| Autor |
Poruka |
|
Nic Junkie
|
Naslov: Re: Ceramic wick Postano: 07 sij 2013 23:48 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Ceramic wick Postano: 08 sij 2013 21:42 |
|
|
Lako bi se moglo dogodit da keramika vec nakon par dana izgubi sposobnost upijanja. 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Ceramic wick Postano: 08 sij 2013 23:05 |
|
|
Onda uzmes kamen za pete,on ima super zracne rupice i od njega dobijes TH koji ubija 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Ceramic wick Postano: 08 sij 2013 23:08 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Rabljeni kamen da se nebi netko zabunio 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Ceramic wick Postano: 09 sij 2013 01:10 |
|
|
Kinta je napisao: Rabljeni kamen da se nebi netko zabunio  Probal sam. Ali koju god aromu da metnem, vuče na kiselo. 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Ceramic wick Postano: 09 sij 2013 01:48 |
|
|
Lis je napisao: Kinta je napisao: Rabljeni kamen da se nebi netko zabunio  Probal sam. Ali koju god aromu da metnem, vuče na kiselo.  
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Ceramic wick Postano: 09 sij 2013 02:36 |
|
|
Lis je napisao: Kinta je napisao: Rabljeni kamen da se nebi netko zabunio  Probal sam. Ali koju god aromu da metnem, vuče na kiselo.  ...da nije neko stim kamenom kiselio kupus pa se navuko kiseljiša ? 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
glogi
|
Naslov: Re: Ceramic wick Postano: 02 tra 2013 21:30 |
|
|
Kinta je napisao: Vise me brine kako izbjeci prasinu od brusenja da ne zapuni pore kamena i poslije da se odvaja tokom parenja[/color].[/color] i kolko vidim na slikama...ima dosta ovog "otpada" sitnih zrnaca!!! koji sigurno mogu završit u ustima plućima i ko zna di!? tribalo bi stavit neki predfilter!! pa da se testira, da se vidi dali prilikom povlačenja-dali se i ovi sitni dijelovi povuku? nekako preko maramice ili nešto u tom stilu ..
_________________ -:-
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Ceramic wick Postano: 03 tra 2013 09:59 |
|
|
glogi je napisao: Kinta je napisao: Vise me brine kako izbjeci prasinu od brusenja da ne zapuni pore kamena i poslije da se odvaja tokom parenja[/color].[/color] i kolko vidim na slikama...ima dosta ovog "otpada" sitnih zrnaca!!! koji sigurno mogu završit u ustima plućima i ko zna di!? tribalo bi stavit neki predfilter!! pa da se testira, da se vidi dali prilikom povlačenja-dali se i ovi sitni dijelovi povuku? nekako preko maramice ili nešto u tom stilu .. To je testirano do boli,covjek koji je to prvi izmislio je bukvalno lud za modanjem stvari...  Mozes mu poslat gumene cizme i za par dana dobijes "Maestral" camac sa duplim dnom 
|
 |
|
Dadach
|
Naslov: Re: Ceramic wick Postano: 03 tra 2013 12:34 |
|
|
|
Ovo od čega je scubabatdan izrezal komad za wick je dio grijača kakvi su nekad bili u prastarim električnim grijalicama. Ta keramika ne smije imat u sebi nikakvih štetnih tvari koje bi mogle isparavat kod zagrijavanja a ako ih je i bilo već su odavno isparile tak da se to meni čini kao jedini kolko tolko siguran izvor porozne keramike ako neko hoće sam radit keramički wick. Prašinu od brušenja ne bi trebalo bit problem isprat sa vodom. Ako nekog brine kemija koja se koristi kao vezivo kod brusnih ploča postoji dijamantna pasta koja se stavlja na diskove od mekanog drveta(limewood ili basswood).Komadići dijamanta se zagrizu u drvo i nema nikakvog ljepila.To obično koriste draguljari za poliranje dragog kamenja.
_________________ Nicotine patches are great. Stick one over each eye and you can't find your cigarettes.
|
|
 |
|
 |