| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Problem isporuke baterija iz Azije Postano: 27 ruj 2013 23:56 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Nedavno sam narucio mob preko AliExpressa i:
Dear My Friend, Because China post office forbidden the parcel included battery , Now the cell phone only can be delivered though Singapore Post , More faster! Best Regards
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Problem isporuke baterija iz Azije Postano: 30 ruj 2013 20:35 |
|
|
Jučer mi DX posla mail . zahvaljuju se, dali tracking i kažu da su baterije na putu  ne razumina ja više bože tebe šta ova žuta braća drljaju brljaju s ovin baterijama. A ja uzeja i u braće poljaka za ne falit. Neka, biće struje mašala. 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Problem isporuke baterija iz Azije Postano: 30 ruj 2013 22:10 |
|
|
|
Ja sam danas narucio panasonic cgrch sa e baya iz Kine. Shipano nakon 2 sata pa cemo vidjeti
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
dbudak
|
Naslov: Re: Problem isporuke baterija iz Azije Postano: 11 lis 2013 11:02 |
|
|
Deckardcain je napisao: Ja naručio 14. 9. otkazali i vratili mi pare  Kolilo vremena treba da da mi se lova vrati na račun. Dobio sam mail da su mi refundirali lovu (baterije sa Fasttecha) ali je nema na mom računu. Ima kakve šanse da mi sljedeći put prođu baterije preko Singapore-a?
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Problem isporuke baterija iz Azije Postano: 11 lis 2013 11:41 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
|
Sa PayPala na tvoju karticu može trajati 15-ak dana ali bi trebao vidjeti tu aktivnost na paypalu. Meni su nekidan refundirali 7$ i to se uredno vidi na paypalu ali ne još na kreditnoj kartici. Ne brini, doći će. Što se tiče slanja baterija, dopisivao sam se sa njihovim supportom i rekli su mi da više ne mogu slati same baterije ali ako se nalaze unutar nekog uređaja onda može proći. Na primjer ako kupiš svjetiljku koja koristi 18650 bateriju onda možeš kupiti bateriju i da je stave u samu svjetiljku i to će proći.
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Problem isporuke baterija iz Azije Postano: 11 lis 2013 13:39 |
|
|
Na paypalu vidio odma, na računu na kartici prekosutra 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
dbudak
|
Naslov: Re: Problem isporuke baterija iz Azije Postano: 11 lis 2013 21:59 |
|
|
ffroms je napisao: Sa PayPala na tvoju karticu može trajati 15-ak dana ali bi trebao vidjeti tu aktivnost na paypalu. Meni su nekidan refundirali 7$ i to se uredno vidi na paypalu ali ne još na kreditnoj kartici. Ne brini, doći će. Što se tiče slanja baterija, dopisivao sam se sa njihovim supportom i rekli su mi da više ne mogu slati same baterije ali ako se nalaze unutar nekog uređaja onda može proći. Na primjer ako kupiš svjetiljku koja koristi 18650 bateriju onda možeš kupiti bateriju i da je stave u samu svjetiljku i to će proći. Hoću ove baterije:  XTAR IMR18350 3.7V 850mAh Rechargeable Li-Ion Batteries (2-Pack) Ima tko kakvu ideju sa čime to naručiti?
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Postano: 11 lis 2013 22:09 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
|
Ja sam na kraju odustao od njih i uzeo kod poljaka. Probati ću sljedeći mjesec uzeti 4 18650 sa jednim uređajem pa možda prođe.
Sent from my Transformer Prime TF201 using Tapatalk [url='http://tapatalk.com/m?id=10']now Free[/url]
|
 |
|
Stefano
|
Naslov: Re: Problem isporuke baterija iz Azije Postano: 11 lis 2013 22:10 |
|
|
|
Poceli su baterije pakirati u AL foliju, da produ rengen.
|
|
 |
|
 |
|
ikesb
|
Naslov: Re: Problem isporuke baterija iz Azije Postano: 11 lis 2013 22:13 |
|
|
Kinta je napisao: Nedavno sam narucio mob preko AliExpressa i:
Dear My Friend, Because China post office forbidden the parcel included battery , Now the cell phone only can be delivered though Singapore Post , More faster! Best Regards Ja kada god sam naručio sa FT-a uvijek mi je pisalo Singapore post. Ne kužim fi je sada problem,šta nešalju više preko Singapore posta?
|
 |