| Autor |
Poruka |
|
spavle
|
Naslov: Stiže proljeće i peludne alergije Postano: 16 ožu 2014 20:58 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Prema zdravstvenim podatcima polovina stanovnika Europe je alergično, a većina od njih je alergično na pelud, ( zanimljiva slučajnost .... ) . Uglavnom stiže toplije vrijeme i sa balkona vidim puno rascvijetalih stabala počele su trave cvjetati a ljudima sa peludnim alergijama počinje sezona šmrcanja crvenih očiju pijenja lijekova ....
Ja nemam nikakvu peludnu alergiju nego samo želim ukazati na probleme koje ima veliki broj ljudi u ovo vrijeme.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Kun-Dak
|
Naslov: Re: Stiže proljeće i peludne alergije Postano: 01 svi 2014 23:54 |
|
Pridružen: 30 srp 2013 13:09 Postovi: 290 Lokacija: Križevci-Zagreb
|
Pričaj mi o tome  borim se s alergijom već 23 godine  bezuspješno...
_________________ May the VAPE be with you...  
|
|
 |
|
 |
|
kuzma
|
Naslov: Postano: 02 svi 2014 00:54 |
|
|
Ehh ... mene sad vec par dana pere neka alergija ili prehlada , vec me ostavljaju zivci polako od toga svega , k vragu pa prije 2 tjedna sam isto bio prehladen  wtf .. Sent from my LG-D802 (G2) using Tapatalk
|
 |
|
Kun-Dak
|
Naslov: Re: Postano: 02 svi 2014 03:16 |
|
|
kuzma je napisao: Ehh ... mene sad vec par dana pere neka alergija ili prehlada , vec me ostavljaju zivci polako od toga svega , k vragu pa prije 2 tjedna sam isto bio prehladen  wtf .. Sent from my LG-D802 (G2) using Tapatalk Kad kihneš 15 puta za redom i kad maramice zamjeniš s ručnikom onda znaš da si na dobrom putu  Da ne pričam u glavobolji, živcima i ostalim zakrpama koje dolaze u paketu 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Re: Postano: 02 svi 2014 07:00 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Kun-Dak je napisao: Kad kihneš 15 puta za redom i kad maramice zamjeniš s ručnikom onda znaš da si na dobrom putu  Kolega iz firme, 59 godina nikad alergican ni na sta, bas tako je poceo kihati prije par godina. Kad pocne ne moze se zaustaviti ili kad je u autu mora se zaustaviti sa strane. On za to krivi zadnje cjepivo protiv gripe, veli da je sve pocelo od onda. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Dadek
|
Naslov: Re: Stiže proljeće i peludne alergije Postano: 02 svi 2014 08:32 |
|
|
|
Jedan Claritin ujutro i nema problema. Vise od 40 godina iskustva 
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 02 svi 2014 08:48 |
|
|
|
Alergija...jel to nesto za pojest ili...?
|
 |
|
Kun-Dak
|
Naslov: Re: Stiže proljeće i peludne alergije Postano: 02 svi 2014 13:24 |
|
|
Dadek je napisao: Jedan Claritin ujutro i nema problema. Vise od 40 godina iskustva  Claretin, flonidan, belodin, rinolan, contral.... 0 bodova 
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Stiže proljeće i peludne alergije Postano: 02 svi 2014 13:44 |
|
|
Kun-Dak je napisao: Dadek je napisao: Jedan Claritin ujutro i nema problema. Vise od 40 godina iskustva  Claretin, flonidan, belodin, rinolan, contral.... 0 bodova  telfast? ... inace ako znas da si alergican i na kaj si alergican 2mj prije sezone pocnes piti Mumio smolu i nemaš problema ...meni je buraz alergican na ambroziju .. ja trenutno samo na  a za to nema ništa na recept
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Stiže proljeće i peludne alergije Postano: 02 svi 2014 13:57 |
|
|
mravak je napisao: ja trenutno samo na  a za to nema ništa na recept Ima i za to,nadi joj frajera 
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |