Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

[ 234 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 24  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Početnik - fiber i kanthal
 Post Postano: 26 tra 2013 00:23 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
Naopako da ti fiber ne valja kad košta ko da je sa "topshop-a" točno 10x skuplji od Microcigovog kojeg imam i sasvim dobro radi. Taj bi po cijeni (2mm, 1m = 19kn) trebao još i ručak skuhati ili bar suđe prati... :) :mrgreen:

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 tra 2013 00:53 

Forrest je napisao:
Naopako da ti fiber ne valja kad košta ko da je sa "topshop-a" točno 10x skuplji od Microcigovog kojeg imam i sasvim dobro radi. Taj bi po cijeni (2mm, 1m = 19kn) trebao još i ručak skuhati ili bar suđe prati... :) :mrgreen:

Za cca 55kn sam dobio 1mm - 6 metara, 2mm - 2 metra, a to mi je i trebalo..., jasno da je preskupo ako računaš na 1 metar, zato uzmeš 3x1m i dobiješ na "poklon" 2m/2mm, jel sad malo povoljnije....

Koliko ja motam ovo mi je sasvim dovoljno....

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 tra 2013 01:05 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
...istina ovi "pokloni" popravljaju opći dojam (malo)
najbitnije je da si ti zadovoljan - slažem se da je važan kvalitet jer može biti i besplatno ako ne valja ne treba mi (samo živciranje) ali ja sam bar za sada zadovoljan i s ovim jeftinjarskim pa ne tražim dalje...

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 tra 2013 18:30 

http://www.cig-eliquid.co.uk/fiberglass ... 11788.aspx

Ipak ova "špagica" nije najbolja, nakon što ne vučem "često" dolazi do dry hitova, fiber je prečvsto "upreden" i škripi pod prstima...., jel ima lijeka tome, osim možda ornel ili silan sa aromom duhana....

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 tra 2013 20:32 
Administrator

Sappy je napisao:
http://www.cig-eliquid.co.uk/fiberglass_Silica_wick_2mm-15mm-1mm/p649230_2911788.aspx

Ipak ova "špagica" nije najbolja, nakon što ne vučem "često" dolazi do dry hitova, fiber je prečvsto "upreden" i škripi pod prstima...., jel ima lijeka tome, osim možda ornel ili silan sa aromom duhana....

- raspleti spagicu
- duzina svih spagica neka bude maksimalna
- busilicu u ruke i busi

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 tra 2013 21:26 

Kinta je napisao:
- raspleti spagicu
- busilicu u ruke i busi

Što misliš pod dužinom - do dna tanka ili što...(tako i radim)...., a zašto bušilicu - nemam 3mm fibera, samo 1 i 2mm...

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 tra 2013 21:35 
Administrator

Sappy je napisao:
Kinta je napisao:
- raspleti spagicu
- busilicu u ruke i busi

Što misliš pod dužinom - do dna tanka ili što...(tako i radim)...., a zašto bušilicu - nemam 3mm fibera, samo 1 i 2mm...

Do dna tanka.
Probusi glavu i stavi 2x2mm fiber.

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 tra 2013 21:56 

Kinta hvala ti ko bratu..., za sada sam to isto uradio, ali sa već proguranih 4x1mm, razbarušilo se ko slamica, a unutar navoja žice je sada malo gušće..., ali to je dobro jer onako čvrsto namotani fiber je slabo držao tekućinu pa se često događalo da progurgla i curi na bateriju..., sada nema gurgla i nema curenja...., uhhhhh..., tekućina se drži fibera i sada je nekako i teže povlačiti, ali ima puno više pare, dryhitovi su jako rijetki....

Uzeti ću si za vikend malo vremena i truda i prosvrdlati rupicu od 2mm i onda idem na barušenje 2*2mm fibera...., odlično...hvala na savjetu.....

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 tra 2013 22:03 
Administrator

Ako je sada dobro ne diraj. Jedini ako ti jos pofali dotoka kemijaj dalje.

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 tra 2013 02:43 

1denis je napisao:
Kupio sam 2m Ortmann fibera i pisalo je da baš i nije otporan na dryburn! Prvi grijač sam stavio u CE6 i okus je vrlo neutralan, gotovo da ga i nema (ali nije ni zagoreno i pare ima puno)! Kad sam radio drugi grijač na trenutak sam napravio dryburn (da vidim da li se cijeli grijač žari) i shvatio da se fiber unutar zavojnice pretvorio u nešto neupotrebljivo! Tada sam ga probao upaljačem spaliti i izgledalo je ko plastika kad se stišće, a pod prstima se lomio i ostajalo je nešto najsličnije prahu!
E sad me interesira, jel on stvarno toliko neotporan na toplinu na suhom im me lik zavaljao?

Mišljenje? :?:

Povratak na vrh 

[ 234 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 24  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » Dijelovi i oprema za e-cigaretu

Trenutno korisnika: bot*, crawl i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club