|
.
Sada je: 30 tra 2026 11:40. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 11:40. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Isto govno Postano: 10 tra 2015 00:25 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Ha čuj,,, imaš Stipu Petrinu i malog Kovačića u Omišu... potukli su i lijeve i desne do nogu, čak je i tradicionalno hdz-u naklonjeno priobalno zaleđe glasalo za njih. Nekako se sve provuklo bez prevelike medijske pompe i pažnje, ali ljudi rade i očito promjena dolazi s lokalnog nivoa. I nekako mi je baš drago da se Dalmacija budi. Samo dok se takvi ljudi ne pojave i drugdje, proći će još dosta vremena...
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Isto govno Postano: 10 tra 2015 00:28 |
|
|
Corto_1973 je napisao: Ha čuj,,, imaš Stipu Petrinu i malog Kovačića u Omišu... potukli su i lijeve i desne do nogu, čak je i tradicionalno hdz-u naklonjeno priobalno zaleđe glasalo za njih. Nekako se sve provuklo bez prevelike medijske pompe i pažnje, ali ljudi rade i očito promjena dolazi s lokalnog nivoa. I nekako mi je baš drago da se Dalmacija budi. Samo dok se takvi ljudi ne pojave i drugdje, proći će još dosta vremena... Pa neke su priče da će imati koaliciju sa Sinčićem.... Naravno tko sluša i gleda, čuo je i vidio je za ovo što ti pričaš 
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Isto govno Postano: 10 tra 2015 10:59 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ladislav je napisao: Na žalost, vezano za politiku i političare imamo jedan temeljni problem, a to je što velika većina naših top političara u privatnom životu nikada nije bila u realnom sektoru, ili ako je bila nije postigla ništa.
To je osnova problema ili kao je moj djed rekao cetrdeset pete - Kako ce ovi gospodariti koji nikad nisu nista imali? Citat: Sljedeći korak bi bio ponašati se prema političarima koji ne dolaze u Sabor ili bilo gdje gdje trebaju, baš kao i prema bilo kome tko ne dođe na posao. Također bih uveo visinu plaće, primjerice saborskog zastupnika na osnovu njegovog petogodišnjeg prosjeka prije ulaska u Sabor.
U razgovoru s ponekim saborskim zastupnicima dosao sam do saznanja da ovo nebi rijesilo nista jer oni bi taj posao radili i besplatno. Vecini je primamljiva saborska mirovina a drugima trenutne povlastice koje uzivaju. I zato glasaju onako kako im se odredi.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Isto govno Postano: 14 tra 2015 11:11 |
|
|
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Isto govno Postano: 26 svi 2015 11:59 |
|
|
Citat: OTKAKO je najavljeno da će se 3. lipnja, u sklopu proslave Dana grada koji se slavi idući dan, u Sisku održati koncert grupe Let 3, u medijima i na društvenim mrežama oglasili su se dušobrižnici koji koncert smatraju "neprimjerenim".
Podsjetimo, Mladež HDZ-a ističe pritom da "Let 3 često u svojim nastupima pokazuje razne oblike vulgarizma i nemorala", a najviše im smeta to što "Let 3 često ismijava Republiku Hrvatsku, Crkvu i branitelje".
"Sami nazivi njihovih pjesama i albuma, kao i svako pojavljivanje u medijima upućuju na to da se radi o glazbenoj grupi kojoj više priliče nastupi na festivalima alternativne glazbe nego na središnjoj proslavi Dana Grada Siska. S obzirom na to da je riječ o novcima iz gradskog proračuna, apeliramo da se građanima Siska omogući da sudjeluju u donošenju odluke o glavnom izvođaču na proslavi Dana Grada, a ne da im se nameće izbor glazbene grupe čiji sadržaj nije primjeren za širu publiku", stoji u priopćenju HDZ-ove mladeži.
Na sve ovo Let 3 je odgovorio vlastitim priopćenjem poslanim redakciji Indexa koji prenosimo u cijelosti:
"Fakat nije daleko od pizde do guzice
Mladeži HDZ-a čini se da Let 3 ismijava institucije hrvatske države.
Letu 3 čini se da Mladeži HDZ-a manjka razboritosti ako ne vidi:
- stranka HDZ osuđena je zbog korupcije - njen višegodišnji lider Ivo Sanader osuđen je zbog korupcije - lider HDZ-a prevario je hrvatsku državu i predao najveće hrvatsko poduzeće, INU, u ruke stranaca da bi za sebe primio mito - HDZ-ov kadar je svojem rođi omogućio naplatu jednog izgrađenog WC-a po cijeni 50 normalnih WC-a - HDZ-ovska predsjednica države izbacila je bistu Tita iz predsjedničkih dvora iako je Tito oteo okupatorima pola današnje Hrvatske - Današnji predsjednik stranke ne izjašnjava se o tome da li je izvor njegovog prezimena turski, "Crni Marko" ili pak srpski, "Kurac Marko". I sad Let 3 ismijava? Halo !?
HDZ je ispod kamena izvukao Željku Markić kako bi preko nje diskriminirao poštene građane koji ne rade diskriminaciju među rupama, a nikada im nije zasmetalo što svećenici u miru božjem svrdlaju u guzice.
Čisto čudo je da HDZ kao neka stara bolesna kokoš uopće može izleći ikakvu mladež.
Poručite truloj koki da promjeni svoje ponašanje, da u narod ne unosi nemir i ne širi mržnju, a vi se ugledajte na nas jer smo napredna ljudska vrsta, anđeli novog vremena, duhovna bića u zemlji bez srca...
Raspuklo se od miline svako tijelo Rockom milovano Žililo moja, Rujna žilo... Kroz koju krv mi Rock & Rollna teče silno! Oj strasti! Rock & rollna silo Vrapčićevo oko milo, Jedan drugom krvi se napijmo!"
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: Isto govno Postano: 27 svi 2015 06:44 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
Let 3 su apsolutne legende  Ja obožavam njihove koncerte i sprdanje na istima. Jedna od stvari koja mi jako fali ovdje...
|
 |
Sada je: 30 tra 2026 11:40. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 11:40. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |