| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Liječenje suncokretovim uljem Postano: 07 lis 2011 16:13 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
A majcicu ti tvoju od kada su platforme brazilske sandale HAAAAAA?!?
Brazilske sandale su s ravnim djonom, nesto kao sto su nosili rimski legionari. I neudobne su jer nemaju nikakvu petu. Eh te dalmatinke sve ih moras ucit.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Liječenje suncokretovim uljem Postano: 07 lis 2011 16:47 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
jap, evo shakira  ak ona ne zna, nitko ne zna.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Liječenje suncokretovim uljem Postano: 07 lis 2011 17:17 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Shakira je kolumbijka tako da ...  
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Liječenje suncokretovim uljem Postano: 07 lis 2011 17:35 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
 a mogla je dobit po 50 lipa za svaku 
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Liječenje suncokretovim uljem Postano: 10 lis 2011 08:58 |
|
|
Kinta je napisao: A majcicu ti tvoju od kada su platforme brazilske sandale HAAAAAA?!?
Brazilske sandale su s ravnim djonom, nesto kao sto su nosili rimski legionari. I neudobne su jer nemaju nikakvu petu. Eh te dalmatinke sve ih moras ucit. 1.Od kad san ih kupila pod takvim nazivom. 2.A te ravne su valjda rimljanke HAAA? Ća se tiče imena, to vam nije nije stvar u đonu, nego vezu oko noge. Al kad pogledam jedne pa druge, meni je to sve isti kupus glavno da su udobne i sexxxxxy. 
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Liječenje suncokretovim uljem Postano: 10 lis 2011 09:07 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ptichicaa je napisao: Ća se tiče imena, to vam nije nije stvar u đonu, nego vezu oko noge. Al kad pogledam jedne pa druge, meni je to sve isti kupus glavno da su udobne i sexxxxxy. Ajde izvukla si se u zadnji tren. Inace zenske cipele nisu sexy ... osim ... ma dobro ne treba u tom smjeru. Sexy je zena koja ih nosi. A da bi zena bila sexy cipela MORA imati petu. Tek tada se zena drzi pravilno, izbaci guzu i sise. Nije bitno da peta mora biti visoka ali mora biti prisutna. Tenisice su OK jer je zena privlacna na sportski nacin. Ali balerinke nece privuci nikoga vec odvratiti pogled u bilo kojem smjeru ... piva je bolja.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Liječenje suncokretovim uljem Postano: 10 lis 2011 09:21 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Ovo je jaaaaako sexyyyy  podsjeća me na moju 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Liječenje suncokretovim uljem Postano: 10 lis 2011 09:26 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Cestitka na iljaditom postu. Znao sam da ce se cuvati za ovako poseban post. 
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Liječenje suncokretovim uljem Postano: 11 lis 2011 12:20 |
|
|
Kinta je napisao: Ajde izvukla si se u zadnji tren. Inace zenske cipele nisu sexy ... osim ... ma dobro ne treba u tom smjeru. Sexy je zena koja ih nosi. A da bi zena bila sexy cipela MORA imati petu. Tek tada se zena drzi pravilno, izbaci guzu i sise. Nije bitno da peta mora biti visoka ali mora biti prisutna. Tenisice su OK jer je zena privlacna na sportski nacin. Ali balerinke nece privuci nikoga vec odvratiti pogled u bilo kojem smjeru ... piva je bolja. Čestitam i ja Chromexu na ijaditom postu, baš mu je lipi. A Kinta pravo zboriš, volim i ja vidit guzice i sise i duuuge noge na peti ali nije mi baš sexy kad žena nabada ka nogometaš u previsokim petama a još manje sexy su mi te balerinke fuuuuj  ne znam kak je ta gadost ikad prošla, su one ćorave, izgledaju ka Shrek?! Ma tajna vam je u stavu,  manje u cipelama, znam ja par ženskih šta ih se ne mrem nagledat kad ponosno uzdignute glave koračaju okolo sa sisama i guzicama, elegantno ka paun. Jesam žena ali volim gledat nadrene bokate/guzate/sisate žene, to mi je nešto ''zajedničko'' sa mojim gosponom. Al volim ja vidit i muško sa dobrom guzom da ne bi ko šta krivo pomislija. 
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Liječenje suncokretovim uljem Postano: 11 lis 2011 13:32 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
 kakve ovo ima veze sa liječenjem suncokretovim uljem??? Ali VI oftopičari ste grozni, ode ovo u bananu. BTW, ptičica, vratila mi se pošiljka, pa sam ti ponovo poslao.Na Pas mater dobiš upute za uporabu. A, evo jedna za vas  Hm, cipe i nisu nešto, ali ona je, valjda. 
|
|
 |
|
 |