Stigao fiber sa
http://www.cig-eliquid.co.uk/fiberglass ... 11788.aspx i mogu reči da je odličan, nikakvih mirisa, smrada ili slično..., ne treba ga prokuhavati, samo sam ga prešao brenerom.... i sve 5...
4x1mm u Vivi novu, prvo namotao kantal 0,20 - 6 namotaja oko malo deblje "čačkalice", smotao foliju oko fiberića te zafrkao i bez po frke provukao kroz "feder" od namotaja, kad sam skinuo foliju, 4x1mm sasvim taman "kliže" kroz namotaje...., milina..., dobio sam oko 2,7ohma otpor i sasvim lijepo to dimiim na 4V na lavi...., TH, pare i arome na pretek...., što će reči fiber jako dobro provodi.., i još nešto, pošto ima 4x1mm fiberića u namotajima malo sam skratio silikon tj zarezao ga u V da eventualno ne pritišće fiber i sve je odlično.....
Onda sam se osokolio pa idem namotati novu glavu isto sve ali sad 0,18mm kanthal 5 namotaja i dobio divljački otpor od 4,4ohma, no ajd da i to isprobam na lavi, ona sa e-liquid.cn..., i gle ipak je takvu viviku "zavrtilo" na 6V - arome i TH ajme...., oblaci pare...,
...sve u svemu jako dobar fiber..., nemam ga s čime usporediti, ali stigao je jako brzo, platio 18.4. stiglo danas....free shipping....