| Autor |
Poruka |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Početnik - fiber i kanthal Postano: 26 tra 2013 00:23 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
Naopako da ti fiber ne valja kad košta ko da je sa "topshop-a" točno 10x skuplji od Microcigovog kojeg imam i sasvim dobro radi. Taj bi po cijeni (2mm, 1m = 19kn) trebao još i ručak skuhati ili bar suđe prati... 
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Početnik - fiber i kanthal Postano: 26 tra 2013 00:53 |
|
|
Forrest je napisao: Naopako da ti fiber ne valja kad košta ko da je sa "topshop-a" točno 10x skuplji od Microcigovog kojeg imam i sasvim dobro radi. Taj bi po cijeni (2mm, 1m = 19kn) trebao još i ručak skuhati ili bar suđe prati...  Za cca 55kn sam dobio 1mm - 6 metara, 2mm - 2 metra, a to mi je i trebalo..., jasno da je preskupo ako računaš na 1 metar, zato uzmeš 3x1m i dobiješ na "poklon" 2m/2mm, jel sad malo povoljnije.... Koliko ja motam ovo mi je sasvim dovoljno....
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Početnik - fiber i kanthal Postano: 26 tra 2013 01:05 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
|
...istina ovi "pokloni" popravljaju opći dojam (malo) najbitnije je da si ti zadovoljan - slažem se da je važan kvalitet jer može biti i besplatno ako ne valja ne treba mi (samo živciranje) ali ja sam bar za sada zadovoljan i s ovim jeftinjarskim pa ne tražim dalje...
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Početnik - fiber i kanthal Postano: 26 tra 2013 18:30 |
|
|
http://www.cig-eliquid.co.uk/fiberglass ... 11788.aspxIpak ova "špagica" nije najbolja, nakon što ne vučem "često" dolazi do dry hitova, fiber je prečvsto "upreden" i škripi pod prstima...., jel ima lijeka tome, osim možda ornel ili silan sa aromom duhana....
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Početnik - fiber i kanthal Postano: 26 tra 2013 20:32 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Sappy je napisao: http://www.cig-eliquid.co.uk/fiberglass_Silica_wick_2mm-15mm-1mm/p649230_2911788.aspx
Ipak ova "špagica" nije najbolja, nakon što ne vučem "često" dolazi do dry hitova, fiber je prečvsto "upreden" i škripi pod prstima...., jel ima lijeka tome, osim možda ornel ili silan sa aromom duhana.... - raspleti spagicu - duzina svih spagica neka bude maksimalna - busilicu u ruke i busi
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Početnik - fiber i kanthal Postano: 26 tra 2013 21:26 |
|
|
Kinta je napisao: - raspleti spagicu - duzina svih spagica neka bude maksimalna - busilicu u ruke i busi Što misliš pod dužinom - do dna tanka ili što...(tako i radim)...., a zašto bušilicu - nemam 3mm fibera, samo 1 i 2mm...
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Početnik - fiber i kanthal Postano: 26 tra 2013 21:35 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Sappy je napisao: Kinta je napisao: - raspleti spagicu - duzina svih spagica neka bude maksimalna - busilicu u ruke i busi Što misliš pod dužinom - do dna tanka ili što...(tako i radim)...., a zašto bušilicu - nemam 3mm fibera, samo 1 i 2mm... Do dna tanka. Probusi glavu i stavi 2x2mm fiber.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Početnik - fiber i kanthal Postano: 26 tra 2013 21:56 |
|
|
|
Kinta hvala ti ko bratu..., za sada sam to isto uradio, ali sa već proguranih 4x1mm, razbarušilo se ko slamica, a unutar navoja žice je sada malo gušće..., ali to je dobro jer onako čvrsto namotani fiber je slabo držao tekućinu pa se često događalo da progurgla i curi na bateriju..., sada nema gurgla i nema curenja...., uhhhhh..., tekućina se drži fibera i sada je nekako i teže povlačiti, ali ima puno više pare, dryhitovi su jako rijetki....
Uzeti ću si za vikend malo vremena i truda i prosvrdlati rupicu od 2mm i onda idem na barušenje 2*2mm fibera...., odlično...hvala na savjetu.....
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Početnik - fiber i kanthal Postano: 26 tra 2013 22:03 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Ako je sada dobro ne diraj. Jedini ako ti jos pofali dotoka kemijaj dalje.
|
|
 |
|
 |
|
1denis
|
Naslov: Re: Početnik - fiber i kanthal Postano: 27 tra 2013 02:43 |
|
|
1denis je napisao: Kupio sam 2m Ortmann fibera i pisalo je da baš i nije otporan na dryburn! Prvi grijač sam stavio u CE6 i okus je vrlo neutralan, gotovo da ga i nema (ali nije ni zagoreno i pare ima puno)! Kad sam radio drugi grijač na trenutak sam napravio dryburn (da vidim da li se cijeli grijač žari) i shvatio da se fiber unutar zavojnice pretvorio u nešto neupotrebljivo! Tada sam ga probao upaljačem spaliti i izgledalo je ko plastika kad se stišće, a pod prstima se lomio i ostajalo je nešto najsličnije prahu! E sad me interesira, jel on stvarno toliko neotporan na toplinu na suhom im me lik zavaljao? Mišljenje? 
|
|
 |
|
 |