Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Hrvatska

[ 6 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: HRT
 Post Postano: 14 ožu 2012 09:23 
Moderator

Sadašnje stanje Hrt-a je sljedeće:
1.Program: misa, politika, misa, dnevnik, rvacka danas, dnevnik
2.Program: telenovela, informativna emisija, crtani film, telenovela, dnevnik, larin izbor ili nečiji, ako ima sreće poneki prastari film oko 23:00, kad svi spavaju

Ono što još vidimo:
Nova: reklame prekidane telenovelama i pokojim filmom
RTL: isto ko i Nova
RTL 2: serije stare sto godina, garnirane reklamama

To je ono za šta se plača osnovna pretplata.Ako želite nešto gledati morate uplatiti još kuna za recimo nešto kao maxtv ili sl.
Da i LP se seli na sportclub.
Dakle ne baš mali broj kunića ako želite nešto pogledati, kao ja jučer medveščak npr.
Jedne godine su dali misu umjesto Kostelića koji je pobijedio u slalomu.
Na misu odeš v crikvu i bok, a u Zeermat gledat lauf i nije tako jednostavno, no to je samo jedan primjer, fuj.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: HRT
 Post Postano: 14 ožu 2012 10:02 
Administrator

Pretplatu placas za HRT dok su RTL, Nova, Doma, Jabuka i ostali besplatni.

Prilikom zadnjeg a i svih ostalih popisa stanovnistva, 92% stanovnistva Hrvatske izjasnilo se kao katolici. Prema tome treba vodi brigu o duhovnom stanju nacije. To sto idemo na misu samo na krstenje, svadbe i sprovode nije nam nitko kriv. Tako smo se izjasnili.

Za 210 kuna imam flat internet 3M/384, telefon sa 60 minuta besplatnih i TV sa 101 kanalom.

Satelitsku nisam palio godinama jer mi ne treba.

Htio si se preselit u vukojebinu da bi jeftino zivio i to si napravio.
To sto imas net na brzini dial upa ide u paket s time.
To sto imas zenu sto se ne skida s takvog neta sam si izabrao.
To sto si lijen postaviti satelitsku antenu je opet tvoj problem.

Dakle?
:shake:

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 ožu 2012 10:49 

Kao i svugdje u svijetu pa tako i kod nas moramo placati MRTV (Makedonska Radio Televizija)....
Pritom su izmislili 100 zakona i 25.000 amandmana kako bi nam maknuli HTV (a pre par godina imali smo i HTV2,NOVA....) i jos pun qratz programa ali navodno je preuzimanje bilo nezakonito :alikako:
E sad,ruku na srce,nasa MTV se za kratko vreme jako poboljsala pa mogu slobodno reci da je od zadnje rupe stigla do nekog stvarno respektabilnog nivoa.U proteklih 15-tak godina sluzila je samo za pranje stranackog novca i za samopromovisanje vladajuce stranke...i za apsolutno nisto drugo a da pritom ljudi moraju platit novac za takvo nesto,novac koji je zavrsavao u djebovima onima koji su na vlast u tom trenutku.
Btw,MRTV ima jednu od najvecih i najlepsih zgrada u Europi,prostor koji se zadnjih 10-tak godina daje pod zakup raznih ministarstva,firmi itd...Na pr.,u jednom delu MRTV izdaju se vozacke dozvole,pasosi,licne karte i slicno :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 ožu 2012 13:20 

Karo je napisao:
(a pre par godina imali smo i HTV2,NOVA....)

Nisi izgubio bas nista sa ukidanjem ova dva kanala.

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 ožu 2012 21:55 

Nova više-manje je tako, ali ne bih se baš složio s tim HTV ima toliko loš program. Definitivno su bolji od konkurencije. Problem je što je sve dostupno i što smo veliku većinu zanimljivih stvari pogledali skinuvši ih s neta. Ono što mene poprilično smeta je 15-to predkolo teniskog turnira u Boratstanu, kad naš velemajstor sa 150-tog mjesta rang liste igra s no-name igračem i to se prenosi, a bez objašnjenja se makne film ili serija koji su trebali ići u tom terminu. Već odavno tvrdim da HTV mora pod hitno prebaciti sport na sportski kanal - ionako su dobili cijeli Mux na digitaliji (4 kanala) i lišiti nas ovakvih sranja i terora nogoloptanja, svađe Gipsa i Blankinog ćaće, Gopca i rukometa...

Da ne kažem da atletski mitinizi, kuglanje, plivanje ili gimnastika idu tek svake prestupne. O odbojci ili košarci neću ni pričati...

A o terminima u kojima se prikazuju serije i filmovi i na HTV-u i na Novi i na RTL-u bolje da ne kažem što mislim. Odlični filmovi idu ili ujutro... ili oko 1 popodne radnim danom... ili oko 1 navečer, također radnim danom... ali ih ne sponzorira Konzum, pa ne idu u prime terminu...

Prvi program - vijesti, politika, Todorić i njegove reklame...
Drugi program - filmovi i serije, zabava - pjevajte sa zvjezdama, plešite s konjima jer i konje ubijaju, zar ne?
Sportski kanal - sport, sport i samo sport...

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 ožu 2012 22:22 

Reklame, reklame, pa jos malo reklama.
Najbolje je kad metnu neki film i onda svakih 15 min. filma po 10 min. reklama. :evil:
Vise ne skidam prst sa daljinskog dok gledam telku. To je kod mene preraslo u mali sport.
Ko je brži? reklame ili ja sa daljinskim :)

Povratak na vrh 

[ 6 post(ov)a ] 

Početna » Ostalo » Hrvatska

Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club