Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 23 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Iclear30 i vivinova(V1)2.8ml ????
 Post Postano: 29 lis 2013 21:23 

Nisam baš sve pročitao ali ...
Moraš uzeti u obzir da iClear na 2 ohma ima dvije zavojnice po 4 ohma otpora

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 lis 2013 23:00 

vjerujem da cu brzo uć u mot..onda sam miran nemoram naručivat čekat i strepit kad ce mi riknut grijač..a javit cu se ja sigurno još za koji savjet :)..uvijek nešto iskrsne.. drugi tjedan dolazi fiber i kanthal..jedva čekam

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 lis 2013 23:10 

@fosna pa razmišljo sam i o tome :D hvala..

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 lis 2013 06:56 

Sumnjam da ćeš na iClearu uspjeti premotati grijače. Kod njega treba petljati sa r/nr žicom, i još uz to ja jednom od ta dva coila se nalazi nekakav izolator na nr dijelu koji služi da ne dolazi do kratkog spoja. Uglavnom totalno spetljano za raditi i nisam siguran da je vrijedno truda. Na vivi novi i protanku je to par minuta posla, a ako poželiš ikada nešto bolje od protanka dajem toplu preporuku za dream bt804, te za ithaku.
A ako pak poželiš okušati se na genesis atomizerima onda preporučujem rsst.

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 lis 2013 13:16 

ajmee daaa gledao sam po netu dali jee ko premotavao iclear grijače i nema sanse..da je totalno spetljano..imaš pravo nije vrijedno trudna..njih cu kupavat ali za kanger i vivi cu definitivno probat i potrudit se da to uspije.nego zanima me ako imaš iskustva dali je vivinova(v19 bolja ako sam napraviš grijač jer je navodno ova nova Vivinova puno bolja doduše ima i drugacije grijace.imao osam mini vivinovu koja i je taj novi model ubiti i zbilja mi e bilo bolje za parit nego sam ju izgubio pijan :D poludio sam..imam dva njena grijača još i vidim da su skroz drugaciji..nadam se da kad za ovu staru namotam svoj grijač će bit bolja nego sa originalom..jasno da ga treba dobro naprait što vjerovatno neće na prvu ali kad se ušaltam i uspijem naprvit dobar grijač se nadam boljoj aromi..ima pare i TH ali aroma je nekako prigušena što i drugi korisnici kažu.idem vidjeti ta dva attya šta simi preporučio..RBA posjeduje mini cobru i probao sam jednom to sastavit u početku još i nije išlo pa sam odustao..planiram je ovdje ponudit u zamjenu za nešto(fiber,kanthal,tekućine može i neki solidniji atty ili grijači bilo šta što bi mi trebalo)..povukao sam dva odvratna dima i skoro je ko nova praktički nekorištena..znam di sam pogrješio naravno..am je bilo sloppy sastavljeno a nedovoljno oksidirano..nego mi se neda s tim zezat zasad.iclearovi su mi super skužio sam kako da sprječim grgljanje.sve u tom rangu i bolje bit ce za mene dovoljno.

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 lis 2013 13:29 

ovaj dream bt804 mi je primamljiv jer mi se čini jednostavniji za setupirat..ja bi poludio sa ithakom :D bar mi tako izgleda.da se malo naučim na kangerovim i vivinim grijačima pa cemo onda uzet nešto tako..ova cobra to nikad neznaš..mislim da bi je sad mogo složit možda da šljaka ali mi je sve to nekako nespretno i imam osjećaj da curi dosta ako nije u vvodoravnom položaju.a i to oksidiranje mesha.nekako puno posla sve skupa..bt804 mi se baš čini jednostavniji puno..to je nešto kao kanger samo RBA.

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 lis 2013 21:53 

A čuj, sve ima svoje prednosti i svoje mane.
Meni recimo nijedan od špagera ne odgovara jer mi imaju nekako suhu paru, povučem par puta grlo mi se osuši. Genesis ima topliju ali nekako vlažniju paru, nemam taj osjećaj suhoće dok ga parim.
Za te vivice što si pitao, nemam pojma koja je razlika u grijačima, ali dok god je single coil, ako se da rastavit bez da se potrga, sigurno se da i sastavit. Meni je osobno u vivi mini vata bila zakon. Problem vivice i svih ostalih top coil atomizera je što im je tekućina konstantno ispod nivoa grijača, i konstantno je na granici preslabog wickanja. Sa vatom tih problema nema. Ne trebaš raditi micro coil, samo namotaš isto kao i kod fibera i to je to. Dream daje super aromu, i lakše je složit setup nego na ithaki, ali je ithaka po pitanju arome još bolja. Najveća mana dreama je to što je meni osobno prevelik.

Dali je na toj cobri kapa na navoj ili se drži za tank preko gumice?
Ako je na navoj, možda možemo bacit nekakvu trampu, imam nešto kanthala 0.18 i 0.2 koji mi je malo pretanak za mog RSST-a, imam i fibera 3mm vrlo kvalitetnog, a pošto sam na genesisu, vjerojatno bih ovo što imam mogao imati do kraja života, ali zanima me cobra samo ako je kapa na navoj :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 lis 2013 23:53 

pa usnik je na gumicu ali kapa je na navoj odnosno zašarafi se gornji metalni dio na donji stakleni..i da ga hebes nisam siguran u kapacitet tanka..dali je manja ili veća..na online stranici e-cigarette je manja cobra sa prozirnim usnikom a veća sa crnim..moja je sa crnim a sad dali je veća nemam pojma ali mislm da je 3.5 ml no nemoj me držat za riječ..uglavnom kapa se navija..dali ce mi stat na vivine grijače taj 3mm fiber..ako oce trampajmo se.može još jedno pitanje..dali je kvaliteta pare i okusa najviše u grijaču ili i ono na što se on našarafi odnosno baza jednako bitna??

Povratak na vrh 

Post Postano: 31 lis 2013 01:15 

a ti misliš ne na onaj dio u kojeg ide usnik nego konkretno na sami tank onaj metalni dio na kojeg radiš setup zabravo..ne on je na gumicu tako da sorry

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 stu 2013 17:14 

D-I-A-B-L-O je napisao:
Sumnjam da ćeš na iClearu uspjeti premotati grijače. Kod njega treba petljati sa r/nr žicom, i još uz to ja jednom od ta dva coila se nalazi nekakav izolator na nr dijelu koji služi da ne dolazi do kratkog spoja. Uglavnom totalno spetljano za raditi i nisam siguran da je vrijedno truda. Na vivi novi i protanku je to par minuta posla, a ako poželiš ikada nešto bolje od protanka dajem toplu preporuku za dream bt804, te za ithaku.
A ako pak poželiš okušati se na genesis atomizerima onda preporučujem rsst.

za vikend sam promjenio oba grijača na iClearu...malo pipljavo, ali ide..pogotovo je zeznut (-) pol ako se želi složit kak spada....za sada još uvijek rade bez greške..koristio sam 0,18 i sa 2 u paraleli dobio 2,1 ohm...i radi dobro

nezz samo za taj dio: nr žica i izolator u nr dijelu ? ..... u dimnjaku je još jedna silikonska gumica koja lagano ide van..uz bok silikona i plašta dimnjaka sam provukao oba (-) kako nebi minus slučajno šlusao i...eto radi

Povratak na vrh 

[ 23 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club