| Autor |
Poruka |
|
Karo
|
Naslov: Re: Cro & EU Postano: 01 svi 2011 14:38 |
|
|
Treba li vise od toga da se europski sljam igra sa nama (u slucaju Makedonije) dali uopste postojimo ???!!! Evo,pozdrav  europskoj uniji (s malim pocetnim slovom > e <).Tako je,otkrili ste nas,mi ne postojimo.....Mi smo virtuelni prikaz,hologrami...U stvari samo se igramo s vama,kod nas na nasoj planeti je sve super.Ovde smo samo kako bi pomogli Hrvatskoj da vidi s kim ima posla.Jos jedan veeeelikiii  do vas u Uniji,od mene holograma....
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Cro & EU Postano: 10 lip 2011 23:31 |
|
|
HRVATSKA IDE U EU !!! Jbg...znam da vam se ne ide ali morate.To vam je neka kazna zbog onih uspesno obavljenih pregovora mislim,nisam siguran. Pa...kad stignete javite kako je,dali je more jos plavo,dali je Zagreb ljepsi,dali se Drazenko uozbiljio.... ...hehe..salim se naravno..u vezi Drazena.
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Cro & EU Postano: 11 lip 2011 01:03 |
|
|
Karo je napisao: HRVATSKA IDE U EU !!! Jbg...znam da vam se ne ide ali morate.To vam je neka kazna zbog onih uspesno obavljenih pregovora mislim,nisam siguran. Pa...kad stignete javite kako je,dali je more jos plavo,dali je Zagreb ljepsi,dali se Drazenko uozbiljio.... ...hehe..salim se naravno..u vezi Drazena. Neće on biti više Dražen nego Drash/čitaj Draž/ 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Cro & EU Postano: 11 lip 2011 07:03 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Da,da idemo mi u.... Ušli u NATO, bez referenduma, ajde po našem ustavu može. Ak uđemo u ovaj CLON od EU bez referenduma, a izgleda da budemo, iako mi je ovaj vikend zadatak proučiti Šeksov Ustav, bar da se žalimo.Ali bit će isto ko i na svim "demokratskim"izborima u preliepoj našoj: jesi glaso za HDZ? nisam, a ti ,nisam, pa kak su na vlasti već ....godina.Tak bu i s EU. E, TO SE ZOVE DEMOKRATIJA  :fin Za Makedonce i ostale koji se tako osječaju: BOLJE BITI HOLOGRAM NEGO FIKTIVNI HRVAT, NARAVNO OD STOLJEĆA SEDMOG
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Cro & EU Postano: 12 lip 2011 07:40 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Hm, Karo, zaboravih reči da Makedonija ipak postoji.Reko je Mladić da razume srpski i makedonski, jer je tamo živeo neko vreme.Citat sa HAAAAŠkog tribunala. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Cro & EU Postano: 12 lip 2011 15:21 |
|
|
CHROMEX je napisao: Hm, Karo, zaboravih reči da Makedonija ipak postoji.Reko je Mladić da razume srpski i makedonski, jer je tamo živeo neko vreme.Citat sa HAAAAŠkog tribunala.  Njegova zena je Makedonka... 
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Cro & EU Postano: 12 lip 2011 15:54 |
|
|
CHROMEX je napisao: Da,da idemo mi u.... Ušli u NATO, bez referenduma, ajde po našem ustavu može. Ak uđemo u ovaj CLON od EU bez referenduma, a izgleda da budemo, iako mi je ovaj vikend zadatak proučiti Šeksov Ustav, bar da se žalimo.Ali bit će isto ko i na svim "demokratskim"izborima u preliepoj našoj: jesi glaso za HDZ? nisam, a ti ,nisam, pa kak su na vlasti već ....godina.Tak bu i s EU. E, TO SE ZOVE DEMOKRATIJA  :fin Za Makedonce i ostale koji se tako osječaju: BOLJE BITI HOLOGRAM NEGO FIKTIVNI HRVAT, NARAVNO OD STOLJEĆA SEDMOG MISLIM DA SE SVI SLAZU...
|
 |
|
Smislow
|
Naslov: Re: Cro & EU Postano: 13 lip 2011 10:39 |
|
|
Karo je napisao: CHROMEX je napisao: Hm, Karo, zaboravih reči da Makedonija ipak postoji.Reko je Mladić da razume srpski i makedonski, jer je tamo živeo neko vreme.Citat sa HAAAAŠkog tribunala.  Njegova zena je Makedonka...  Sjećate se filma Karaula? E, pa onaj komandant garnizona u Ohridu, koji je uzgajao cvijeće i volio novinare, taj lik je po Mladiću napisan. Zapravo, knjiga je napisana prema doživljajima jednog dalmatinskog vojnika na Albanskoj granici nekoliko godina prije ovog balkanskog ludila 90-tih.
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Cro & EU Postano: 13 lip 2011 15:07 |
|
 |
| Moderator |
 |
|