|
.
Sada je: 23 tra 2026 22:27. | Zadnji put si ovdje bio: 23 tra 2026 22:27. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
matija
|
Naslov: Re: Igo-W od poljaka? Postano: 31 lis 2013 00:36 |
|
Pridružen: 10 svi 2013 15:54 Postovi: 357 Lokacija: Istrijan u Zagrebu
|
vulja je napisao: javili sa ego2.pl da je original (dvije rupe i rupe na postovima), jos cekam odgovor e-dym...čisto da onaj od kog sam kupio da vidi kako znam da sere a onaj od kog sam kupio se kune da je s e-dym,a prodavao to kao višak, ja se prvi javio, sljedeci tko se javio mu je odgovorio da je otišlo al da može nabavit još...prodaja viška ha? napominjem, ponudjena mi je refundacija novaca, ja sam odbio, nego na živce mi ide što se pravi pametan, kupio od poljaka, nikad prije vidio igo-w, bla bla...i sad saznam da mu je visak valjda sve sto moze doc za 10 dana sa FT-a Drugim riječima, rađe ćeš ići ovdje stvarati dramu i iznositi vlastite zaključke nego uzeti refundaciju ako nisi zadovoljan kupnjom? Čudan si ti lik vulja... ajd sad lijepo stani na loptu, riješi to privatno ako imaš još što za riješiti.
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Igo-W od poljaka? Postano: 31 lis 2013 11:52 |
|
|
|
Rekoh ti da nisu novci u pitanju nego tvoje prodavanje muda pod bubrege,isao si po sistemu ako prodje prodje,i pustam neka ti prodje,al onda neka i drugi znaju da ides po tom sistemu
Sent from ViperS
|
 |
|
imand
|
Naslov: Odg: Igo-W od poljaka? Postano: 31 lis 2013 12:06 |
|
|
|
ajte vi to na PP dalje rješavati
|
|
 |
|
 |
|
ikesb
|
Naslov: Re: Igo-W od poljaka? Postano: 31 lis 2013 12:48 |
|
|
|
Imas pravo prodavati što hoces i za koliko hoces,tvoja stvar i sam to nekad radim ali bar reci iskreno sta prodajes. Da Vulja nije ovo objavio i ja bi kupi od tebe jedan jer si rekao da ces imati kroz par dana,također original...
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Igo-W od poljaka? Postano: 31 lis 2013 13:10 |
|
|
@imand-rješili mi izmedju sebe na PP, ovo stavljam drugima kao upozorenje dakle da napravimo rezime Javio sam se na oglas za Igo-W http://www.vaperclub.org/viewtopic.php?f=22&t=4599pitam dal ima sto viska fibera i zice, kaze ne, dobiš samo dripper kad je stiglo vidim da je fejk i bez driptipa (a na oglasu je slika s driptipom), al ocito sam krivo protumačio ovo njegovo-bez ičega, nikom ništa. uglavnom, pravi se da on nezna da je to fejk, da je kupio od poljaka (e-dym), i da stoji 2 mjeseca u ladici,ponudio mi je refundaciju novaca ili plasticni driptip ako mi je tolko do njega, rekoh nema veze, sto je tu je, izbusit cu te rupe, bit ce ko original, al se barem ubuduce neka informira o proizvodima koje prodaje...kako sam ovdje stavio ovaj topic shvaćam da zbilja nema kod poljaka ovaj fejk, doslo mi vise kao potvrda da nisam lud i u to vrijeme javlja se IKESB na PP i pita dal sam od njega kupio, da je njemu rekao da je ovaj prodan, al da moze nabavit jos uskoro...a on se kao rjesaval VIŠKA! kažem opet, radi po sistemu, ako prodje prodje, jednom napravis refundaciju, tri puta ti uspije, i izgubit nemožeš ni da hoćeš...al kad vec tako radis neka svi drugi i znaju za to
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Igo-W od poljaka? Postano: 31 lis 2013 13:22 |
|
|
|
to je samo upozorenje za ostale....kad kupujete pitajte šta kupujete....a na prodavacu je dali bu bio iskren ili bu se vodio po crti vodilji prodat samo da prodam.....svatko raspolaže sa svojim novcem kako hoce....ali i pet kuna je baceno ako nema iskrenosti!!!!! dali bio clon ili ne nebitno.....jedna i druga stvar funkcioniraju ok....bitna je komunikacija!!!!!
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
matija
|
Naslov: Re: Igo-W od poljaka? Postano: 31 lis 2013 13:50 |
|
|
vulja je napisao: Rekoh ti da nisu novci u pitanju nego tvoje prodavanje muda pod bubrege,isao si po sistemu ako prodje prodje,i pustam neka ti prodje,al onda neka i drugi znaju da ides po tom sistemu Obzirom da ne mislim dopustiti da me netko blati bez pokrića po forumu, a vulja ima gadan problem sa komunikacijom, primoran sam ovdje napisati jer vidim da tema kreće u krivom smjeru obzirom da samo jedna strana iznosti fiktivne činjenice na bezobrazan način. Vulji je odmah ponuđena refundacija, sa IGO-W nisam bio detaljno upoznat i nije mi bilo ni na kraju pameti da je klon ili da će to dovesti do problema (to je ujedno odgovor i ikesb-u). U oglasu nisam napisao je li original ili klon ali ne iz skrivenih razloga. Nije mi u interesu prodavati "muda pod bubrege" niti želim da netko bude nezadovoljan i ne razumijem otkud toliko mržnje. Lijepo spakiraj i vrati i vratim ti novce i lagano FoF od mene za ubuduće. vulja je napisao: pitam dal ima sto viska fibera i zice, kaze ne, dobiš samo dripper Admin ili bilo tko drugi može provjeriti vjerodostojnost ove izjave. Moj odgovor je bio da s njime ne dolazi _ništa_. Nikakav drip-tip. vulja je napisao: i u to vrijeme javlja se IKESB na PP i pita dal sam od njega kupio, da je njemu rekao da je ovaj prodan, al da moze nabavit jos uskoro...a on se kao rjesaval VIŠKA! Da, viška, ako ne vjeruješ, potvrditi će drugi ovdje i na Facebooku, svi odreda me znaju osobno da sam rješavao samo i isključivo svoje privatne zalihe i ljudi znaju razlog. Drugi dripper dolazi sa FT-a kolegi koji je također odustao. vulja je napisao: kažem opet, radi po sistemu, ako prodje prodje, jednom napravis refundaciju, tri puta ti uspije, i izgubit nemožeš ni da hoćeš...al kad vec tako radis neka svi drugi i znaju za to Radi ovakvih izjava ćeš si stvoriti problem. Kleveta na internetu je nešto preko čega ne prelazim olako.
 |
|
 |
|
igor
|
Naslov: Re: Igo-W od poljaka? Postano: 31 lis 2013 13:51 |
|
|
Neka igre započnu.... Kinta je napisao: Forum se siri, skupilo se kriticna masa membera da se otvore nova radna mjesta moderatora. Od moderatora se ne trazi neko informaticko znanje, makar naravno da moze dobro doci. Ono sto se trazi je uspjesno snalazenje u drustvu, cvrst stav koji se stalno preispituje, postenje i ljudskost. OK moze i ljupkost.  Izbor moderatora nije jednostavna stvar. Prije svega jer nema vise nazad. Jednom degradiran moderator na obicnog korisnika u velikom broju slucajeva postaje izgubljen za forum. VaperClub ce iducih dana dobiti 4 nova moderatora. S obzirom da namjeravam zadrzati svoj imidj demokratski izabranog diktatora oni nemaju pojma da su izabrani, niti cu ih pitati.  tko se zadnji smije nije skužio vic.
|
|
 |
|
 |
|
matija
|
Naslov: Re: Igo-W od poljaka? Postano: 31 lis 2013 13:53 |
|
|
Medo je napisao: to je samo upozorenje za ostale....kad kupujete pitajte šta kupujete....a na prodavacu je dali bu bio iskren ili bu se vodio po crti vodilji prodat samo da prodam.....svatko raspolaže sa svojim novcem kako hoce....ali i pet kuna je baceno ako nema iskrenosti!!!!! dali bio clon ili ne nebitno.....jedna i druga stvar funkcioniraju ok....bitna je komunikacija!!!!! U potpunosti se slažem s tobom Medo, izgleda da vulja ima taj problem koji je neriješiv jer teško je komunicirati sa zidom koji je postavljen pred tebe.
 |
|
 |
|
matija
|
Naslov: Re: Igo-W od poljaka? Postano: 31 lis 2013 13:54 |
|
|
igor je napisao: Neka igre započnu.... Kinta je napisao: Forum se siri, skupilo se kriticna masa membera da se otvore nova radna mjesta moderatora. Od moderatora se ne trazi neko informaticko znanje, makar naravno da moze dobro doci. Ono sto se trazi je uspjesno snalazenje u drustvu, cvrst stav koji se stalno preispituje, postenje i ljudskost. OK moze i ljupkost.  Izbor moderatora nije jednostavna stvar. Prije svega jer nema vise nazad. Jednom degradiran moderator na obicnog korisnika u velikom broju slucajeva postaje izgubljen za forum. VaperClub ce iducih dana dobiti 4 nova moderatora. S obzirom da namjeravam zadrzati svoj imidj demokratski izabranog diktatora oni nemaju pojma da su izabrani, niti cu ih pitati.  tko se zadnji smije nije skužio vic. Jedna lasta ne čini proljeće - u ovom primjeru se našao netko tko bez pokrića iznosi gluposti i kako sad to riješiti na normalan način, teško je...
 |
|
 |
Sada je: 23 tra 2026 22:27. | Zadnji put si ovdje bio: 23 tra 2026 22:27. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |