|
.
Sada je: 06 svi 2026 11:00. | Zadnji put si ovdje bio: 06 svi 2026 11:00. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Tom Highway
|
Naslov: Postano: 20 kol 2015 00:08 |
|
|
|
Drago mi je sto se našao sporazum oko legalizacije i sto ce ljudi kojima je potrebno, sasvim legalno poboljšat kvalitetu života, kako i zaslužuju.
Naslušao sam se svakakvih priča kako su pojedinci zarađivali na ljudima koji imaju potrebu za uljem, prodavajući im laznjake i svakakva sranja, muka mi je kad se tog sjetim.
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Vrhovni sud: Marihuana je lijek! Postano: 20 kol 2015 00:30 |
|
|
|
Vijerujem da je bilo puno takvih koji su ubirali veliku korist od najslabijih, dao bog da se svima takvima obilo tri put o glavu. zato do sada nisam posezao za takvima a i zato što mi materijalno stanje ne dozvoljava takve izlete, a imam sreće da nisam u progresivnom obliku da bi se lovio za slamku spasa. Ali svakako podržavam legalizaciju da i ja dodem do one male doze koja ako već ne ljeci ali čini život lakšim, jer kad krenu mišićni apazmi, tremor i ostala sranja, vjerujte nije nimalo ugodno kljukat se tabletama tipa spazmeks i ostalim kemijama, ili ti ga biti na terapiji pikanjem Copaxonom od kojeg imam nepovratne nus pojave, Ili čarobni metak kako ga neurolozi zovu koji se uzima intravenozno jednom u godinu dana tri dana zaredom a na popisu nus pojava mali miljon izmedu ostalog i leukemija itd itd.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
tama
|
Naslov: Re: Vrhovni sud: Marihuana je lijek! Postano: 22 kol 2015 23:26 |
|
|
|
 |
Sada je: 06 svi 2026 11:00. | Zadnji put si ovdje bio: 06 svi 2026 11:00. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |