| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Porezotine Postano: 29 ruj 2011 00:19 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Dakle porezali ste se i treba ici na sivanje, Ma jebo doktora, ima jedan shtos koji sam pokupio od limara. Rana se polije nitro razredjivacem. Rane se nece inficirati, krvarenje ce stati a za 2-3 dana ce se stisnuti kao da je bila zasivena. Ko nema nitro razredjivac neka se prosece po livadi di pesi ne pishaju i potrazi stolisnik ili hajducku travu. Par travcica se zdrobi izmedju prstiju i takvom smjesom se istrlja rana. Djeluje isto ko nitro. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Smislow
|
Naslov: Re: Porezotine Postano: 29 ruj 2011 10:36 |
|
|
|
A u nedostatku jednoga i drugoga, dobro se popišat po rani.
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Porezotine Postano: 29 ruj 2011 11:03 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
Nema druge, nego naručiti od Elde tekućine... vidim ja dere jače od bilo kakvih bombona, tableta i slično Inače je još bolje da ne piškite po rani sami, već da vam mala beba popiški ranu...
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Porezotine Postano: 29 ruj 2011 11:21 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
Znao sam da ste oftopičari, ništa vama nije sveto.Pa čak ni rane partizana. No kad je tako onda je najbolje: 1.NE porezati se 2.Ako se porežeš, napravi bebu, odmah, i neka ti se popiški 3.Sve premazati kravljom balegom, u pomanjkanju krave, može konj, ovca, bilo šta 4.Ako nema životinja ni beba u blizini, vrati se na točku 1.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Porezotine Postano: 29 ruj 2011 11:51 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
A jeste neozbiljni. Smislow je u pravu, pishanje po rani je stari narodni lijek koji djeluje. Cak i slina pozitivno djeluje na zarastanje rana. Uostalom kad se porezemo automatska reakcija nam je da polizemo ranu. A ti Chromex ne siri dezinformacije Kravlja balega se koristi za snizavanje tjelesne temperature. Isto stari narodni lijek.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Porezotine Postano: 29 ruj 2011 11:53 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Ja ne znam što je tu čudno, pa meni je patronažna kad je prvi put došla rekla - znate staru narodnu izreku - da je zdravo kad vas mala beba popiški... a mali šora li ga šora, kao da tri dana pišao nije...
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Porezotine Postano: 29 ruj 2011 12:08 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Slažem se s lizanjem  , ćak je najbolje da to napravi  , njemu fino slatko, a tebi rana zaraste.U narodu se veli, pes si sam liže svoje rane, a di ne bi gazdi.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Porezotine Postano: 29 ruj 2011 12:24 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Apsolutno, cak i ako se chucha dovoljno lize ona zaraste i nije vise onako velika.
|
|
 |
|
 |
|
vesa0108
|
Naslov: Re: Porezotine Postano: 29 ruj 2011 13:24 |
|
Pridružen: 12 lip 2011 13:23 Postovi: 244 Lokacija: na fotelji
|