Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Hrvatska

[ 66 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Isto govno
 Post Postano: 29 ožu 2015 22:39 
Administrator

Samo nemojte da i ovo moram kljucat.
Spustite tenzije i nastavite argumentirano.

Povratak na vrh 

Naslov: Isto govno
 Post Postano: 09 tra 2015 22:23 

Morate shvatit da su tu svi pijuni pijuna,pa šeksovim malim(pokojnim),sa malim kramom sa pio kod njega u stanu dok mu je stari...a i stara...,u maloj sredini se sve zna,a svaki naši grad je prćija u odnosu na centre moći pa se možemo zabavljat sa našim sapunicama... Bitno je ko vuče konce. I sory Rots,al ovo je stvarno djelo balavca. A oni koji puše Sinčića i ekipu...nemam volje tipkat za to-za bezličnog lika koji hoda sa knjižurinama i citira svog mentora i baš nije pri sebi- znam iz prve ruke,al o tom po tom.
Kinta: pusti ljude u okršaj,forum je postao jako mlak,treba malo vatre i suprostavljanje mišljenja! Podteme su takve,takve,ak kog ne zanima neka gleda debljinu kantala pod pravoj podtemi.
Toliko od mene

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 tra 2015 22:35 

Osvrnuti ću se samo na ovaj dio poslije roots :D
Gle ja znam tko je 2011. bio na prosvjedu protiv lopova i uhljeba,a tko nije sada mu ni ovi ni oni a ni treći nisu dobri,a to su pravi hrvati, njima ništa nije dobro, no zato postoje sve raznovrsne stranke i raznorazne politike kojima se vode, meni je ova ok, ima se još puno toga za raditi da bi to ličilo na nešto, no odmah ih se otpisuje, nismo li svi bili balvci jednom u životu, a vjerujem da bi nas pola kao balavci prihvatilo ulaska u politiku jer si tada još "zelen" što je dobro jer nisi stekao navike krađe i laganja naroda, već komunikacija sa ljudima i slušanje njihov problema itd. Probaj nekome od sadašnjih političara poslati poruku pa mi reci što i nakon koliko ti je odgovorio, znam da iz živog zida uvijek odgovore te možeš pričati sa njima koliko te volja o čemu te volja, i to je normalno po meni, komunikacija, iskrena bez zakulisnih igri, i sličnih stvari.
Da me krivo ne shvatiš, ne govorim tebi, već općenito govorim, karikiram kako je netko rekao ;)
Slažem se, treba malo vatrice, ali u granicama, jer ovako dobijem bitku a nisam se ni oznojio :P

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 tra 2015 22:44 

Sve je to ok,ja sam bio balavac panker(to ću bit dok sam živ-a to se postaje sa prišivcima,majica bendova itd.),i devedesetneke odpizdili marš na drinu pred stražom hv-a a ovi repetiraju i samo što nas nisu koknili. I sad xy godina poslije.ne bi to napravio,ali sam ponosan to je bio stav Anti uz urbanu dozu sarkazma.

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 tra 2015 22:46 

spec je napisao:
ali sam ponosan to je bio stav Anti uz urbanu dozu sarkazma.

:dobar: :)
Edit: Da, naravno da se ne postaje prišivcima, i u drugim subkulturama ili kako se to već zove je isto, dijela a ne riječi...

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 tra 2015 22:53 

E pa da,zato kod mene "kolege" rajcaju ove iznad zašto ja npr.dobijem božićnocu ko i oni a "antikrist" sam i nisam vrijedan udisat zrak rvacki blagoslovljen od strane države Vatikan...

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 tra 2015 22:54 

spec je napisao:
E pa da,zato kod mene "kolege" rajcaju ove iznad zašto ja npr.dobijem božićnocu ko i oni a "antikrist" sam i nisam vrijedan udisat zrak rvacki blagoslovljen od strane države Vatikan...

Sve mi je jasno,ne moraš dalje ...

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 tra 2015 22:57 

Pa ne moram,nećemo stvorit naš prajvattolkšov od teme i subforuma :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 tra 2015 23:02 

:pivo:

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 tra 2015 00:10 

Svašta je rečeno,
i sa gledišta svakog govornika (tipkača) je tako.

Ne ulazeći u moje osobne želje i viđenja uređenja društva i države, kao niti govoreći o mom osobnom političkom opredjeljenju mislim da je osnovni problem u sljedećem.

Na žalost, vezano za politiku i političare imamo jedan temeljni problem, a to je što velika većina naših top političara u privatnom životu nikada nije bila u realnom sektoru, ili ako je bila nije postigla ništa. Znači oni jednostavno ne znaju što i kako učiniti da bi život u Hrvatskoj bio bolji, dostojan čovjeka.
S druge strane koji je motiv nekome primjerice postati ministar i raditi za plaću par puta manju od recimo top menadžera u nekoj ozbiljnoj kompaniji. Jasno motiv bi trebao biti domoljublje, ali njačešće je pravi motiv prigoda za krađu, dok za ostavrenje boljitka nema niti kompetencija niti volje.

Sustav se održava kroz stalno prisutno stanje s jedne strane neizlaženja na izbore onih koje je zahvatila apatija, i one koji poslušno glasuju za stranke okupljene oko HDZ i SDP, jer imaju koristi od njih, ili su jednostavno zaluđeni.

Svaki pokušaj novog ulaza u političku arenu je uz medije, lovu i sve ostalo čime upravljaju dvojac i sateliti gotovo nemoguće.
Imamo baš primjer živog zida, koji je odskočio na predsjedničkim izborima, ali nakon toga na dnevniku se više ne govori aktivisti živog zida, već samo aktivisti, što je metoda istiskivanja. Holi je uzletila ali vidimo uspješno je prizemljuju. Laburisti su u nestajanju itd.itd.

Početak rješenja bi bio kažnjavanje za neizlazak na izbore, što bi vjerovatno ojačalo pluralizam u politici. Naravno ovom dvojcu ne pada na pamet to izglasati.
Sljedeći korak bi bio ponašati se prema političarima koji ne dolaze u Sabor ili bilo gdje gdje trebaju, baš kao i prema bilo kome tko ne dođe na posao.
Također bih uveo visinu plaće, primjerice saborskog zastupnika na osnovu njegovog petogodišnjeg prosjeka prije ulaska u Sabor.

No tko zna za možda 50-70 godina i uznapredujemo :)

Povratak na vrh 

[ 66 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeća

Početna » Ostalo » Hrvatska

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club