| Autor |
Poruka |
|
Roots
|
Naslov: Isto govno Postano: 27 vel 2015 11:44 |
|
|
|
Sve je to isto govno.
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Mirela Holy Postano: 27 vel 2015 15:07 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
rootsandculture je napisao: Sve je to isto govno. Polagao sam nade u SDP  Polagao sam nadu u laburiste  Za HDZ nikad nije bilo nade. Hoce li mi Živi Zid uzeti zadnju nadu?
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Lemi_O2
|
Naslov: Re: Mirela Holy Postano: 27 vel 2015 15:14 |
|
Pridružen: 01 sij 2014 11:25 Postovi: 549 Lokacija: Zagreb, EU APs
|
Kinta je napisao: rootsandculture je napisao: Sve je to isto govno. Polagao sam nade u SDP  Polagao sam nadu u laburiste  Za HDZ nikad nije bilo nade. Hoce li mi Živi Zid uzeti zadnju nadu? Hoće, ne brini. I politika i nada su...
_________________ X
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Mirela Holy Postano: 27 vel 2015 17:44 |
|
|
|
Bolje Živi zid nego nikakav zid. Ove stranke sa komunističkim i ustaškim i srpskim i ostalim problemima koji su u njihovim glavama i nigdje drugdje nam ne trebaju i niti nam nude bolje sutra,već isto ono sutra koje je bilo i koje traje već 20+godina, nitko od tih budalasa nije zaslužio niti pravo glasa a kamoli da govori u naše ime....
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
rookie
|
Naslov: Re: Mirela Holy Postano: 27 vel 2015 18:13 |
|
|
Kinta je napisao: rootsandculture je napisao: Sve je to isto govno. Polagao sam nade u SDP  Polagao sam nadu u laburiste  Za HDZ nikad nije bilo nade. Hoce li mi Živi Zid uzeti zadnju nadu? ok, i ja sam polagao nadu u laburiste, al Kinta ti si frajer od 50+ i da razmišljaš o živom zidu fakat mi nije jasno, nadam se da se zajebavaš
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Mirela Holy Postano: 27 vel 2015 18:13 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Mirela Holy Postano: 27 vel 2015 18:14 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Mirela Holy Postano: 27 vel 2015 18:32 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
rookie je napisao: ok, i ja sam polagao nadu u laburiste, al Kinta ti si frajer od 50+ i da razmišljaš o živom zidu fakat mi nije jasno, nadam se da se zajebavaš Ne zajebavam se jer u ovoj bezivotnoj zemlji nije ostalo nista drugo. Da mladi su, i da grijese i to puno. Ali imaju nepresusno vrelo energije i ginu za pravdu. Sto je drugo ostalo? Igrokaz partizana i ustasa izmedju SDP i HDZ? Ama boli me kita sto je bilo prije 70 godina. Boli me kita i za Pavelica i za Stevicu Krajacica. Da ja sam frajer od 50+ godina i bas zato nemam previse vremena.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Dentex
|
Naslov: Isto govno Postano: 27 vel 2015 18:55 |
|
Pridružen: 02 srp 2013 20:50 Postovi: 493 Lokacija: Zagreb - Maksimir
|
Kinta je napisao: rookie je napisao: ok, i ja sam polagao nadu u laburiste, al Kinta ti si frajer od 50+ i da razmišljaš o živom zidu fakat mi nije jasno, nadam se da se zajebavaš Ne zajebavam se jer u ovoj bezivotnoj zemlji nije ostalo nista drugo. Da mladi su, i da grijese i to puno. Ali imaju nepresusno vrelo energije i ginu za pravdu. Sto je drugo ostalo? Igrokaz partizana i ustasa izmedju SDP i HDZ? Ama boli me kita sto je bilo prije 70 godina. Boli me kita i za Pavelica i za Stevicu Krajacica. Da ja sam frajer od 50+ godina i bas zato nemam previse vremena. O kakvoj pravdi je tu rijec dok pricamo o Zivom zidu?
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Isto govno Postano: 27 vel 2015 19:04 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Dentex je napisao: O kakvoj pravdi je tu rijec dok pricamo o Zivom zidu? Jel ti to trazis od mene da te za ruku vodim? To neradim ni sa svojom djecom vec puno godina.
|
|
 |
|
 |