|
.
Sada je: 30 tra 2026 19:01. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 19:01. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
| Autor |
Poruka |
|
CHROMEX
|
Naslov: HRT Postano: 14 ožu 2012 09:23 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
Sadašnje stanje Hrt-a je sljedeće: 1.Program: misa, politika, misa, dnevnik, rvacka danas, dnevnik 2.Program: telenovela, informativna emisija, crtani film, telenovela, dnevnik, larin izbor ili nečiji, ako ima sreće poneki prastari film oko 23:00, kad svi spavaju
Ono što još vidimo: Nova: reklame prekidane telenovelama i pokojim filmom RTL: isto ko i Nova RTL 2: serije stare sto godina, garnirane reklamama
To je ono za šta se plača osnovna pretplata.Ako želite nešto gledati morate uplatiti još kuna za recimo nešto kao maxtv ili sl. Da i LP se seli na sportclub. Dakle ne baš mali broj kunića ako želite nešto pogledati, kao ja jučer medveščak npr. Jedne godine su dali misu umjesto Kostelića koji je pobijedio u slalomu. Na misu odeš v crikvu i bok, a u Zeermat gledat lauf i nije tako jednostavno, no to je samo jedan primjer, fuj.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: HRT Postano: 14 ožu 2012 10:02 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Pretplatu placas za HRT dok su RTL, Nova, Doma, Jabuka i ostali besplatni. Prilikom zadnjeg a i svih ostalih popisa stanovnistva, 92% stanovnistva Hrvatske izjasnilo se kao katolici. Prema tome treba vodi brigu o duhovnom stanju nacije. To sto idemo na misu samo na krstenje, svadbe i sprovode nije nam nitko kriv. Tako smo se izjasnili. Za 210 kuna imam flat internet 3M/384, telefon sa 60 minuta besplatnih i TV sa 101 kanalom. Satelitsku nisam palio godinama jer mi ne treba. Htio si se preselit u vukojebinu da bi jeftino zivio i to si napravio. To sto imas net na brzini dial upa ide u paket s time. To sto imas zenu sto se ne skida s takvog neta sam si izabrao. To sto si lijen postaviti satelitsku antenu je opet tvoj problem. Dakle? 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: HRT Postano: 14 ožu 2012 10:49 |
|
|
Kao i svugdje u svijetu pa tako i kod nas moramo placati MRTV (Makedonska Radio Televizija).... Pritom su izmislili 100 zakona i 25.000 amandmana kako bi nam maknuli HTV (a pre par godina imali smo i HTV2,NOVA....) i jos pun qratz programa ali navodno je preuzimanje bilo nezakonito E sad,ruku na srce,nasa MTV se za kratko vreme jako poboljsala pa mogu slobodno reci da je od zadnje rupe stigla do nekog stvarno respektabilnog nivoa.U proteklih 15-tak godina sluzila je samo za pranje stranackog novca i za samopromovisanje vladajuce stranke...i za apsolutno nisto drugo a da pritom ljudi moraju platit novac za takvo nesto,novac koji je zavrsavao u djebovima onima koji su na vlast u tom trenutku. Btw,MRTV ima jednu od najvecih i najlepsih zgrada u Europi,prostor koji se zadnjih 10-tak godina daje pod zakup raznih ministarstva,firmi itd...Na pr.,u jednom delu MRTV izdaju se vozacke dozvole,pasosi,licne karte i slicno 
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: HRT Postano: 14 ožu 2012 13:20 |
|
|
Karo je napisao: (a pre par godina imali smo i HTV2,NOVA....)
Nisi izgubio bas nista sa ukidanjem ova dva kanala.
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: HRT Postano: 14 ožu 2012 21:55 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Nova više-manje je tako, ali ne bih se baš složio s tim HTV ima toliko loš program. Definitivno su bolji od konkurencije. Problem je što je sve dostupno i što smo veliku većinu zanimljivih stvari pogledali skinuvši ih s neta. Ono što mene poprilično smeta je 15-to predkolo teniskog turnira u Boratstanu, kad naš velemajstor sa 150-tog mjesta rang liste igra s no-name igračem i to se prenosi, a bez objašnjenja se makne film ili serija koji su trebali ići u tom terminu. Već odavno tvrdim da HTV mora pod hitno prebaciti sport na sportski kanal - ionako su dobili cijeli Mux na digitaliji (4 kanala) i lišiti nas ovakvih sranja i terora nogoloptanja, svađe Gipsa i Blankinog ćaće, Gopca i rukometa...
Da ne kažem da atletski mitinizi, kuglanje, plivanje ili gimnastika idu tek svake prestupne. O odbojci ili košarci neću ni pričati...
A o terminima u kojima se prikazuju serije i filmovi i na HTV-u i na Novi i na RTL-u bolje da ne kažem što mislim. Odlični filmovi idu ili ujutro... ili oko 1 popodne radnim danom... ili oko 1 navečer, također radnim danom... ali ih ne sponzorira Konzum, pa ne idu u prime terminu...
Prvi program - vijesti, politika, Todorić i njegove reklame... Drugi program - filmovi i serije, zabava - pjevajte sa zvjezdama, plešite s konjima jer i konje ubijaju, zar ne? Sportski kanal - sport, sport i samo sport...
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: HRT Postano: 14 ožu 2012 22:22 |
|
|
Reklame, reklame, pa jos malo reklama. Najbolje je kad metnu neki film i onda svakih 15 min. filma po 10 min. reklama. Vise ne skidam prst sa daljinskog dok gledam telku. To je kod mene preraslo u mali sport. Ko je brži? reklame ili ja sa daljinskim 
|
|
 |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
Sada je: 30 tra 2026 19:01. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 19:01. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |