| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Debata o ulasku Hrvatske u EU Postano: 22 sij 2012 23:04 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Doktrina šoka (The Shock Doctrine) je dokumentarni film snimljen po istoimenoj knjizi autorice Naomi Klein. Film, kao i knjiga, tvrdi kako se neo-liberalni kapitalizam hrani prirodnim katastrofama, ratovima i terorom kako bi učvrstio svoju dominaciju. Doktrina šoka
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Debata o ulasku Hrvatske u EU Postano: 22 sij 2012 23:07 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
jezuš krištus! 
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Debata o ulasku Hrvatske u EU Postano: 23 sij 2012 00:19 |
|
|
|
Copy-paste .....
Na stranu što nije prošla po meni bolja opcija .Na stranu što nisam uvjeren u pošteno prebrojene glasove. Nisam ni malo ogorčen na građane koji su glasovali kako su glasovali. Svi smo mi postupili želeći bolje za Hrvatsku. No, užasno sam ogorčen na ovih 60% građana koji su se u ovako važnom trenutku oglušili o građansku dužnost i nisu izišli na referendum učestvovati u ovako sudbinskoj odluci. Čujem, Norvežani su na svoj referendum izišli 90%. I to je ono zbog čega Hrvatska nije Norveška. Tu razliku ne čini ni nafta, niti visoka tehnologija. Razliku čini visoka građanska svijest bez koje ćemo grdo proći bili u EU ili izvan nje.
Ova zadnja recenica nas jako dobro opisuje. Uvijek smo bili dobre sluge a losi gospodari. I tu nema pomoci.
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Debata o ulasku Hrvatske u EU Postano: 23 sij 2012 00:30 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Lis je napisao: Tu razliku ne čini ni nafta, niti visoka tehnologija. Razliku čini visoka građanska svijest bez koje ćemo grdo proći bili u EU ili izvan nje.
U potpunosti se slažem! I samo još da se nadovežem.. Sve vas obavještavam da se od danas osjecam ponosnim Europljaninom!Što automatski znaci da me zabole kita za tamo neki Hrvatistan! Sad sam sav nekako pun sebe i toplije mi oko srca i kite.. eh ta Europa!
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Debata o ulasku Hrvatske u EU Postano: 23 sij 2012 08:51 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Koja građanska svijest.Ja živim na selu, nemam pojma kaj je to.  Jel to? ma baš me briga sad mogu ići raditi u GRČKU 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Debata o ulasku Hrvatske u EU Postano: 23 sij 2012 09:48 |
|
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Debata o ulasku Hrvatske u EU Postano: 23 sij 2012 14:08 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Slažem se, Lis, u potpunosti s tobom.Znam ih pun k.koji nisu išli glasat,rekla sam im kako god bude nemaju pravo zucnuti! Ja sam bila ZA pa ne moram ni pisat kolko sam zadovoljna. 
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Debata o ulasku Hrvatske u EU Postano: 23 sij 2012 16:15 |
|
|
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Debata o ulasku Hrvatske u EU Postano: 23 sij 2012 17:19 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Debata o ulasku Hrvatske u EU Postano: 27 sij 2012 19:45 |
|
|
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |