| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Debata o ulasku Hrvatske u EU Postano: 20 sij 2012 01:16 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Phil je napisao: 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Debata o ulasku Hrvatske u EU Postano: 20 sij 2012 11:36 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
A sto kazu slovenci? Upozorenje iz Slovenije:NE DIRAJ Središte EU crpi periferiju i siromahe, bogati se bogate NEEEE LINK
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Debata o ulasku Hrvatske u EU Postano: 20 sij 2012 14:12 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Hahaha.. danas naletio na novi banner/reklamu kojega prije nisam vidio. Slučajnost ili ... ?! 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Debata o ulasku Hrvatske u EU Postano: 20 sij 2012 14:17 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
 Mene je jednostavno frka te jebene nedjelje. Ovakav osjecaj nikad nisam imao.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Debata o ulasku Hrvatske u EU Postano: 20 sij 2012 19:08 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Mene nije, žena je ZA, ja naravno PROTIV, pa smo odlučili da nedemo nikam na referendum, nismo ništa napravili. Ali, ja se ranije budim, pa odem na mešu 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Debata o ulasku Hrvatske u EU Postano: 20 sij 2012 23:45 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
CHROMEX je napisao: Mene nije, žena je ZA, ja naravno PROTIV, pa smo odlučili da nedemo nikam na referendum, nismo ništa napravili. Ali, ja se ranije budim, pa odem na mešu  Jedan nula za nas. Jos samo cetri miljona pesto iljada. 
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Debata o ulasku Hrvatske u EU Postano: 21 sij 2012 00:16 |
|
|
Kinta je napisao: CHROMEX je napisao: Mene nije, žena je ZA, ja naravno PROTIV, pa smo odlučili da nedemo nikam na referendum, nismo ništa napravili. Ali, ja se ranije budim, pa odem na mešu  Jedan nula za nas. Jos samo cetri miljona pesto iljada.  Jebote,šta nas je... 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Debata o ulasku Hrvatske u EU Postano: 21 sij 2012 03:31 |
|
|
CHROMEX je napisao: Mene nije, žena je ZA, ja naravno PROTIV, pa smo odlučili da nedemo nikam na referendum, nismo ništa napravili. Ali, ja se ranije budim, pa odem na mešu  Osim Chromexove žene, ja nikog ne znam tko će zaokružiti DA. Imam filling da bi do ljeta mogli imati popravni referendum 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Debata o ulasku Hrvatske u EU Postano: 21 sij 2012 09:07 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
tara i tako već je, veli svejedno mi.E, neš No nažalost istina je okrutna, ja nikog nisam znao da je glasao za Tuđmana, a.....eto, valjda poznamo krive ljude.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Smislow
|
Naslov: Re: Debata o ulasku Hrvatske u EU Postano: 21 sij 2012 10:43 |
|
|
|
I ja znam jako malo ljudi koji će zaokružiti DA.
Ali, ova starija populacija (penzići) ne raspolaže informacijama kao mi mlaji, a državna administracija se u zadnje vrime jako trudi da im ispere mozak putem medija, a penzići su najbrojnija skupina na biralištima.
Penzići su najbrojnija skupina inače u Hrvatskoj.
|
 |