Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 25 sij 2025 15:23. Sada je: 25 sij 2025 15:23.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 52 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Patuljci ( stvarno ) pojma nemaju
PostPostano: 06 tra 2014 19:05 
Moderator

Proveden je svjetsko testiranje populacije od 15 do 16 godina u riješavanju logičkih i matematičkih problema i normalno mladi iz Hrvatske su imali očekivano loše rezultate! Zašto očekivano ? Zbog konstantnog zaglupljivanja djece od strane mass medija i uništavanja školstva i ono malo dobrih nastavnika koji još uvijek nešto rade ....

Kako je test izgledao možete vidjeti na primjerima na stranici:

http://www.vecernji.hr/hrvatska/dijete- ... -18-931291

Pogledamo li rezultate vidimo da je razinu 5 riješilo samo 7 % a razinu 6 samo 2 % !!!!!!

Svaka ozbiljna država bi poslije ovoga oglasila ELEMENTARNU NEPOGODU u svom obrazovnom sustavu a naša država ( imamo Hravtsku, i lijevu i desnu ) je uredno to zanemarila i nastavila se baviti krucijalnim glupostima ....

:joj:

Povratak na vrh

Naslov: Re: Patuljci ( stvarno ) pojma nemaju
PostPostano: 07 tra 2014 10:15 
Administrator

Znam da cu naljutiti mnoge s ovim ... ali danasnji magisterij je u rangu nekadasnje srednje skole. Mislim znaju ta djeca odlicno svoj dio posla ali i nista vise. I tako su spremni za novi svjetski poredak gdje ce obavljati svoj posao a sve ostalo ce im odredjivati drugi. Smijali smo se jamericanima sto ne znaju recimo gdje je Madjarska, a gdje smo mi danas i gdje cemo biti uskoro? Mi malo mladje rodjeni smo se ljutili sto su nas pilili primjerice s teorijom i praksom samoupravnog socijalizma i hrpom drugih ˝nepotrebnih stvari˝. Ali znate kaj? Danas mi je drago za sve te gluposti kojim su nas maltretirali jer svako znanje itekako dobro dodje. Lenjin je govorio: ˝Uciti, uciti i uciti˝. A fasisti nam nude ˝Red, rad i disciplinu˝. I kojoj strani cemo se prikloniti?

Draga djeco molim vas ucite i prikupljajte znanja iz svih podrucja do kojih mozete doci. Prvenstveno zbog sebe ... a onda nesto malo i zbog nas.

Povratak na vrh

PostPostano: 02 svi 2014 14:06 
Moderator

Sve gore i gore

http://www.jutarnji.hr/hrvatski-su-ucen ... a/1188007/

:joj:

Povratak na vrh

PostPostano: 02 svi 2014 15:02 

A u Saboru jutros isti debilizam, cij je
stari bija Ustasa a cij Partizan
(TBF)
........................
to je trenutno najveci problem u drzavi i prioritet svake vlade i bit ce jos godinama.
koga briga za skolstvo, zdravstvo, privredu..........

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh

PostPostano: 02 svi 2014 18:19 

Nema ovde sriće. Niti se cjeni radnik,niti rad,niti imaš povoljne uvjete za krenit u posao,niti imamo tržište za plasirat svoje proizvode(ovdje vlada monopol),niti imamo sposobne ljude da vode državu,niti imamo obrazovanu mladež (čast iznimkama).
Sreča da nas je samo 4mil. Zamislite šta bi bilo da nas je 10 puta više(10 x veči lopovluk i rasulo). Da bi živio ko čovjek moraš radit vani. Zato djeco zovite svoje stričeve,ujce,tetke,barbe,rođake... i bježte ča iz ove žabokrečine. Jer kad jednom okusite kako je lijepo radit,bit cijenjen i plačen za vaš posao. Vikend provoditi sa svojom obitelji, planirati i odlaziti na putovanja, imati godišnji dopust,imati hobi (bez opterečenja),planirati budućnost svoju i svoje djece, onda se zapitate pa gdje sam ja bio cijelo ovo vrijeme,zašto i nama (kući) ne može biti ovako lijepo? Ali jednostavno ne može! Ako pogledamo malo dublje slavene. Pa nitko od slavena ne živi dobro. Takav smo narod. Vani poštujemo pravila i živimo uokviru njih,a kući smo najgori. Pa sami smo sebe pokrali. Od eu smo uzeli samo najstrože zakone. Vani te kazni da bi te opametilo,a u nas da napune normu tj.blagajnu. :exc:
Ja se izvinjavam što sam se ovako crno raspisao :angry_shake: , ali jednostavno mi je došlo tako. Ne treba bit puno pametan da vidiš gdje ovo sve vodi,a najgore je šta ne možeš ništa (ama baš ništa). Jer naša država je firma koja je dužna 200 milijardi i još uvijek posluje s gubitkom. Pa ne možemo se nadati da če biti bolje. Zar ne?

My Little mule & Fatty V3

Povratak na vrh

PostPostano: 02 svi 2014 19:09 

Neka si se i raspisa Dražene, slažen se nažalost sa svakom tvojojm rečenicom, tim više šta je mojih troje taman na pragu života, to mi je veći crnjak.... :oops: :cry:

Povratak na vrh

PostPostano: 02 svi 2014 21:56 

Ja se ne slažem. Cilj života nije rad, nego nerad. Zagarantirani osobni dohodak radio ti ili ne...
Oslobodimo se rada koji ne doprinosi općem napretku čovječanstva...

Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2

Povratak na vrh

PostPostano: 02 svi 2014 22:08 

Pa kaj je ovo slavonac za nerad a dalmatinci bi radili .. :con: :D sve otislo u k... :rotfl:

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh

PostPostano: 02 svi 2014 22:32 

:rotfl: :rotfl:

Povratak na vrh

PostPostano: 03 svi 2014 01:59 

mravak je napisao:
Pa kaj je ovo slavonac za nerad a dalmatinci bi radili .. :con: :D sve otislo u k... :rotfl:

Je je..slavonci su ljuti radnici..dalmoši su lini tovari..
Ma da mi je samo jednom bar vidit koji kvalitetan vic o ekipi iz sjeverozapadnog kantuna..šta vozi ovi naš vlakić..već neko vrime.. :davor:

slika

Povratak na vrh

[ 52 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: