Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Hrvatska

[ 66 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Isto govno
 Post Postano: 27 vel 2015 20:34 
Moderator

Prvo i osnovno prerano je za ovu temu jer svi igrači još nisu stigli za stol, bit će tu svakakvih iznenađenja...

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 vel 2015 20:35 

Dentex je napisao:

A kak nema veze sa zivim zidom? Jel te moram podsjecat kaj je bilo na Trnju?

Sječam se nečega u magli ali to je rekla-kazala.

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh 

Naslov: Isto govno
 Post Postano: 27 vel 2015 20:35 

Max_ZG je napisao:
Prvo i osnovno prerano je za ovu temu jer svi igrači još nisu stigli za stol, bit će tu svakakvih iznenađenja...

Ja se samo nadam da si u pravu

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Mirela Holy
 Post Postano: 27 vel 2015 20:41 

Kinta je napisao:
rookie je napisao:
ma jebeš i partizane i ustaše, al podržavat ove kaj bi štampali novce...
ok, poštujem tvoj stav, al to je i bit ove kvazi demokracije, ko da recimo imamo predsjednika Sinčića
koji ne bi dao mandat niti hdz-u niti sdp-u pa makar imali 100% glasova

Stampanje novca je normalna stvar. EU je od pocetka krize nastampala 15 puta vise novca nego sto ga je bilo. Za USA ni samo nebo vise ne moze izracunati koliko su ga nastampali. Za svih tih 8 godina rvacka nije stampala ni jednu lipu.

A sto se tice mandata, predizborna kampanja je nesto sasvim razlicito od onog sto se dogadja kad dodjes na vlast.
Pogledajmo samo Kolindu, njena obecanja i sada trazenje samo kozmetickih izmjena oko ovrsnog zakona.

U predizbornoj kampanji svi su ostri a onda se lijepo spuste. Jos mi zvone Zokijeve rijeci kad su dobili izbore: ˝Necemo vas razocarati˝

jedno je štampat eure ili dolare a drugo kune, ipak postoji neka razlika kaj ne?

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 vel 2015 20:42 

Da,imaginarna. Kao i ti novci.
Edit: Znate li vi tko je bio guverner čiji potpis je na novčanicama ? Ako znate, znate li gdje je radio prije tog posla? I znate li što mu se nudilo nakon tog posla ?

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Mirela Holy
 Post Postano: 27 vel 2015 20:47 

Citat:
jedno je štampat eure ili dolare a drugo kune, ipak postoji neka razlika kaj ne?

a kaj ti znaci kad ih mi NE stampamo, ko zna di dio ode, cini mi se da je od frenda sogor reko da se u austriji il svabiji stampaju, kod nas u savskoj, di radi doticni, se samo stampaju obveznice...

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 vel 2015 20:49 

A nekada su štampali mjesečne pokaze :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 vel 2015 20:51 

rootsandculture je napisao:
Dentex je napisao:
Trazim da mi objasnis kakve veze Zivi zid ima sa pravdom, jer netko ko se buni protiv delozacije ljudi sa tudje zemlje nema veze sa pravdom i bori se protiv pravde. Frend mi u iznajmljenom stanu ima ljude kojih se ne moze na lijep nacin rijesit, ne placaju stanarinu, ne placaju racune i nabili su mu troskove od 70k sa stetom jer stan lici na svinjac. I onda ovi dobri ljudi sa Sincicem staju u obranu njih, stvarno pravedno

Kakve to ima veze sa živim zidom ? I gdje su dokazi da će živi zid stati iza takvih neplatiša ili pokvernjaka? Uostalom onaj tko ne bi dao hdz-u ni sdp-u mandat je očito pravi izbor,jer imali šansu i jedni i drugi,s time da je HDZ po svim zakonima naše drage države kriminalna organizicija i leglo korupcije i šarlatanstva. Nisu ljudi krivi kaj glasaju za hdz nego institucije koje su im to dopustile,ne istjeravši uhljebe krupnog zuba iz Hrvatske i pustivši ih da nastavljaju svoje laži i jedinstvo na temelju lažnog hrvatsva.
A i kinta je dobro rekao, ne trebamo nikoga voditi za ruku,dovoljno ste svi stari da vidite i razmislite što želite sutra jesti, friško naštampane novce ili stare prožvakane teme o kojima već i sam Tito nebi pričao. Dodatak na temu, je JFK koji je u jednom trenutku rekao da će on naštampati američki novac a ne neke random "znamo koje" banke tvrtke kako god, znamo što se dogodilo sa njime.

gle, živi zid će stat iza bilo koga samo da pokaže da se brine za "malog" čovjeka (jedino ak nije iz hdz-a ko ona ženska iz sesveta, makar mislim da bi bilo isto da je riječ o babi s črnomerca)
ovo o (ne)davanju mandata stranki koja ima 100% glasova se ne isplati komentirat

p.s.
zemlja je okrugla

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 vel 2015 20:56 

Ivo sanader je imao mandat znamo što je napravi, Tuđman je imao mandat , samo sam čuo što nije napravio (a i što je ) , vjerujem da je i hitler imao mandat, dal to nešto znači ? Apsolutno ništa
PS: kakve okrugla zemlja ima veze sa bilo čime osim skretanja sa teme nepotrebno,u nedostatku smislenih komentara? :kuc:

Povratak na vrh 

Naslov: Isto govno
 Post Postano: 27 vel 2015 21:05 

rootsandculture je napisao:
Dentex je napisao:

A kak nema veze sa zivim zidom? Jel te moram podsjecat kaj je bilo na Trnju?

Sječam se nečega u magli ali to je rekla-kazala.

Stari moj to nije rekla kazala nego su to informacije od susjeda. A kolko se sjecam ti si uvijek bio protiv medija i manipuliranja ljudima? Kak to da onda sad odjednom vise vjerujes medijima?

Povratak na vrh 

[ 66 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća

Početna » Ostalo » Hrvatska

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club