|
.
Sada je: 07 svi 2026 12:55. | Zadnji put si ovdje bio: 07 svi 2026 12:55. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 1 post ] |
|
| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Linus Pauling - Kako živjeti dulje i osjećati se bolje Postano: 28 ruj 2011 12:35 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Knjiga koja mi je na neki nacin promijenila zivot. Govori kako enormnim kolicinama vitamina poboljsati zdaravlje. Puno osporavan ali nitko ne moze se reci da je jedan dvostruki nobelovac glup. Ima nesto u tome i obican gram C-vitamina dnevno kod mene djeluje.
˝Dvostruki nobelovac Linus Pauling pripada najvećim znanstvenicima prošloga stoljeća. Bavio se, između ostalog, nutricionizmom i ortomolekularnom medicinom. Knjiga 'Kako živjeti dulje i osjećati se bolje' plod je njegove erudicije, iskustva i rezultata brojnih istraživanja. Autor smatra da se pravilnom prehranom, dodatnim vitaminima i ostalim zdravim navikama život može produžiti 20-30 godina. U knjizi se razmatraju neki jednostavni i jeftini postupci koje svatko može usvojiti da bi osigurao duži i kvalitetniji život. Osnovna je poruka da nekih vitamina valja uzimati znatno više nego što ih dobivamo hranom, no zbog biološke individualnosti svatko mora sam odrediti optimalnu dozu.˝
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 1 post ] |
|
Sada je: 07 svi 2026 12:55. | Zadnji put si ovdje bio: 07 svi 2026 12:55. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |