A čuj, sve ima svoje prednosti i svoje mane.
Meni recimo nijedan od špagera ne odgovara jer mi imaju nekako suhu paru, povučem par puta grlo mi se osuši. Genesis ima topliju ali nekako vlažniju paru, nemam taj osjećaj suhoće dok ga parim.
Za te vivice što si pitao, nemam pojma koja je razlika u grijačima, ali dok god je single coil, ako se da rastavit bez da se potrga, sigurno se da i sastavit. Meni je osobno u vivi mini vata bila zakon. Problem vivice i svih ostalih top coil atomizera je što im je tekućina konstantno ispod nivoa grijača, i konstantno je na granici preslabog wickanja. Sa vatom tih problema nema. Ne trebaš raditi micro coil, samo namotaš isto kao i kod fibera i to je to. Dream daje super aromu, i lakše je složit setup nego na ithaki, ali je ithaka po pitanju arome još bolja. Najveća mana dreama je to što je meni osobno prevelik.
Dali je na toj cobri kapa na navoj ili se drži za tank preko gumice?
Ako je na navoj, možda možemo bacit nekakvu trampu, imam nešto kanthala 0.18 i 0.2 koji mi je malo pretanak za mog RSST-a, imam i fibera 3mm vrlo kvalitetnog, a pošto sam na genesisu, vjerojatno bih ovo što imam mogao imati do kraja života, ali zanima me cobra samo ako je kapa na navoj