Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Hrvatska

[ 34 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Prijedlozi za banner povodom dana neovisnosti
 Post Postano: 08 lis 2014 18:42 

A max ne kuzim zasto zakljucavat. Jel ovo forum? jel sluzi za raspravljanje? Svako iznese svoje misljenje, nekome se svidja a nekome ne, to je demokracija a lijepo gore pise da je ovo nas kutak demokracije

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 lis 2014 18:45 
Moderator

ja o tome nemam šta raspravljat ako neko drugi želi nek izvoli, ali onda preporučam da otvori temu za to.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 lis 2014 18:52 

dont know, dont care, al nemojte bit ko komentari na portalima di se svi svade na osnovu nacionalizma i inih stvari. ok zivimo di zivimo i mozemo lipov kurac napravit da promijenimo situaciju... tocka

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 lis 2014 19:14 
Moderator

@ Dentex

Tak je dečec.. kutak demokracije, ali i kutak smislene upotrebe moždanih vijuga.
Ne trkeljati samo zato da se trkelja, a pritom ne poznavati stvarne činjenice ili barem proučiti povijesna zbivanja, te poslušati iskustva.
U Jugoslaviji je stvarno bilo super svima i nije bilo nejednakosti i da je opstala zasigurno bi nam i danas tekao med i mlijeko. Ali jao si ga nama.. bilo je sve super, no raspalo se kao mjehur od sapunice.
Jebaj ga kad se hoće kruha preko pogače.

Zato ne kakinjaj sa tim tzv. modernim stajalištima i pogledima na život. Voli svoju domovinu i doprinosi njenom boljitku na bilo koji naćin jer to nitko drugi neće napraviti umjesto nas.

Tko nije pratio nastavu?!

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 lis 2014 21:02 
Veliki Cezar splitske podružnice

Čiji banner je pobjednik.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 08 lis 2014 21:14 

Moram rijec dvije...ja sam s ove strane gdje su tenkovi puzao da me ne zvekne snajper da dodjem u skolu a imao sam 10 godina samo, prije tog 13.09. Nije bilo lijepo al bili su skraceni casovi :), poslije 13.09. sam odlazio prijeko na trening, ni to nije bilo lijepo jer je bilo sve razruseno i bojao sam se vracati nocu kuci. Od oluje do izgradnje mosta nisam prelazio, presao sam cim se mosti otvorio i bilo mi je drago sto jest, znao sam da ce biti bolje, radice se nesto, imam sad drugova tamo, pravih jarana, nikad se nismo dotakli ovakve teme, jednostavno se pravimo da nista nije bilo, dovoljno smo pametni valjda.Sad me jebe granica, kad se desi da moram prelaziti 3-4 puta u danu istresu me iz gaca ne bi li nasli sta se krijumcari. Sto se tice rata, ja ga uopste ne vidim nikako nego iz interesa da se srusi komunisticka drzava, sad mozemo da kupimo milka cokoladu a onda bio kras, velika prednost za sve osim za one sto moraju djeci lagati da od tog boli stomak jer nemaju zasto da je kupe, sad ce izbori, ko god da pobijedi opet nece moci da je kupe, kako god se drzava zvala nece moci da je kupe... Sad ste me sjebali a stigao mi kfl i bas sam bio sretno odsutan od svega i uzivao u parenju
Jos jedna informacija sto se tice rata, danas sam naletio na nju i veoma je poucna, 93 godine u bitci za neku vukojebinu kod zarobljenih hrvatskih vojnika nadjeno je oruzje i municija proizvedeno u srbiji 93, kad su novinari pritisli nekog milosevicevog lika nadleznog za vojnu industriju on je rekao, slusajte, oni bi to vec negdje kupili pa onda bolje da kupe od nas

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 lis 2014 22:33 

Dentex je napisao:
spavle je napisao:
E moj Dentexu dirnuo si u neke stare rane ....

A još više nas boli što poslije svega ovoga što je bilo i što smo prošli mladima je to samo dobar vic .

Ispada da gdje smo bili ,,, nigdje. Što smo radili ,,, ništa. E to nas najviše boli !!!!

A niste nikad razmisljali da mozda mi mladi imamo bollji i objektivniji pogled na sve to? Jer upravo tak nekak nažalost i ispada, da, nigdje i ništa. Svi koji su se borili, borili su se za jedan veliki lijepi krasni kurac. Iskreno mene zaboli ista ta stvar na kojem jeziku cu pisat i govorit, ko će mi bit predsjednik a ko premijer, zaboli me za granice i ustave, zaboli me isto tak koja nacionalnost ce mi pisat u domovnici. Ono sta me zanima je sta cu danas i sutra jest, sta cu i gdje radit, sa kim cu se druzit, u kakvim uvjetima cu zivjet. Nisu to malo vaznije stvari nego jel cu govorit bElo ili bIJElo? Meni je dobro, vama je dobro i ne fali vam ništa, nažalost u ovom našem kurcu od države nije dobro svima ko nama koji bacamo po 100e na paru. Znam par slucajeva kojima je jako tesko, nemaju grijanja i nekad nemaju sta za jest, a neki od njih su mi jako bliski. Na cemu da oni budu zahvalni doktoru Franji? Evo ja cu mu se zahvalit u njihovo ime, hvala doktore sta si sjebo Jugu di nista nije falilo osim centralizma i jezika i doveo svoju stranku na celo nove drzave koja nas je krala 20 godina, koja je na kraju opet uredjena centralisticki samo vise nije beograd u igri nego zagreb + sve sta kaze gore krule.

ja sam isto ta mladja generacija, i samo jednu stvar bi reka, a to je da vi stariji svi imate poslove(bar koliko sam skuzio tu po pricama na forumu), a s ovom drzavom i ovim tempom mene ceka mozda i 40a pod materinim krovom i sa sezonskim poslovima. mozda i 50a. a to je ono sto boli. jer ono sto sam ucio u skoli, faksu i zivotu opcenito, nije ovo sto sad dobivam. zalosno je da se toliko ljudi zeli iseliti iz hrv, a cisto sumnjam da se zele iseliti cisto onako, iz sprdnje..
pun mi je kurac i vas i Vas, i hdz-a i sdp-a,... meni triba posa, triba mi neka nada za bolje, a to u hrv nemam, i zato sam i ja jedan od onih sto oce dalje, oce ca u nepoznato. jer i to nepoznato zvuci bolje nego ovo tu. jel stvarno trazimo previse???

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 lis 2014 00:05 

rrzdrr je napisao:
Dentex je napisao:
spavle je napisao:
E moj Dentexu dirnuo si u neke stare rane ....

A još više nas boli što poslije svega ovoga što je bilo i što smo prošli mladima je to samo dobar vic .

Ispada da gdje smo bili ,,, nigdje. Što smo radili ,,, ništa. E to nas najviše boli !!!!

A niste nikad razmisljali da mozda mi mladi imamo bollji i objektivniji pogled na sve to? Jer upravo tak nekak nažalost i ispada, da, nigdje i ništa. Svi koji su se borili, borili su se za jedan veliki lijepi krasni kurac. Iskreno mene zaboli ista ta stvar na kojem jeziku cu pisat i govorit, ko će mi bit predsjednik a ko premijer, zaboli me za granice i ustave, zaboli me isto tak koja nacionalnost ce mi pisat u domovnici. Ono sta me zanima je sta cu danas i sutra jest, sta cu i gdje radit, sa kim cu se druzit, u kakvim uvjetima cu zivjet. Nisu to malo vaznije stvari nego jel cu govorit bElo ili bIJElo? Meni je dobro, vama je dobro i ne fali vam ništa, nažalost u ovom našem kurcu od države nije dobro svima ko nama koji bacamo po 100e na paru. Znam par slucajeva kojima je jako tesko, nemaju grijanja i nekad nemaju sta za jest, a neki od njih su mi jako bliski. Na cemu da oni budu zahvalni doktoru Franji? Evo ja cu mu se zahvalit u njihovo ime, hvala doktore sta si sjebo Jugu di nista nije falilo osim centralizma i jezika i doveo svoju stranku na celo nove drzave koja nas je krala 20 godina, koja je na kraju opet uredjena centralisticki samo vise nije beograd u igri nego zagreb + sve sta kaze gore krule.

ja sam isto ta mladja generacija, i samo jednu stvar bi reka, a to je da vi stariji svi imate poslove(bar koliko sam skuzio tu po pricama na forumu), a s ovom drzavom i ovim tempom mene ceka mozda i 40a pod materinim krovom i sa sezonskim poslovima. mozda i 50a. a to je ono sto boli. jer ono sto sam ucio u skoli, faksu i zivotu opcenito, nije ovo sto sad dobivam. zalosno je da se toliko ljudi zeli iseliti iz hrv, a cisto sumnjam da se zele iseliti cisto onako, iz sprdnje..
pun mi je kurac i vas i Vas, i hdz-a i sdp-a,... meni triba posa, triba mi neka nada za bolje, a to u hrv nemam, i zato sam i ja jedan od onih sto oce dalje, oce ca u nepoznato. jer i to nepoznato zvuci bolje nego ovo tu. jel stvarno trazimo previse???

:brav: :brav: rrzdrr

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 lis 2014 07:30 

Potpuno je uredu da mladi tako misle. Oni se druže, igraju igrice online sa Rusima, Srbima, Hrvatima, Makedoncima, Šveđanima itd
Njihov svijet nema granica. Ali nitko od nas "starijih" nije rekao da nas boli ona stvar za vas, i da nam je pun ku..c vas. Je se slažem da je država i oni koji su na čelu te države u banani. Ali tko bira te ljude? Zašto kad su neki prosvjedi dođe 100 njak ljudi, gdje su ti nezadovoljni bez posla?? Ja ne mogu ići, ja imam posao, kaj bi sad trebao se loše osjećati zbog toga. Ja prvi svojoj djeci kažem završite škole i bježite odavde, jer ovdje kruha nema za mlade i teško da će biti. ALI vi "mladi" nemojte pljuvati i govoriti da vas boli Ku...c za nas i da smo se mi borili za kur.c. Evo samo to vas molim. Nažalost nije sve crno ili bijelo. Ja poštujem vas mlade ali poštujte i vi nas koji smo imali 20 godina 1991 godine. Po vama bar danas ne pucaju, niti vi pucate po drugima, ne morate gledati kako vam ginu prijatelji. Strašno me to boli kad netko kaže to, ma boli me kurac za vas! Zato mir sa svima vama, i naučite jednu stvar, ako si sami ne pomognete neće vam nitko! To je pravilo života.

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 lis 2014 08:26 
Moderator

Tito, partija...omladina, akcija!!! Daj kljucaj temu vise.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

[ 34 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Početna » Ostalo » Hrvatska

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club