Forum    FAQ

.

Početna » E-cigareta i zdravlje » Zdravlje

[ 9 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Beta Glucan - najjači prirodni imunostimulans
 Post Postano: 27 lis 2011 00:39 

Evo mali copy-paste čisto da podijelim s vama ovu korisnu informaciju u slučaju da ne znate. Ovo provjereno djeluje. Moje iskustvo od prije par godina:
Išla sam tezgarit na brod 3 mjeseca sa bolesnom štitnjačom i kroničnom upala grla. Zna se da ko ima problema sa štitnjačom ima problema s imunitetom. Baba mi uvalila taj beta glucan i potrošila brdo love, mislila san ajme bidna odralo ju je, prevarilo itd...Uglavnom, u ta 3 mjeseca bila sam zdrava jedino u periodu kad sam uzimala taj beta glucan. Puna 2 tjedna. Čim se istrošila zaliha opet me satrali virusi sa svih strana, jedva izdržala arbajt. Uglavnom, djeluje.
Evo mali copy-paste:

slika

Beta -1,3 D glucan je jedinstveni polisaharid deriviran iz stanične stjenke pekarskog kvasca.To je vjerojatno najjači prirodni imunostimulans i imuno modulator biljnog podrijetla, daleko jači od napr. mannana koji se nalazi u Aloe Vera.
Beta -1,3 D glucan pokreće imunološku reakciju u tijelu kreirajući obrambeni sustav protiv virusnih, bakterijskih, gljivičnih, parazitskih i drugih uzročnika bolesti. On je također i snažan antioksidans.

Beta -1,3 D glucan djeluje na dva sasvim različita načina :
potiče stvaranje koštane srži, a time i proizvodnju leukocita i trombocita koji su prva crta obrane organizma
aktivira makrofage - stanice koje čine energetsku centralu imunološke aktivnosti i time izaziva cijelu kaskadu događaja u organizmu pretvarajući tijelo u "arsenal obrane".

Aktivirani makrofagi su sposobni pronaći, prepoznati i uništiti sve uzročnike bolesti i sve ono što ne pripada samom organizmu. Oni također kontroliraju aktivnost drugih stanica imunološkog sustava.

Beta -1,3 D glucan je osobito učinkovit kod:

- svih infektivnih bolesti uzrokovanih virusima, bakterijama i gljivicama
- kroničnih upala
- tumorskih bolesti
- hematoloških bolesti ( leukopenije, trombocitopenije, anemije
- autoimunih bolesti ( lupus, artritis, ulcerozni kolitis, psorijaza..)
- sporog i slabog zacjelivanja povreda
- postoperativnog oporavka
- izloženosti različitim vrstama zračenja (UV, elektromagnetsko..)
- ateroskleroze (smanjuje kolesterol, sprječava nastanak plaka)

Zbog sposobnosti aktiviranih makrofaga da prepoznaju i unište uzročnike bolesti i sve ono što je strano u organizmu, Beta glucan pomaže da se organizam uspješnije odupre i malignim oboljenjima i kanceroznim stanjima. On također doprinosi većoj učinkovitosti kemoterapije i zračenja te ublažava njihove štetne nuspojave.

http://www.youtube.com/watch?v=JdBf6ClR5BM.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Beta Glucan - najjači prirodni imunostimulans
 Post Postano: 27 lis 2011 06:09 
Moderator

Istina, pa to ločem već godinama, samo skuuupo, pa malo iz USA kad mi uspije poslati, pa svakako.
Prehlađen i sl. nisam nikada, ali rakić je i dalje prisutan, no živ sam, ne znam zahvaljujući tome, ali imunitet pojačava to je sigurno.

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 lis 2011 09:36 

CHROMEX je napisao:
Istina, pa to ločem već godinama, samo skuuupo, pa malo iz USA kad mi uspije poslati, pa svakako.
Prehlađen i sl. nisam nikada, ali rakić je i dalje prisutan, no živ sam, ne znam zahvaljujući tome, ali imunitet pojačava to je sigurno.

Ima puno slucajeva,nije to neka izmisljotina ili legenda,gde su ljudi uspjeli sami sebe izljeciti od nekoliko vida kancera....ni manje ni vise-pomocu autosugestije i dobrih misli...znas ono,"danas mi je bolje nego juce,vjerujem da ce mi sutra biti jos bolje nego danas" i slicno...
Imam jednog prijatelja koji se bavi tim kosmickim energijama,stigo je do neke vise razine,neznam kako to racunaju....zvali ga u USA,po Evropi,Aziji...kaze ovako:"Ti samo vjeruj u ono sto ti ja kazem a ja cu te izlijeciti i od najteze bolesti,ne moram ni biti blizu tebe-samo energije saljem",jb li ga.... :conf: hmm.... :alikako:
Kako ga nisam vidio odavno-mozda se pretvorio u neku energiju pa se sad salje ljudima po svjetu... :naje:

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 lis 2011 10:43 
Moderator

Imam reiki za takve stvari, ali na žalost kod mene pomaže samo NOŽ.Iako, ako se netko zainteresirao za tu vrstu alternative, rezultati su vidljivi.Recimo, mogu zagrijati ruke po zimi.

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 lis 2011 10:56 
Administrator

Jaka stvar, ja raspizdim zenu na daljinu bez problema. Na blizu se ne usudim.

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 lis 2011 10:58 
Moderator

Naravno da se ne usudiš kad je veća od tebe.Moja je mini pa nemam frke :lol:

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 lis 2011 11:41 

CHROMEX je napisao:

I mislila san da je neki ti rakić u pitanju pa san zato ovo i stavila. Kažu da ga može smanjit il držat pod kontrolom da ne divlja pa sad ne znam, valjda je to tako.
Dvije prije su mi imale takvih problema, sve u ranim 20tim, a i baba. Baba mi mixa neki aloe vera mix iz knjige od ruske narodne medicine, pitat ću je recept a prijateljice su se prebacile na makrobiotiku i sredile se.
Mislim da bi stvarno trebao probat izbacit meso jer proteini su gradivna stvar koja pomaže i rastu tumora a istočna medicina ima neku izreku tipa ''ko je bolestan a jede, hrani bolest''. Ne razumin kakve to ima veze, čovik mora jest al valjda je bitno šta jede, heh.

Ne znam da li si čitao knjigu '' 5 Tibetanaca '', ak nisi preporučujem da proćiriš malo. Zanimljivo stajalište o prehrani, radi se o tipu koji se navodno pomladio radeći nekih 5 vježbi za ''oslobađanje protočnosti energije kroz čakre'' ( navodno se čovik razboljeva ako mu je neka čakra začepljena ) i jedući na način da NE MIJEŠA namirnice.
Npr: kad jede sir, jede sir. Dakle ne mješa ugljikohidrate sa proteinima, odvaja voće i povće, meso i ribu. To sve jede kao zasebni obrok. Navodno da je naša teorija o ''šarolikom tanjuru'' kriva jer opterećuje želudac stvarajući razne toksine koji na kraju rezultiraju ubrzanim starenjem i raznim boleštinama. Evo ovde možeš skinit knjigu u pdf formatu ak ti se ne da kupovat: http://www.4shared.com/get/br64D5Nw/PET_TIBETANACA-komplet_knjiga.html

Znam da si ti divlji i da ti je teško probat kakvu alternativu al bar daj ženi da pročita, ako te ona neće dovest u red, ko će. :shake:

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 lis 2011 11:44 
Administrator

Ptichicaa je napisao:

Znam da si ti divlji i da ti je teško probat kakvu alternativu al bar daj ženi da pročita, ako te ona neće dovest u red, ko će. :shake:

:joj:

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 lis 2011 11:50 
Moderator

He,he, da čito bio.Mislim knjigu, naravno da jesam, a i bio kod Dalaj Lame, odavno.Žena mi je majstor reiki-a, a ja imam nešto, nemam pojma 2.stupanj.
Pa nisam baš takav divljak kako izgledam.ŽENA je divlja. :hi:

Povratak na vrh 

[ 9 post(ov)a ] 

Početna » E-cigareta i zdravlje » Zdravlje

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club