|
.
Sada je: 06 svi 2026 21:36. | Zadnji put si ovdje bio: 06 svi 2026 21:36. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
flux
|
Naslov: Re: Cijepljenje djece Postano: 08 tra 2015 23:54 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
Di se to kategoricki sluzbeno tvrdi da nema nuspojava? 90% ljekova ima moguce nuspojave i to niko ne osporava. Cijepivo protib gripe je nebuloza i farmaceutska zlatna koka, da ne spominjem pticje, svinjske, zmijske, i dinosaurske gripe....... Nemres te gluposti usporedivat sa cijepivom protiv djecje paralize ili rubeole 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Cijepljenje djece Postano: 08 tra 2015 23:54 |
|
|
flux je napisao: Pa ti objasni roditelju cije je dijete s leukemijom umrlo od ospica zakaj ga je tvoje dijete zarazilo. Kako će se to drugo dijete zaraziti ako je ono cijepljeno protiv ospica?
_________________ Klon od klona.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Cijepljenje djece Postano: 08 tra 2015 23:57 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Max_ZG je napisao: nakon odgovora više ništa neću napisati. Onda necu odgovoriti 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Cijepljenje djece Postano: 08 tra 2015 23:57 |
|
|
mateo je napisao: flux je napisao: Pa ti objasni roditelju cije je dijete s leukemijom umrlo od ospica zakaj ga je tvoje dijete zarazilo. Kako će se to drugo dijete zaraziti ako je ono cijepljeno protiv ospica? Aj malo citaj kaj sam napiso prije nego proseres glupost. Djeca s leukemijom se NE SMIJU cijepit. Leukemija je samo jedan primjer za koji sigurno znam, ima jos boleati s kojima djece NE SMIJU primat cjepiva.
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Cijepljenje djece Postano: 09 tra 2015 00:00 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
flux je napisao: Nemres te gluposti usporedivat sa cijepivom protiv djecje paralize ili rubeole Flux lupetas. Uspredba djecje paralize i rubeole je totalna glupost. Forum sluzi za diskusiju i razmjenu misljenja. Spusti tenzije ili vadim shibu.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Cijepljenje djece Postano: 09 tra 2015 00:14 |
|
|
Kinta je napisao: Flux lupetas. Uspredba djecje paralize i rubeole je totalna glupost. Ne usporedujem ja djecju paralizu i rubeolu, nego ti usporedujes imunoloska cijepiva sa profitnim. Citat: Forum sluzi za diskusiju i razmjenu misljenja. Spusti tenzije ili vadim shibu. Nemam nikakve tenzije, samo diskutiram i iznosim svoje misljene.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Cijepljenje djece Postano: 09 tra 2015 00:21 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
flux je napisao: Kinta je napisao: Flux lupetas. Uspredba djecje paralize i rubeole je totalna glupost. Ne usporedujem ja djecju paralizu i rubeolu, nego ti usporedujes imunoloska cijepiva sa profitnim. Citat: Forum sluzi za diskusiju i razmjenu misljenja. Spusti tenzije ili vadim shibu. Nemam nikakve tenzije, samo diskutiram i iznosim svoje misljene. OK ako je to tvoj nacin diskutiranja onda cemo to lako rijesiti.
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Cijepljenje djece Postano: 09 tra 2015 00:58 |
|
|
|
Trebali bi biti pravo izbora, ja znam da nebi cjepio svoju malu sa svim "obaveznim" cijepivima da nisam bio prisiljen. Cak nemoze ni u vrtic ako nema popunjenu knjizicu... Nije bas fer jer ako su druga djeca cjepljena kome predstavlja opasnost!?
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Cijepljenje djece Postano: 09 tra 2015 08:32 |
|
|
mislim da se ljudi protive svim tim cjepivima jer je vecina genericko i boktepitaj kaj je nutra... to kaj pise na bocici.... i na plotu je pisalo.... lova se vrti... moze i nemora bit "u redu" cijepivo, al i to ce vrijeme pokazat ako izbije afera, dvije tri pa doticna farmaceutska tvrtka dobije po njonji... tak nemamo pojma ni kaj pijemo od normalnih lijekova... nuspojava ima, na svakom uputstvu... ali ih i dalje pijemo, bilo da nas nekaj boli, dal imamo temp, prihvatili smo to pod normalno.... a unosimo u sebe sto se tice cijepiva protiv bjesnoce... vrlo jednostavno je zasto se ne daje preventivno... jer ti zapravo ubrizgavaju oblik bjesnoce koja pobije bjesnocu... tj postoji mogucnost da nemas bjesnocu a dobijes ju preko cijepiva... i to kaj mravak veli, prisiljen si dijete cijepit jer ga nece niti jedan vrtic, ili ina ustanova di se dijete razvija socijalno... primjer necak, alergican bio na psenicu, jaja i jos neke gluposti, nije ga ni jedan vrtic htio uzet... od naredne sezone bi trebao krenut u malu skolu... bez dana vrtica, jer ga ne zele uzet... i bit ce problem jer dijete nije socijalizirano sa stranim ljudima (tete) i djecom. tu nastaje problem i ako ne cijepis dijete...
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
m3 power
|
Naslov: Postano: 09 tra 2015 09:04 |
|
|
imam djete od 2 godine i 3 mjeseca. Nikada mi nije palo na pamet ne ga cijepiti. Jednostavno sam preveliki papak. Citao sam i ja sve i svasta na internetu mjesecima. Naisao sam i da je zemlja ravna i da su oko nas reptili pa cak i da ce vjeverice zavladat svijetom  i u svakoj toj teoriji je bilo jako puno ljudi koji su bili 1000% uvjereni u te teorije. Mi smo se s nasim malisom odlucili priklonit veliloj vecini (ne tvrdim opravdano) i cijepili svoje djete. Nuspojava nije bilo, hvala Bogu. U cijeloj toj prici je mozda i veliku ulogu imala zenina vjencana kuma/najbolja prijateljica cijelog zivota. Ona radi u jednoj jako velikoj farmaceutskoj stranoj firmi na jako visokoj poziciji. Normalno da smo je pitali sta ona misli. I iz svih informacija koje nam se potrudila saznat mi nismo nasli razloga ne cjepit svoje djete. A sad da li sam glup/blesav nadam se da nikad necu ni saznat.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 06 svi 2026 21:36. | Zadnji put si ovdje bio: 06 svi 2026 21:36. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |