde gazit.
Brazilska depilacija rules.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Liječenje suncokretovim uljem Postano: 06 lis 2011 22:09 |
|
|
Da i ja doprinesem ''vritu''  ....Chromex, te tvoje su dobre samo za samoobranu pogotovo onaj prvi primjerak  Da vas prosvijetlim.  Dakle te udobne su s debelim đonom i to bi bilo ovako nešt':    A evo ove su van za u polje i za gazit anakonde:  I naravno, cuclajmo suncokret jer ko cucla, taj bum živija 150 god. 
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Liječenje suncokretovim uljem Postano: 06 lis 2011 22:13 |
|
|
p.s. ko ide na brazilsku depilaciju taj bum živija još 3 minute 
|
|
 |
|
 |